Millet İttifakı 2023 cumhurbaşkanlık seçimleri adayları

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

millet ittifakı başkanlık seçimi adayı

• Kullanılan toplam oy
    33
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili @Hatem şahsen böyle bir cevap hiç beklemiyordum ve gerçekten görüşünü merak etmiştim. Sanırım olan olmuş artık, sağlık olsun.

Artıbir Araştırma: Millet İttifakı ile Cumhur İttifakı arasındaki fark açılıyor; AKP yüzde 30'un altında / Anket, 10-20 Şubat tarihleri arasında yapıldı.

Artıbir Araştırma'nın yaptığı son seçim ankete göre; Millet İttifakı'nın oy oranı Cumhur İttifakı'ndan 4,7 puan önde. Güçlendirilmiş parlamenter sistem çalışmalarında yer alan DEVA, Gelecek ve Saadet'in oyları da eklendiğinde; Millet İttifakı ile Cumhur İttifakı arasındaki puan farkı 12,4 puana yükseliyor.

Buna göre; CHP ve İyi Parti olarak düşünüldüğünde Millet İttifakı'nın oy oranı yüzde 41,3, Cumhur İttifakı'nın oy oranı yüzde 36,6 oldu. 6'lı muhalefet masası düşünüldüğünde ise Millet İttifakı'nın oy oranı yüzde 49 oluyor.

AKP'nin oy oranının yüzde 28,9; CHP'nin yüzde 27,2; İyi Parti'nin oy oranının yüzde 14,1; HDP'nin oy oranının yüzde 13,4 olduğu görüldü.

MHP yüzde 6,8 ile baraj altı kaldı. DEVA Partisi yüzde 4,2; Gelecek Partisi yüzde 1,9; Saadet Partisi yüzde 1,6 oranında oy aldı.

1646023947290-f-mn-7-lxh-xw-ak-8-jya.jpg

Artıbir Araştırma: Millet İttifakı ile Cumhur İttifakı arasındaki fark açılıyor; AKP yüzde 30'un altında

kılışdar 10 oy almış sonunda... hemen ss'i yolluyorum kendisine, yaşlılarımızı sevindirmeliyiz. onları unutmamalıyız...

Ediyorum da sana geçen sorduğumda 'siyaseti bıraktım' dedin ve 'oylamayı da öylesine yaptım' yazdın yoksa elbette bilmek isterim.
Dayanamadım yine yorum yapacam :)
Çok uzatmayacam ama kısaca şunu belirteyim; şu 6 tane genel Başkan var ya ha işte onlardan hiçbir cacık olmaz. Akp yi bitirip yeni bir Akp yi getirmenin bir manası yok.

Dayanamadım yine yorum yapacam :)
Çok uzatmayacam ama kısaca şunu belirteyim; şu 6 tane genel Başkan var ya ha işte onlardan hiçbir cacık olmaz. Akp yi bitirip yeni bir Akp yi getirmenin bir manası yok.
Senin önerin nedir peki?

Adam konuşmuş, helal olsun başkanıma

x, bana liberal gibi geliyor ama bilemiyorum.
iba, reyisçi.
alaturka, yeni cumhuriyetçi
ben, liberalim
bizi bir araya getirebildiğine göre babacan kesin kaybeder.

Screenshot_20220301-190551_DuckDuckGo.jpg

kim kime oy vermiş ben niye göremiyorum. içimizdeki irlandalıları görelim.
şimdi gördüm. üzerine tıklayınca çıkıyormuş. bakalım bir.

x, bana liberal gibi geliyor ama bilemiyorum.
iba, reyisçi.
alaturka, yeni cumhuriyetçi
ben, liberalim
bizi bir araya getirebildiğine göre babacan kesin kaybeder.

Ekli dosyayı görüntüle 54882
Yeni cumhuriyetçilerde liberal
liberalizm iyidir. liberalizm hür düşüncedir
Hür düşüncenin olmadığı yerlerde sefalet olur

• Beğen
Tepkiler: Sux
Şansı var mı peki? Nedir tam olarak oy almasını sağlayacak vaatleri? Hiç bilmiyorum kendi adıma.
Şansı yok. Hem de hiç yok.
İçlerinde en Milliyetçi duruşu olan tek kişi Ümit Özdağdır.

Diğerleri gibi 2 gün Alevilere yanlayıp 3 gün arapçılık yapıp bi gün milliyetçi takılıp 2 gün kürtçülük yapmıyor. :)

Şansı yok. Hem de hiç yok.
İçlerinde en Milliyetçi duruşu olan tek kişi Ümit Özdağdır.
Diğerleri gibi 2 gün Alevilere yanlayıp 3 gün arapçılık yapıp bi gün milliyetçi takılıp 2 gün kürtçülük yapmıyor. :)

Bu durumda oyun da boşa gitmiş olacak ancak içine sinen adaya kullanmış olacaksın oysaki şu aşamada öncelik ülkenin geleceği olmalıdır. Neyse o zaman gelince belki fikrin de değişir.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri