Multi üyelik alsa üç saat içinde yakalanacak üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Listede favorim kesinlikle @Shinigami hanım, yazı stilinden hemen kendini ele verir, üstelik kullandığı :d :p onun anında yakalanması demek :)
İkinci sırada @Anna Karenina hanım var, muhtemelen yanlış üyelik ile yazar ve kendini açık eder :) üstelik o uzun noktalardan tanımamak mümkün değil ve zor bırakılacak alışkanlık.
Ekleme yapacağım tabii ki, listem biraz uzun bu konuda.

Malumatfuruş.
Bilinçli mi yapılmıştı bilmiyorum ancak uzun sure farklı bir nickle yazmış ve yakalanmamıştı kjsjks

@Noah o kadar mı ya :) sence kim hemen deşifre olur.
Almi alsa multi üyelik nasıl açığa çıkar yada sen anlarsın :)

@Karga herhangi bir konuda bir tartışma olur hemen multi üyeliği ile asıl hesabını karıştırip mesaj atar... şıp diye anlaşılır.

@Anna Karenina hanımcım da noktaları ve manken olmasının getirdiği mükemmellik ile kendini belli eder sanıyorum...

Şimdilik aklıma iki kişi geldi ama güncellerim büyük ihtimal.

lariyle olan mutlu multiliğimizi çaktırmıyoruz dfj.
seneler oldu....

Ben feveran'a severim diye mesaj yazmıştım başka bir üyelik ile bana Hüma sen misin demişti. :D
Ben pek beceremiyorum bu işleri keşke azıcık becerebilsem.

@Noah o kadar mı ya :) sence kim hemen deşifre olur.
Almi alsa multi üyelik nasıl açığa çıkar yada sen anlarsın :)

ahahaass evet seviyorsun konuşmayı. Öyle nick vermek zor herkes multi üyelik alabilir ama nasıl anlaşılır noktasında ayın enlerinde yakışıklı ya da güzel seçilmek için yapılanlar, kendini övmek için yarışmalarda öne çıkmak için yani bu alanlar biraz takibe alınsa çıkar ortaya.

Almi’nin multi takılmaya zaman bulacağını sanmıyorum kendi üyeliği ile bile zor giriyor. Ama yapsa anlamazdım heralde , gizleyebilecek zekaya sahip. Uğraşsa kandırır ama uğraşmaz bence.

@Süreyya da hemen yakalanacak kişiler listesinde, agrefislik yapar yapmaz anında tanınır. Güneş yüzü görmemiş küfür tekniği ile ele verir kendini :)

Ben kesinlikle yakalanmam... yıllardır 3 hesapla uğraşıyorum, sezilmedi bile...

sen neymişsin beee abi

Sevince de gün yüzü görmemis şiirler,metaforik aşk tütsüleri ile bogarim. :emoji_smirk:
Metaforik aşk ha, bu sözü kullanırım. Henüz o yanını görme şansımız olmadı Süreyya hanım, ama eminim hakkını verirsin.
Duygusal kimliğini belli etmemeye çalışıyorsun bence, neyse bir şarkı atalım hafifçe kızdın bana sanki.

Forumsaldayken Hatem nickim Multi üyelik yüzünden banlanmisti. Lan neden banladiniz ne Multi üyeliği dedim bahane bulamadık uzun süredir banlanmiyodun demişlerdi

Tek tanıyacağım kişi coolumsu olur.
Onu fark ettim şu an. gizleyemez kendini. "fiziğim nasıl" diye sormadan rahat edemez cünkü.

Yakalanmam, hemen direkt kendim söylerim şu üyelik benim diye :d

Geri