Marifetli Eller Yarisiyor 7 "Oylama"

Konu sahibi son olarak 1029 gün önce görüldü

Marifetli Eller Yarışıyor!

• Nyctophilia

Kullanılan: 1 1.6%
  • Need

Kullanılan: 16 25.4%
  • yoSun

Kullanılan: 13 20.6%
  • Sezen

Kullanılan: 5 7.9%
  • Serçe

Kullanılan: 4 6.3%
  • Sanem

Kullanılan: 23 36.5%
  • ArifÇ.

Kullanılan: 1 1.6%

• Kullanılan toplam oy
    63
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saygıdeğer IRCForumlari.Com.TR Kullanıcıları;

"Marifetli Eller"
yarışmasının 7. oylaması başlamıştır. Her kullanıcının 1 oy kullanma hakkı bulunmakta, oy değiştirme hakkı bulunmamaktadır. Oylama "1 Hafta" süre ile açık kalacaktır.

Oylamaya katılacak kullanıcılarımızın yaptığı birbirinden güzel ürünler:

@Nyctophilia

1646482401933.png

@need

1646482459511.png

@yoSun

1646482487140.png

@Sezen

1646482515045.png

@Serçe

1646482542883.png

@Sanem

1646482563937.png

@ArifÇ.

1646482596204.png

Yarışmaya katılan kullanıcılara emekleri için teşekkür eder, başarılar dileriz

Need ve yosununkiler de cok basarili. Baya bi gittim geldim ama sarma benim basimin tacidir. Oyumu Sanem’e verdim. Basarilar herkese : ))

Rakibim olsada @Serçe hanima verdim oyumu basarilar katilan herkese

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Bir insan o lahana yaprağını nasıl böyle nizami sarar incecik ben şok :D benim sarmalar bunu görse onlarda şoka girerdi bence :d @Sanem hanımcımmm <3

Sanem Sanem Sanem o nedir o : )

İnsanı aşka getirir. Oyum sana : )

bugün o kadar çok sandığa gittik ki nevrim döndü... arifçe direkt haşlayıp koysaydı makarnayı keşke, en azından makarnanın gururu kurtarılırdı. tabak için uğraşmış ama saygı. herkesin emeklerine sağlık. sezen'in kekinden de çok yiyesim geldi çünkü limonlu kek kalp ben.
need'in tabağına gelecek olursak, sanırım ünlü bir dükkan sahibi olmasından mütevellit çok iyi... kendisi gerekeni yapmazsa ben yaparım! sjhjhs.
sanem hanımın sarmaları da pek güzel, acıkıyorum durduk yere öf...
oyumu da pastayı kesmeye kıyamayacak olsam da rulokat kraliçesi yosun'a veriyorum.

Arkadaşlar çekim hilelerine aldanmayın ben de olsam sarmayı seçerdim:D yosunda bayağı iyi

Kendi tabağım için dedim makro yaptım.Bir iki catalda doyuyorsun :D sarmaya hasretiz...Sanem hanım elinize sağlık

yosuncum bebeyim şeker fabrikası gibi niye o kadar kullandın canım malzemeyi? abaris'in pastası geldi aklıma..... canım bol şans eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri