Marifetli Eller Yarisiyor 7 "Oylama"

Konu sahibi son olarak 1034 gün önce görüldü

Marifetli Eller Yarışıyor!

• Nyctophilia

Kullanılan: 1 1.6%
  • Need

Kullanılan: 16 25.4%
  • yoSun

Kullanılan: 13 20.6%
  • Sezen

Kullanılan: 5 7.9%
  • Serçe

Kullanılan: 4 6.3%
  • Sanem

Kullanılan: 23 36.5%
  • ArifÇ.

Kullanılan: 1 1.6%

• Kullanılan toplam oy
    63
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezen sen hâlâ forumu bırakmadın mı ya, ben olsam girmem. Kadın o kadar emek vermiş 1 puan bile alamamış, bekle ben multi nick ile girip geliyorum.
Arkadaşlara haber verdim, hepsi gelecek.

Konus gelin. Ben 0dayim. Sen oyunu kime verdin hesap ver!!
açıkçası ben senin 0 kalarak bir ilke imza atmanı isterim, neden? çünkü sen ilklerin ve enlerin görümcesisin... <3
limonlu keki çok severim demiştim oy verirken, affet beni :(
@Hilal de böyle bir kek yapmıştı... siz ikinizi ayrı yarıştıralım bence sjhjhs

yönetim bunu dikkate alıp oylamayı tekrar yapmalı, haksızlık….
bana takılmak için attığı görseli ankete koymuşlar sjhjhs hani hangisi daha üzücü bilmiyorum ki...
need'in oyları herkese dağıtılsın böylelikle sezen 1 oyalılskls

açıkçası ben senin 0 kalarak bir ilke imza atmanı isterim, neden? çünkü sen ilklerin ve enlerin görümcesisin... <3
Icimden bi ses oyle bi kız diyoki. Yapamiyorum elim varmiyor... beni boylemi anacaktiniz. Puuuuu

ay onu ben yapmadıydım ya jdlfşdj kuzenimin popi olan kekiydi o. twitterda senin görmemen beni cok sasırttı jdlfj

@Sezen ben hiç yalan söylemem :( birazdan Gandalf gibi doğacak buraya birisi ve sana oyu verecek.. biz her masada varız merak etme, işçinin ve emekçinin her zaman yanında olduk. Forumda yokluğunu hissediyorum dediklerin nerede ha :) sana kamkicilik oynamayı öğreteceğim.
Arkadaşlar benim oyu Sezen hanıma yazma şansımız var mı?

@Sezen ben hiç yalan söylemem :( birazdan Gandalf gibi doğacak buraya birisi ve sana oyu verecek.. biz her masada varız merak etme, işçinin ve emekçinin her zaman yanında olduk. Forumda yokluğunu hissediyorum dediklerin nerede ha :) sana kamkicilik oynamayı öğreteceğim.
Arkadaşlar benim oyu Sezen hanıma yazma şansımız var mı?
Evet ya nerdee goya beni sevenler. Yalanmis yalannnnnn

Umudum var hala hahahh<3

ay onu ben yapmadıydım ya jdlfşdj kuzenimin popi olan kekiydi o. twitterda senin görmemen beni cok sasırttı jdlfj
öyle bi kek görmüştüm de yine sen yaptın sanıyordum... yıkıldım neyse ki kolay toparlanırım sjhjh.
ayrıca pastalardan, keklerden bir dilim kesilmesi gerektiğine de katılıyorum. tadına bakamıyorsak gözümüz doymalı...

öyle bi kek görmüştüm de yine sen yaptın sanıyordum... yıkıldım neyse ki kolay toparlanırım sjhjh.
ayrıca pastalardan, keklerden bir dilim kesilmesi gerektiğine de katılıyorum. tadına bakamıyorsak gözümüz doymalı...
Koca pastayi soktum gozunuze daha ne doymadin ac gozluuuu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri