Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Her şeyin hayırlısı tabi...Adamın biri kullanıcı ismini değişmiş, 10 binden fazla mesajı da var hala kim olduğunu bilmiyorum. He doğru diyorsun, hayırlısı neyse o olsun deyip geçiyorum bozuntuya vermemek için.
Senin dillerin ne diyor böyle..Şimdi de 3 aya düşürelim. Ne bu askerlik gibi tezkere bekliyoruz. Sadece harf büyütüp küçültmeye 6 ay yazanlar sevdikleriyle kankalarını aynı yatakta yakalar inş…
Tşk
Katılıyorum.Nick değiştirecek adam benden rapor alacak. Mantıklı sebebi olmayan, depresif kafayla yada madde etkisinde veya sevgilisine kızıp fevri verilen kararla ve hatta bunadığı için akli melekesi yerinde olmayan, fiili kavli tasarrufa ehil olmayanların talepleri geri çevrilecek. Bir kısmına vasi atanacak.
Sitenin xenferonun daha dogrusu kendi özelligi bile 1 ayda bir nick değiştirebilecegimiz özellik sunuyor koskoca Xenfero yu kodlayan adam 1 ay demiş mantıklı bulmus siz şimdi nasıl mantıklı bulunmuyor diyorsunuz anlamadımYılda iki sefer değişim yapılması yeterli çünkü sürekli nik değiştirmeye çalışmanın bir mantığı bulunmuyor.
Geçmiş yorumları okuduysan 2021 yılında yazdığım yorumu da görebilirsin ve belli aralıklarla olması dışında kendi adıma hiçbir zaman mantıklı bulmadım.Sitenin xenferonun daha dogrusu kendi özelligi bile 1 ayda bir nick değiştirebilecegimiz özellik sunuyor koskoca Xenfero yu kodlayan adam 1 ay demiş mantıklı bulmus siz şimdi nasıl mantıklı bulunmuyor diyorsunuz anlamadım
ama olsun yinede bir öneriydi benimkisi <3
Önemli bir gerekçe sunmayan hiç kimsenin niki değişmemeli diye düşünüyorum ya da üye olduktan sonra üç kez hak tanınmalı en fazla.
Canimcim ben sanala basladim baslayali bu nickleyim ve nick degisimi de hic sevmem özellikle irc tarafında kendilerini bambaska göstermeye calisan insanlar nedeniyle. O yüzden tasvip etmedigim bi seyin 3 aya indirgenmesi dogru gelmiyor bence ideal bi süre 6 ay.