Multi üyelik alsa üç saat içinde yakalanacak üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yine mi multi konusu konuşacak başka konunuz yok mu sizin baydı bu konular

ben bunu buna benzer bir konuda daha yazmıştım yıllar önce. bir sözlükte bulunuyordum. bir yazar abimiz vardı. çok da güzel yazardı. neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorum ama abi kendine başka bir sözlük hesabı daha açmış, kadın nickiyle. dksldsk. işte dişi nickiyle, ana hesabına methiyeler düzüyor filan. başlıklar altında, iki hesabın birbirini desteklediği yorumlar filan var, ay yazarken gülüyom fjkd. neyse, bri gün bir aksilik oldu, adam hangi hesabında olduğunu unuttu ya da boş bulundu, bir şekilde belli oldu yani yaptığı şey. anlık ama. ya sen neden koca adam beceremediğin işlere kalkışıyon jfkds neyse, normalde sözlük kurallarına göre iki hesabından da gömülmesi gerekiyordu ama sanırım sadece fake olanı gömdüler. ama geyiği döndürüldü epey bir süre :D diyeceğim o ki, yapabilene saygım sonsuz. ama yapamayan bulaşmasın bu işlere :D

Kim olursa olsun komik görünüyor ve yapan kişinin anlaşılmadığını zannetmesi, verdiği çaba ne yazık ki daha da komik duruyor.

ben bu işi cidden profesyonel şekilde yapan bir insan tanıdım, iki farklı isim iki farklı karakter olarak 10 yıldan fazla aynı forumlarda takilmisligi vardı.
anlasilmayinca anlaşılmıyor

Teknik olarak anlaşılıyor fakat Tor kullananlarda anlaşılmıyor olabilir.
Kendi adıma yazım tarzı ve cümle vurgularından çoklu üyelikleri fark edebiliyorum.
ninemin telefonundan girsem nerden bulabileceksiniz lefty

Teknik olarak anlaşılıyor fakat Tor kullananlarda anlaşılmıyor olabilir.
Kendi adıma yazım tarzı ve cümle vurgularından çoklu üyelikleri fark edebiliyorum.
Teknik olarak çok iyi bilgiye sahip olduğunu düşünenler multi olduğumu ip adresi gösterek kendince kanıtlamaya çalışmıştı.Sonuç : sistem tarafından kandırıldılar. :))

Teknik olarak çok iyi bilgiye sahip olduğunu düşünenler multi olduğumu ip adresi gösterek kendince kanıtlamaya çalışmıştı.Sonuç : sistem tarafından kandırıldılar. :))
ben bu olayı hatırlıyorum huri ile karistirilmistin galiba yanılıyor muyum

Hayır.Hannibal ile karıştırıldım.Ama nasıl eminler bir görsen(1915 gallipoli savunması :D ) onlara da haksızlar demiyorum.Sistem arızası yaşanabilir.Lakin ısrar etmek saçma bir hale dönüşüyor.

hatırlıyorum sanki, Melo ve hahahah seni tanıdıklarını çok savunmuslardi.

iç oğlanı yeni geldiğinde ben zannedilerek 1 yıl haksız ban yemişti. lan ben multi üyelikle gelsem ruhunuz duymaz be. içlikciğimden bir yıl mahrum kaldınız...

Aynı kadının farklı nickleriyle gelmesinden mütevellit anlamadım ve her nickliylede sevgili olmuştum o zaman tabi bu kadar fake olayları yoktu iyi oynuyordu Allah için ona buradan kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum burada olduğunu hissediyorum ama kanıtlayamıyorum.. .p

Her müşteriden üyelik alır sizi multi manyağı yaparım , akıllı olun .
Gelen cıkmıo dükkandan zaten .P

@Canis Major hemencecik yakalanır ya, çok net, çok sek adam.
Hoşuna giden şeylere verdiği "haha" emojisi ile anında kendini belli eder. Hele bir de balık burcu konusu olursa hiç dayanamaz..
Benim gibi burçlara inanmayıp her burç konusunun içinde ahah.

Geri