ben laedri olduktan sonra süresiz olsun.
kimse bir daha nick değiştirmeye cesaret edemesin, edenin de kellesini vuralım , aslanlara atalım, gözlerini daglayalim
+75254656
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben laedri olduktan sonra süresiz olsun.
kimse bir daha nick değiştirmeye cesaret edemesin, edenin de kellesini vuralım , aslanlara atalım, gözlerini daglayalim
Run senin nick diger tarafta exibulir gibi birseydi yakaladım98'den beri irc'de 2004 yılından beri de forumlar da hiç değiştirmedim.
Hak devretmek olsa verirdim![]()
Senin eski nickini unuttuk biz üzülme boş yere :d
Orada iki üyelik var tatlım, zamanında nickimi sildiler vicdansızlar.Run senin nick diger tarafta exibulir gibi birseydi yakaladım)
O da bir şey mi ben arada Sezeni kendim sanıyorumKimse nick degismesin kafam karisiyor kim, kim? Bilmiyorum
Kac yil olmus tam yazilisini unuttum ama bak nick az da olsa kalmis aklimdaOrada iki üyelik var tatlım, zamanında nickimi sildiler vicdansızlar.
Exilium ayrıca güzel yaz. Burada da bir multi üye alayım ya.
Eski nickine dönmek istediğin için üzülüyorsun sandım@Sirius konuyla eski nickin alakası nedir ? o_O
Bazen sezen ana sayfaya yorumlari seri yapiyorya bende bazen kendimi sezenle karistiriyorum buraya ne zaman yazdim diyorum kendimeO da bir şey mi ben arada Sezeni kendim sanıyorum![]()
Neyse ben yakışıklıyım ya, bye canım ahah. Yıllar geçiyor ama dostluğumuz devam ediyor.Kac yil olmus tam yazilisini unuttum ama bak nick az da olsa kalmis aklimda![]()
Demek ki tek ben degilmisim :dO da bir şey mi ben arada Sezeni kendim sanıyorum![]()
Sen yine siyahsın bizim rengimiz de aynı sarı sarı :dBazen sezen ana sayfaya yorumlari seri yapiyorya bende bazen kendimi sezenle karistiriyorum buraya ne zaman yazdim diyorum kendime![]()
Aynen yillar geciyor kimler geldi kimler gecti ikimiz hala dostuz !ve hala kelsinNeyse ben yakışıklıyım ya, bye canım ahah. Yıllar geçiyor ama dostluğumuz devam ediyor.
Ulan koskoca prens William da kel, bu benim yakışıklı olduğum gerçeğini değiştirmez.Aynen yillar geciyor kimler geldi kimler gecti ikimiz hala dostuz !ve hala kelsin![]()
İstisnalar kaideyi bozsa keşke :pYoo o nerden cikti kural kuraldir bir yil olmadan degismez![]()