Melodram
Platin Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben anlamazzzzolay bana nasıl geldi yine.... kardeşimi bilmem de
Ekli dosyayı görüntüle 55225
Ben savundumda nolduuuu. 0 oy 0. Allah @Raskolnikov dan razi olsun. 1 oy verdi bukuk boynumu azda olsa sevindirdi.Arife üzüldüm şimdi.. savunsana tabağını...
korkuyorum annabelle...Arife üzüldüm şimdi.. savunsana tabağını...
YoSun hanımdan yana kullandım skj nebileyim mağdur olacağını böyle.. kek seven vardır diye düşündüydüm....Ben savundumda nolduuuu. 0 oy 0. Allah @Raskolnikov dan razi olsun. 1 oy verdi bukuk boynumu azda olsa sevindirdi.
Nerde senin oyunnnn
Magdurum canisi. Cokk....YoSun hanımdan yana kullandım skj nebileyim mağdur olacağını böyle.. kek seven vardır diye düşündüydüm....
Senin katılman yeter.. baksana yenilginle bile şu konuyu renklendiriyorsun...Magdurum canisi. Cokk....
O ara ben yoktum ama Run, olsaydım kesin verirdim. Ama bir Adanalı olarak senden şırdanla katılmanı beklerdim.@Blackheart sen benim barbunya yemeğine oy verdin mi? Yarışmalar tarihinin en çarpıcı yemeğidir o.
Hatırlıyor musun o günleri..
Bile derken ? Daha iki ay önce dm den attığın mesajı unuttun sanırım hani birisi hakkında olumsuz konuşuyordun ya ? Ki ben sana daha selam dahi vermezken ?Sercenin o cigkoftesi bile 3 almis yaaaaaa...
Terk ediyorum lan forumu. Siz kim limonlu kekim kim. Hak etmiyorsunuzzzzzz
Ya sen benim takildigimin 3 sayfadir kendimle alay ettimin farkinda degilmisin? Geyik yapiyoruz surda ya. Selam dahi vermezkenmi? Serce beni gece 00.30 cileden cikartma ok. Gel yedirde gorelim. Sakiniz diye hayirdir?? 3tane yandas buldun diye hayirdur kim sana prenses dedi??o dminde arkasindayim. Nerenle neyi anliyorsan. Git baskasina sar. Allahim ya... lan 2 geyik bile yapamiyoruz...Bile derken ? Daha iki ay önce dm den attığın mesajı unuttun sanırım hani birisi hakkında olumsuz konuşuyordun ya ? Ki ben sana daha selam dahi vermezken ?
Dm me dedikodu yapmak için yazıyorsun da genelde Serçe bile mi oluyor ? Bile yi yediririm sana.