Marifetli Eller Yarisiyor 7 "Oylama"

Konu sahibi son olarak 1036 gün önce görüldü

Marifetli Eller Yarışıyor!

• Nyctophilia

Kullanılan: 1 1.6%
  • Need

Kullanılan: 16 25.4%
  • yoSun

Kullanılan: 13 20.6%
  • Sezen

Kullanılan: 5 7.9%
  • Serçe

Kullanılan: 4 6.3%
  • Sanem

Kullanılan: 23 36.5%
  • ArifÇ.

Kullanılan: 1 1.6%

• Kullanılan toplam oy
    63
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepinizin emeğine sağlık..

Süsleme ve sunumuyla yoSun diyorum..

Sezen bana kırılma tatlı ama kenarından kırpılmış haliyle nasıl sundun.:(

Sanem ve Serçe sizleri tebrik ederim..

Need sizin sunumunuz tam böyle kurabiye canavarlık, hoşuma gitti...

Ya sen benim takildigimin 3 sayfadir kendimle alay ettimin farkinda degilmisin? Geyik yapiyoruz surda ya. Selam dahi vermezkenmi? Serce beni gece 00.30 cileden cikartma ok. Gel yedirde gorelim. Sakiniz diye hayirdir?? 3tane yandas buldun diye hayirdur kim sana prenses dedi??o dminde arkasindayim. Nerenle neyi anliyorsan. Git baskasina sar. Allahim ya... lan 2 geyik bile yapamiyoruz...
Yandaş mı ? Ya siz beni kendinize mi benzetiyorsunuz ? Benim yanımda kimse yok yok körmüsünüz.? Dogru yu söylemek için de kimseye ihtiyacım yok. Bugün Bi kaç yerde seni okudum beni sürekli aşşagıya çekmeler.

Hem şımarıp hem alaycı konuşup Birde bana yancı diyemezsin. Burda benim bir tane arkadaşım yok ama bana yürüyemezsin anlıyor musun.?
Başka yerde otlan üzerimden yürüttüğün algı ne bilmiyorum ama işine bak beni tablama. Kendinle dalga geç ama benimle geçemezsin. Hadi

Yandaş mı ? Ya siz beni kendinize mi benzetiyorsunuz ? Benim yanımda kimse yok yok körmüsünüz.? Dogru yu söylemek için de kimseye ihtiyacım yok. Bugün Bi kaç yerde seni okudum beni sürekli aşşagıya çekmeler.

Hem şımarıp hem alaycı konuşup Birde bana yancı diyemezsin. Burda benim bir tane arkadaşım yok ama bana yürüyemezsin anlıyor musun.?
Başka yerde otlan üzerimden yürüttüğün algı ne bilmiyorum ama işine bak beni tablama. Kendinle dalga geç ama benimle geçemezsin. Hadi
Seni ben baska hsni konuda assagiya cekmisimmm???? Copy yap yapistir surayaaa

arkadaşlar çözümü var çok basit birbirimizi kırmaya gerek yok..Kural olarak katılanlardan zorunlu yapılış videosu isteyin bu kadar basit (ikizler burcu pasta yapamaz sanın siz pehh)

@yoSun da pastaneden almış içlikcim. bir hafta önce mideye gömdüğü pasta ile katılmış. skandal resmen...

emek derken, onlar emeği yürüdükleri yol mesafesi sanmışlar...
Sen cidden ciddi misin Psi ona göre yorum yapcam ?

arkadaşlar çözümü var çok basit birbirimizi kırmaya gerek yok..Kural olarak katılanlardan zorunlu yapılış videosu isteyin bu kadar basit (ikizler burcu pasta yapamaz sanın siz pehh)
Eee sen nasil yapcan nxjxjxjd pastaneciyi cagirirsin artik eve:p

Çamura bulaşmamak lazım

Sercem de döktürmüs<3
yosun hep becerikli zaten sjsjjs <3 Masallah
Need in yaptigi bizim dükkanda ki pastalara benzemis Patron görmesin sjsjjsj
Bende katilcaktim unuttum sjsjjs Neyse bir Baska bahara sjsj

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri