Rica ederimTeşekkürler bilgi için
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Rica ederimTeşekkürler bilgi için
Teknik olarak anlaşılıyor fakat Tor kullananlarda anlaşılmıyor olabilir.IP’den falan anlamıyor musunuz….
ninemin telefonundan girsem nerden bulabileceksiniz leftyTeknik olarak anlaşılıyor fakat Tor kullananlarda anlaşılmıyor olabilir.
Kendi adıma yazım tarzı ve cümle vurgularından çoklu üyelikleri fark edebiliyorum.
Teknik olarak çok iyi bilgiye sahip olduğunu düşünenler multi olduğumu ip adresi gösterek kendince kanıtlamaya çalışmıştı.Sonuç : sistem tarafından kandırıldılar.Teknik olarak anlaşılıyor fakat Tor kullananlarda anlaşılmıyor olabilir.
Kendi adıma yazım tarzı ve cümle vurgularından çoklu üyelikleri fark edebiliyorum.
ben bu olayı hatırlıyorum huri ile karistirilmistin galiba yanılıyor muyumTeknik olarak çok iyi bilgiye sahip olduğunu düşünenler multi olduğumu ip adresi gösterek kendince kanıtlamaya çalışmıştı.Sonuç : sistem tarafından kandırıldılar.)
Evet doğru hatırlıyorsun.hatırlıyorum sanki, Melo ve hahahah seni tanıdıklarını çok savunmuslardi.