Nick değiştirme süresi 6 aya düşsün diyenler?

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti

Nick değiştirme süresi 6 aya düşsünmü?

• Kesinlikle düşmeli 1 sene çok uzun bir süre

Kullanılan: 6 37.5%
  • 1 senede kalmalı düşmesini istemiyorum

Kullanılan: 1 6.3%
  • kararsızım

Kullanılan: 1 6.3%
  • beni ilgilendirmiyor isterse 10 senede bir değiştirme süresi olsun

Kullanılan: 8 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Yani Ss nickini değişmek için süre olması saçma, özür dilerim ama çok kötü bir nick. Bence değişiklik yapılmalı :)

Run bey teşk ederim iltifat ettiniz nickime

Sanal ortamda nickler insanların iç dünyasını yansıtır, karakteri hakkında bilgi verir. Hiçbir nick öylesine alınmaz, bir hikâyesi ya da bilinç altına yerleşmiş bir sebebi vardır.
Kendi adıma dizi, film ve kitap karakterlerini nick yapan kişilerden uzak dururum belirli ölçüde.
Çünkü karakterlerin kendisi gibi davrananlar var, kendini Maria Puder sanan, ya da Piraye sanan vs vs.
Çok konuştum ilginç, herkes istediğini alsın sanane Run.

Evet ben bir serçeyim ondan almıştım.

Akbaba değil de Serçe alıyorsan bir sebebi vardır, sonuçta ikisi de kuştur. Anlatılmak istenen şey çok basit, umarım açıklayıcı olduk. E zaten anladın da ben niye hâlâ konuşuyorsam.

Bir sene olmasının mantığı nedir yani? Ben çözemedim bu konudaki despotluğu. En azından yarıya düşürün ya da ikinci bir nick alımına izin verin.

• Beğen
Tepkiler: ne
Nick değiştirecek adam benden rapor alacak. Mantıklı sebebi olmayan, depresif kafayla yada madde etkisinde veya sevgilisine kızıp fevri verilen kararla ve hatta bunadığı için akli melekesi yerinde olmayan, fiili kavli tasarrufa ehil olmayanların talepleri geri çevrilecek. Bir kısmına vasi atanacak.

"Your username was last changed on Aralık 6, 2021 15:25'de. You may next change your username on or after Ocak 5, 2022."

Sistem 1 sene demiyor. Buradan yürüyün arkadaşlar.

Your username was last changed on Aralık 6, 2021 15:25'de. You may next change your username on or after Ocak 5, 2022."

Yürüyorum şuan bakalım ne olacak

Your username was last changed on Aralık 6, 2021 15:25'de. You may next change your username on or after Ocak 5, 2022."

Yürüyorum şuan bakalım ne olacak

• Her kullanıcı, en son nick değişimi tarihinden itibaren 1 yıl içerisinde yalnızca 1 defaya mahsus değişim yapabilir.
  • Yalnızca bu konu altında belirtilen kullanıcı adı değişim ve düzenleme talepleri dikkate alınacak, özel mesaj yoluyla vs. yöneticilerden yapılan talepler dikkate alınmayacaktır.
  • Kullanmak istediğiniz yeni kullanıcı adının daha önceden alınmamış olması gerekmektedir.
  • Daha önceden alınan kullanıcı adları için; almak istediğiniz kullanıcı adının son 3 yılda forum üzerinde aktif olmamış olması gerekmektedir.
  • Nick değişimi sağlandıktan sonra, tekrar eski nickimi geri alabilir miyim? şeklinde ki mesajlar kesinlikle kabul edilmeyecektir. Değişim kuralına istinaden tekrar uygun hale geldiği zaman tekrar talepte bulunabilirsiniz.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
R yaptım olacak gibi değil..

Geri