Marifetli Eller Yarisiyor 7 "Oylama"

Konu sahibi son olarak 1034 gün önce görüldü

Marifetli Eller Yarışıyor!

• Nyctophilia

Kullanılan: 1 1.6%
  • Need

Kullanılan: 16 25.4%
  • yoSun

Kullanılan: 13 20.6%
  • Sezen

Kullanılan: 5 7.9%
  • Serçe

Kullanılan: 4 6.3%
  • Sanem

Kullanılan: 23 36.5%
  • ArifÇ.

Kullanılan: 1 1.6%

• Kullanılan toplam oy
    63
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir dahaki marifetli eller zoom üzerinden yapılsın, 5'er kişi yarışsın... yarışacaklara yemeklerimizi yollayalım sonra zoom'da yiyelim. olmayacak bu böyle, bakmak yetmiyor bize... sezen bi de öyle vurulsun bana endamımla süzülürken... limonlu görümcem benim <3

Serçe , Yosun ve Sanem arasında kararsız kaldım ama yaprak sarma benim hassas noktam. Şu an gördüm ya, bir hafta boyunca nereye baksam yaprak sarma görürüm; bu durumdan kurtulmak için yemem lazım..

@Blackheart sen benim barbunya yemeğine oy verdin mi? Yarışmalar tarihinin en çarpıcı yemeğidir o.
Hatırlıyor musun o günleri..

Arkadaşlar bütün gerginliği almak için efsaneyi sahaya sürüyorum..
IMG_20220306_013503.jpg

Sanem’in sarma tenceresi su an onume gelse, kalkmadan bitiririm hepsini :p

Sercenin o cigkoftesi bile 3 almis yaaaaaa...

Terk ediyorum lan forumu. Siz kim limonlu kekim kim. Hak etmiyorsunuzzzzzz
Bile derken ? Daha iki ay önce dm den attığın mesajı unuttun sanırım hani birisi hakkında olumsuz konuşuyordun ya ? Ki ben sana daha selam dahi vermezken ?
Dm me dedikodu yapmak için yazıyorsun da genelde Serçe bile mi oluyor ? Bile yi yediririm sana.

Bile derken ? Daha iki ay önce dm den attığın mesajı unuttun sanırım hani birisi hakkında olumsuz konuşuyordun ya ? Ki ben sana daha selam dahi vermezken ?
Dm me dedikodu yapmak için yazıyorsun da genelde Serçe bile mi oluyor ? Bile yi yediririm sana.
Ya sen benim takildigimin 3 sayfadir kendimle alay ettimin farkinda degilmisin? Geyik yapiyoruz surda ya. Selam dahi vermezkenmi? Serce beni gece 00.30 cileden cikartma ok. Gel yedirde gorelim. Sakiniz diye hayirdir?? 3tane yandas buldun diye hayirdur kim sana prenses dedi??o dminde arkasindayim. Nerenle neyi anliyorsan. Git baskasina sar. Allahim ya... lan 2 geyik bile yapamiyoruz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri