Nick değiştirme süresi 6 aya düşsün diyenler?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Nick değiştirme süresi 6 aya düşsünmü?

• Kesinlikle düşmeli 1 sene çok uzun bir süre

Kullanılan: 6 37.5%
  • 1 senede kalmalı düşmesini istemiyorum

Kullanılan: 1 6.3%
  • kararsızım

Kullanılan: 1 6.3%
  • beni ilgilendirmiyor isterse 10 senede bir değiştirme süresi olsun

Kullanılan: 8 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Şimdi nick değişirsem 1 hafta sonra 1 hakkım daha mı oluyor
Eski nickimle biraz vakit mi geçirsem

Nicklerinizi aklımızda tutmakla mı uğraşıcaz ya.. niye kızdıysam bana neyse

Adamın biri kullanıcı ismini değişmiş, 10 binden fazla mesajı da var hala kim olduğunu bilmiyorum. He doğru diyorsun, hayırlısı neyse o olsun deyip geçiyorum bozuntuya vermemek için.

Bu nick değişimini en mantıklı ve güzel kullanan ben oldum. Döngüsel intihar etti resmen nick seçiminde.

Her dakika yeni bi kullanıcı adıyla mı uğraşıcam şuan ki bikaç yıl daha idare eder beni..

Yasaklayın şunu ya. Sil kardeşim şunu.

Ya birader-bacı, ben senin nikini takip etmek zorunda mıyım şeyde durmaz Perihan gibi zırt pırt nik değiştiriyorsunuz, ben Mastor'a o kadar bağlıyım ki, tenor.gif sitesinde utanmazın biri Mastor'u almış, gercekmastorbenim diye nik aldım...

Nik, bir kimliktir.
İyi o zaman adımı Berat komuşlar, e devletten değiştireyim sürekli, bugün Mağmud olasım yarın diyeyim ki sıkıldım Abdullah olacam.

sürekli değişim hiç iyi değil tamamen bu özellik kaldırılmalı

Değişmesin, sinir olacak şeylerden biri azalmasın.

Şimdi de 3 aya düşürelim. Ne bu askerlik gibi tezkere bekliyoruz. Sadece harf büyütüp küçültmeye 6 ay yazanlar sevdikleriyle kankalarını aynı yatakta yakalar inş…
Tşk

hadi yine iyisiniz zamanında 1 senede bir nick değiştirebiliyordunuz 6 ay'a indirmiştim bu konu sayesinde

1 seneydi bu konu sayesinde 6 aya düşürtmüştük peki yeni bir konu gelir mi
Nick değiştirme süresi 3 ay'a düşsün 6 ay ne abi konusu

@Reyhan - @Chelt - @Lefty

Nick değiştirecek adam benden rapor alacak. Mantıklı sebebi olmayan, depresif kafayla yada madde etkisinde veya sevgilisine kızıp fevri verilen kararla ve hatta bunadığı için akli melekesi yerinde olmayan, fiili kavli tasarrufa ehil olmayanların talepleri geri çevrilecek. Bir kısmına vasi atanacak.
Katılıyorum.:)

Yılda iki sefer değişim yapılması yeterli çünkü sürekli nik değiştirmeye çalışmanın bir mantığı bulunmuyor.
Sitenin xenferonun daha dogrusu kendi özelligi bile 1 ayda bir nick değiştirebilecegimiz özellik sunuyor koskoca Xenfero yu kodlayan adam 1 ay demiş mantıklı bulmus siz şimdi nasıl mantıklı bulunmuyor diyorsunuz anlamadım
ama olsun yinede bir öneriydi benimkisi <3

Sitenin xenferonun daha dogrusu kendi özelligi bile 1 ayda bir nick değiştirebilecegimiz özellik sunuyor koskoca Xenfero yu kodlayan adam 1 ay demiş mantıklı bulmus siz şimdi nasıl mantıklı bulunmuyor diyorsunuz anlamadım
ama olsun yinede bir öneriydi benimkisi <3
Geçmiş yorumları okuduysan 2021 yılında yazdığım yorumu da görebilirsin ve belli aralıklarla olması dışında kendi adıma hiçbir zaman mantıklı bulmadım.

Önemli bir gerekçe sunmayan hiç kimsenin niki değişmemeli diye düşünüyorum ya da üye olduktan sonra üç kez hak tanınmalı en fazla.

1 seneydi bu konu sayesinde 6 aya düşürtmüştük peki yeni bir konu gelir mi
Nick değiştirme süresi 3 ay'a düşsün 6 ay ne abi konusu

@Reyhan - @Chelt - @Lefty
Canimcim ben sanala basladim baslayali bu nickleyim ve nick degisimi de hic sevmem özellikle irc tarafında kendilerini bambaska göstermeye calisan insanlar nedeniyle. O yüzden tasvip etmedigim bi seyin 3 aya indirgenmesi dogru gelmiyor bence ideal bi süre 6 ay.

Ha imla hatasi olur harf degisimi istenir bence hos görülebilir.
*Toplu bi degisim istenirse af cikarirlar zaten hep öyle olmuştur forumlarda 10-15 kisi birden ister vs o zaman bakılır.

Geri