Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ediyorum da sana geçen sorduğumda 'siyaseti bıraktım' dedin ve 'oylamayı da öylesine yaptım' yazdın yoksa elbette bilmek isterim.Benim görüşümü merak etmiyor musun?
Dayanamadım yine yorum yapacamEdiyorum da sana geçen sorduğumda 'siyaseti bıraktım' dedin ve 'oylamayı da öylesine yaptım' yazdın yoksa elbette bilmek isterim.
Senin önerin nedir peki?Dayanamadım yine yorum yapacam
Çok uzatmayacam ama kısaca şunu belirteyim; şu 6 tane genel Başkan var ya ha işte onlardan hiçbir cacık olmaz. Akp yi bitirip yeni bir Akp yi getirmenin bir manası yok.
Zafer Partisi/ Ümit ÖZDAĞ !Senin önerin nedir peki?
Şansı var mı peki? Nedir tam olarak oy almasını sağlayacak vaatleri? Hiç bilmiyorum kendi adıma.Zafer Partisi/ Ümit ÖZDAĞ !
Ne gibi?millet ittifakının bi aptallık yapacağını düşünüyorum
Aday belirleme ve hdp provokasyonuna gelebilirlerNe gibi?
Yeni cumhuriyetçilerde liberalx, bana liberal gibi geliyor ama bilemiyorum.
iba, reyisçi.
alaturka, yeni cumhuriyetçi
ben, liberalim
bizi bir araya getirebildiğine göre babacan kesin kaybeder.
Ekli dosyayı görüntüle 54882
Şansı yok. Hem de hiç yok.Şansı var mı peki? Nedir tam olarak oy almasını sağlayacak vaatleri? Hiç bilmiyorum kendi adıma.
Şansı yok. Hem de hiç yok.
İçlerinde en Milliyetçi duruşu olan tek kişi Ümit Özdağdır.
Diğerleri gibi 2 gün Alevilere yanlayıp 3 gün arapçılık yapıp bi gün milliyetçi takılıp 2 gün kürtçülük yapmıyor.![]()