Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Deminden beri kahkaha atıyorum mesaja. AjssjjfjsCan sıkıntısından konu hortlatmaya geçtim artık.
Forumlarla tanıştığım zamanlar bir forumdaydim ilk forumlarımdan biridir adı da sizofrenforumdu. Adını söylüyorum çünkü yaşadığım olay forumun adına çok uyuyor... Neyse ben o zamanlar bilmiyorum tabi farklı hesaptan girince belli olunduğunu, açtım bir hesap, kendi kendimle kavga etmiştim. Yaş 15-16... Böyle bildiğin kavga ettikten sonra diğer hesabımı da rapor ediyorum ha öyle bir yaşıyorum...
Sonra tabi forum yöneticileri sallamıyor beni deli sandılar sanırım ama biri Allah razı olsun ki bana söylemişti de bir iki ay utancımdan foruma girmedim ama bir iki ay sadece...
Önceki nick ne ben de eski üyeyim tanısıyor muyuz acaba merak ettimSiz nasıl yakalayabiliyorsunuz yav, iki gündür eski üyelerden kim kimdir çözmeye çalışıyorum bi türlü çözemedimİsimler mi değişti yoksa yeni üyeler mi geldi bilemedim
Y kuşağı evlendi gitti bunlar yeni üyelerdir belki de diyorum
![]()
Önceki nickimi hatırlasam onunla gelmek isterdim baya eski nicktiÖnceki nick ne ben de eski üyeyim tanısıyor muyuz acaba merak ettim![]()
Sahibi Emre diye bir arkadaştı KaraBiber falan vardı yöneticiÖnceki nickimi hatırlasam onunla gelmek isterdim baya eski nicktiTek bildiğim buralar eskiden forumsaldı. Yöneticileri bile unutmuşum. Çok az kişi kalmış aklımda
5-6 sene oldu ben buraya girmeyeli. Senin eski nick nedir belki seni hatırlarım.
Karaberi hatırladım gibi. Yanılıyor da olabilirim. Ama konuşmuşluğum yoktu. İzmirli vardı, Emre vardı, Duygu vardı, sonra bi ara moderatör oldu şu ateist çocuk adını unuttum. Vera vardı, Kayra, Grifikir vardı, çok dindar adam vardı adı neydi ya Murattı sanırım.Sahibi Emre diye bir arkadaştı KaraBiber falan vardı yönetici
Evet izmirli hala burada ama niçki değişik. Emre zaten sahibiydi. Vera burada kayra ile grifikir uzun zamandır girmiyor.Karaberi hatırladım gibi. Yanılıyor da olabilirim. Ama konuşmuşluğum yoktu. İzmirli vardı, Emre vardı, Duygu vardı, sonra bi ara moderatör oldu şu ateist çocuk adını unuttum. Vera vardı, Kayra, Grifikir vardı, çok dindar adam vardı adı neydi ya Murattı sanırım.Unutmuşum üyeleri
İşte burdakılar hemen bulabiliyor eski üyeleri ben çıkaramadım kimseyiEvet izmirli hala burada ama niçki değişik. Emre zaten sahibiydi. Vera burada kayra ile grifikir uzun zamandır girmiyor.
Estğİşte burdakılar hemen bulabiliyor eski üyeleri ben çıkaramadım kimseyiYaşlandım tabi normaldir :d
Seni hatırlamadım nedense.Estğ
Drama queen bu nick izmirlinin Benim eski niçkte Serzenis
Bu söylediklerinin hiçbiri yok can.Seni hatırlamadım nedense.Şey vardı Sema vardı iyi kızdı o da, hiç emoji kullanmazdı. Onu da göremedim. Eskişehirli vardı adı neydi bilmiyorum adamın, sonra Maria puder vardı.
Teşekkürler bilgi içinBu söylediklerinin hiçbiri yok can.
Araf tım ben sonra Serzenis Sonrada bu olduk.Bu söylediklerinin hiçbiri yok can.