Nick değiştirme süresi 6 aya düşsün diyenler?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Nick değiştirme süresi 6 aya düşsünmü?

• Kesinlikle düşmeli 1 sene çok uzun bir süre

Kullanılan: 6 37.5%
  • 1 senede kalmalı düşmesini istemiyorum

Kullanılan: 1 6.3%
  • kararsızım

Kullanılan: 1 6.3%
  • beni ilgilendirmiyor isterse 10 senede bir değiştirme süresi olsun

Kullanılan: 8 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
konuyu hortlatmasam , harf deişimide 3 aya düşürülmücekti nerde benim love lerim kisslerim kızlar=?

Fikir benden çıktı. Yönetim de uygun görüp revize etti. fjkfjfj

Fikir benden çıktı. Yönetim de uygun görüp revize etti. fjkfjfj
fikir senden cıktıysa fikrin cıktıgı gün neden uygun görmediler bilgilendirme yayınlamadılarda şimdi yayınladılar peki
xd

Ha imla hatasi olur harf degisimi istenir bence hos görülebilir.
reyhanın bu sözünden sonra aksiyon alıp 3 ay'a indirdiler tabi konuyu hortlatıp, reyhan'ın yorum atmasını saglayan yine ben
%50 payımı alır giderim hadi eyvallah UASFDAJSJFDQWJEWEwe

fikir senden cıktıysa fikrin cıktıgı gün neden uygun görmediler bilgilendirme yayınlamadılarda şimdi yayınladılar peki
xd

reyhanın bu sözünden sonra aksiyon alıp 3 ay'a indirdiler tabi konuyu hortlatıp, reyhan'ın yorum atmasını saglayan yine ben
%50 payımı alır giderim hadi eyvallah UASFDAJSJFDQWJEWEwe
Artık bir şeyler değişmesini istediğimizde Reyhan’ı böyle çağıracağız anlaşılan : dd ;

Ekli dosyayı görüntüle vcompress_113.mov

Ben değiştirme hakkı tamamen kalksın derim. Nick değiştiriyorlar ve takip edemediğim için kimle yazıștığımı da bilemiyorum. Nick değiștirmenin mantıklı bir açıklaması varsa lütfen beni aydınlatın.

Ben değiştirme hakkı tamamen kalksın derim. Nick değiştiriyorlar ve takip edemediğim için kimle yazıștığımı da bilemiyorum. Nick değiștirmenin mantıklı bir açıklaması varsa lütfen beni aydınlatın.
Can sıkıntısı.. kjkjkj

O zaman kullanalım bu özelliği derhal.

PiSi olan rumuzumu “PiSi” yapar mısınız lütfen. Teşekkür ediyorum

nick değişim tamamen kaldırılsın…. herkes ilk kayıt olduğu nickine dönsün konu kapatılsın….

Bedelli yapacak olanlar da 15 gün olsun bence.

Geri