Multi üyelik alsa üç saat içinde yakalanacak üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@Hilal tabii ki, güzelliğinden bahseder hemencecik...
Multi nick ile dayanamaz salar fotoğrafı.. neyse gönder gelsin ya, günlerdir anlık bölümüne girmedim.
Nickleri görünce kimin ne fotoğrafı attığını tahmin ediyorum artık :)
aynen..tamam yarın bi tane salarım cok ısrar ettin….

Genellikle yazdıklarından falan pek çoğu kendini ele veriyor. Çok dikkat edersem anlıyorum bazen kim kimdir…

@angie de hemencecik yakalanır.. ilk Fenerbahçe maçında tanınır.
@different kardeşimi de çözerim.. çıplak ayak, şort, diz kapağı, libido killer falan fıstık derken ele verir kendini.

@angie de hemencecik yakalanır.. ilk Fenerbahçe maçında tanınır.
@different kardeşimi de çözerim.. çıplak ayak, şort, diz kapağı, libido killer falan fıstık derken ele verir kendini.
Akıllı multiler renk vermiyor bu kadar bariz ama illa minik de olsa yakalanıyor işte.
ben Fenerbahçe konusundan ele veririm yakayı cok haklısın skljskks
Ama esas nickini övmek, laf edemediği kisilere multi nickle demediğini birakmamak icin güzel bir seçenek multi üyelik…

Akıllı multiler renk vermiyor bu kadar bariz ama illa minik de olsa yakalanıyor işte.
ben Fenerbahçe konusundan ele veririm yakayı cok haklısın skljskks
Ama esas nickini övmek, laf edemediği kisilere multi nickle demediğini birakmamak icin güzel bir seçenek multi üyelik…
E al bir tane sende, ücretsiz alınıyor :) var mı öyle kendini öven ya multi ile, o nasıl ruh hastası ahah.

Coolumsu , çünkü o kadar muhteşemdir ki, hangi nikin altına girerse girsin, hemen fark edilir , güneş gibi doğar adım attığı yere, Coolumsu, bir marka.

Geri