Millet İttifakı 2023 cumhurbaşkanlık seçimleri adayları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

millet ittifakı başkanlık seçimi adayı

• Kullanılan toplam oy
    33
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu durumda oyun da boşa gitmiş olacak ancak içine sinen adaya kullanmış olacaksın oysaki şu aşamada öncelik ülkenin geleceği olmalıdır. Neyse o zaman gelince belki fikrin de değişir.:)
ya kıymetli lefty, kullandığın oy boşa gidecek ne demek? kişi, siyasi düşüncesini kullandığı oy ile yaşatmak ister.
benim görüşüm ve desteklediğim politika budur! der.

ülkenin geleceği kılışdar'a kalmamıştır diye düşünüyorum.

ya kıymetli lefty, kullandığın oy boşa gidecek ne demek? kişi, siyasi düşüncesini kullandığı oy ile yaşatmak ister.
benim görüşüm ve desteklediğim politika budur! der.

ülkenin geleceği kılışdar'a kalmamıştır diye düşünüyorum.

Oy birliği sağlanamazsa yine kaybedeceğiz ve bu sebeple çok dikkatli adım atmak gerekiyor. Kişilere takılmamak lazım, durum artık kişiler üstü bir aşamaya geldi. Bu ekonomi ile bir yıl bile zor dayanırız.

Bu durumda oyun da boşa gitmiş olacak ancak içine sinen adaya kullanmış olacaksın oysaki şu aşamada öncelik ülkenin geleceği olmalıdır. Neyse o zaman gelince belki fikrin de değişir.:)
Oy boşa gitmez :)
Dediğin gibi vicdanen rahat olacağım diğerlerine göre

Oy birliği sağlanamazsa yine kaybedeceğiz ve bu sebeple çok dikkatli adım atmak gerekiyor. Kişilere takılmamak lazım, durum artık kişiler üstü bir aşamaya geldi. Bu ekonomi ile bir yıl bile zor dayanırız.
neden beni aday çıkarmayı önermiyorsun da kılışdar diyorsun?
oysa ben kağıthane'nin yerini de adını da biliyorum. hele ki sadabad nerede onu dahi biliyorum!
senden "daha izah edilebilir ve tutarlı bir türkiye için oyum sux'e, x kardeşim sen de oyunu sux'e veriyor musun?" çıkışı beklerdim..

• Beğen
Tepkiler: X
Fark etmez kim çatı adayı olursa oylar ona tüm muhalefet olarak. Siyasi yarış, hizmet yarışı ikinci plan. Bu ucube sistem ile zaten bir hizmet falan yapamıyorsun.
Ilk hedef bu ucube sistemden kurtulmak ve yeniden demokrasiyi inşa etmek.
Dolayısıyla aday sadece formalite ve görevi seçilince ucube sistemden milleti kurtarmak.

Kimi aday gösterirlerse destekleyeceğimi yazmıştım çünkü ülkenin menfaatleri önemli.
Çıkardıkları adayı desteklemek ülkenin menfaatine olmaz çok aday çıkartıp diğer tarafın oylarını da almak daha önemli seçimi ikinci tura götürüp oy çokluğuna göre bir yol izlenmeli

Ben İzmir’de yasayan esnaflik yapip gunde her kesimden 100lerce insanla muhattap olan biri olarak Mansur Yavas’in isminin inanilmaz bir cazibesi oldugunu soyleyebilirim Cumhurbaskanligi icin özellikle.

Ali Babacan’in ekonomi ve Avrupa ile ilişkililer kurdugu zamanda iktidarin en parlak donemi oldugu icin bu adamida yabana atmayin derim. Bu millet nihayetinde cebine bakar.

Ben tamamen rasyonel ve kendi dusunce durumumu tam manasiyla yansittigi icin oyumu kendi partisine vereceğim. Cumhurbaskanligi seçimlerine kesinlikle aday olmayacaktir cunku yeni kurulacak düzende rolu cok belli. Yine basbakan yardimciligi ve ekonomi ile Avrupa işlerini yurutur. Kimseyide isine karistirmaz.

Kilicdaroglu gayet guzel Cumhurbaskanligi yapar bu konuda sikinti yok. Yalniz millet hafizasii silemezsiniz adam tam bir looser. Tayyip Erdogan karsisinda sansi 0 bence. Hatta su listede en az sansi olan adam bana kalirsa.

Ülkede felaket olduğunda yemeğe giden, tatile giden birinin tek oy alması üzücü nerede bu İmamoğlu cular

Hiç tahammülünüz yok değilmi yeni yüzlere kk ne kadar verimli olabilir ki en az diğeri kadar yaşlı ve yenilikçi asla değil.
Verin Mansur yavaş a işte hep bu inat ve hırslarınız yokmu eskisi gitsin yenisi gelsin dedikleri giden kadar eski Sjsjsjs

Hiç tahammülünüz yok değilmi yeni yüzlere kk ne kadar verimli olabilir ki en az diğeri kadar yaşlı ve yenilikçi asla değil.
Verin Mansur yavaş a işte hep bu inat ve hırslarınız yokmu eskisi gitsin yenisi gelsin dedikleri giden kadar eski Sjsjsjs
Oo Mansur çok genç zaten

reklamını yaptıklarına göre kk diyebiliriz.
geçmiş olsun.

İlk zamanlar Mansur Yavas veya İmamoglu diyordum ama fikrimo degistirdim. Ali Babacan olsa daha iyi olur gibi.

Ben Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Cumhurbaşkanı olmasını isterim.
Saadet millet ittifakını girecek mi, aday çıkaracak mı vs. bilemiyoruz.
Ama şunu söyleyebilirim:
Millet İttifakı Mansur Yavaş'ı aday gösterirse her şekilde Erdoğanı alt eder diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri