"Müge Anlı ile Tatlı Sert" tarzı programların topluma etkisi

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Serengil kalsin demis ya :dddd lari ya kadin istese de kalamiyor zirt pirt yayin terk ediyor. Bugun niye cikmadi acaba sapirdak agiz.
en son neden terk etti peki, bence o bırakacak programı, gidişat öyle

• Beğen
Tepkiler: W
Program topluma nasıl kötü etki yapabilir? Ya toplum zaten dibin dibini görmüş. Oradaki hikayeleri izlerken kanınız donmuyor mu? Bu insanlar bizim hafsalamızın almayacağı çarpık ilişkiler yaşıyor. Hangisinin eline su dökebilirsiniz bu insanlardan? Cem Yılmaz'ın dediği gibi kim marjinal?
Bence “Anadolu insanının saf ve temiz olması” yalanının en sağlam kanıtı bu programlar. Alın bakın, işte Anadolu insanı denen şey bu.

Seren serengil ile diğerleri sınıfsal sorun yaşıyorlar bir yere davet edilmişler ekip olarak seren protokol de oturmuş diğerleri arka sırada Bircan gilde ona bozulmuş o günden sonra da dikiş tutmadı ilişkileri. Gitmesi isabet oldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrılan Arif Verimli: 'Gerçeği yansıtmıyor'
14 yıl boyunca Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyici karşısına çıkan Uzman Psikiyatrist Arif Verimli, “Orada olanlar toplumun gerçeğini yansıtmıyor” dedi.

"TOPLUM O DEĞİL"
Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkında da konuşan Verimli, ''Orada olanlar toplumun gerçeğini yansıtmıyor. Davranış bozukluğu olan bir tutam insanı getirip bin kişiye izletiyorlar. Toplum o değil. Ama ben pişman değilim. Oraya, 'şu davranışı böyle yaparsak daha iyi sonuç alırız' gibi bir misyonla başladım fakat sonra ayrıldım. Onlara başarılar diliyorum'' dedi.

Kaynak: Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrılan Arif Verimli: 'Gerçeği yansıtmıyor'

kapak_101905.jpg

Arif Verimli'nin bu açıklaması da programın gerçeklik algısı yaratıp aslında reyting odaklı olduğunu teyit etmiş oldu.

• Beğen
Tepkiler: ne
Yok aksine gerçeği yansıtıyor evet kurgu bazı zamanlarda olabilir fakat ordan ayrılman senin iyiliğine oldu boşver sen.
Çünkü katili ve ölenin yakınını karşı karşıya oturtup orda cinayet işlenmesini beklemek ancak bencil insanların ve primci insanların işidir.

Düşünsene anneni öldürmüş birisi ve karşında oturuyor sırf kanıtlanmadığı için onun mimiklerine maruz kalıyorsun.
Birgün büyük bir olay olacak ve ozaman ne demek istediğimi anlayacaksınız.

1673542360903.png

Bu nedir mesela ailenin özel herşeyi ortaya dökülüp birde şiddet uygulanıyor ordan müge ve ekibi aaa oo deyip prim kasıyor. Yazık ve üzücü

Geri