Millet İttifakı 2023 cumhurbaşkanlık seçimleri adayları

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

millet ittifakı başkanlık seçimi adayı

• Kullanılan toplam oy
    33
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidip oy kullanmayacam saygı duymuyorum. Kaybettiklerinde de halka hesap verirler bi daha seçime girecek yüzleri olur mu acaba

Olmadı gider rte ye oy veririm, nasıl oy vermesende seçiliyor, versende :D

Oy vermeyip desteklememekle kaybeden hepimiz olacağız, onlar bunlar şunlar yok artık.
Kimi aday gösterirlerse elbette destekleyeceğim ancak gönlümden geçen Kılıçdaroğlu.

Oy vermeyip desteklememekle kaybeden hepimiz olacağız, onlar bunlar şunlar yok artık.
Kimi aday gösterirlerse elbette destekleyeceğim ancak gönlümden geçen Kılıçdaroğlu.
Kazanacağına inansam gider oyumu veririm yok ama artık umudum kalmadı Kılıçdaroğlundan.

Umudum Mansur Yavaş’tan yana bi de çok konuşmasına rağmen İmamoğlu. Kazanırsa bunlar kazanır.

Kazanacağına inansam gider oyumu veririm yok ama artık umudum kalmadı Kılıçdaroğlundan.
Umudum Mansur Yavaş’tan yana bi de çok konuşmasına rağmen İmamoğlu. Kazanırsa bunlar kazanır.

Kendi aralarında ne konuşuldu bilemiyoruz fakat aday olmayı düşünmüyor gibiler, bekleyip göreceğiz. Sen yine de oy vermemeyi düşünme, ülke için veriyorsun oyunu, kişi olarak ele almamalısın.

Gel sana bi lahmacun söyleyem, boşver siyaseti

Hoş geldin @Türk :) Teşekkür ederim, ısmarlamış kadar oldun.
Siyasetle çok işim olmaz aslında ancak bu dönemde sessiz de kalınamıyor maalesef.
Sen nasılsın, bıraktın mı siyaseti yoksa?

@Hatem'in yasağı bitmiş ve onun da görüşlerini şahsen merak ediyorum. Gelirse o ne diyecek acaba?

erdogan'ın karşısına soğan cücüğü bile aday olarak gösterilse oy vermesi gerekirken. bir takım utangaç akp'lilere kanlı-canlı adayları beğendiremiyoruz olacak iş mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri