Bana bas yavruuuu. Sevindir su garibiSana basacaktım
al vazgeçtim :/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana bas yavruuuu. Sevindir su garibiSana basacaktım
al vazgeçtim :/
açıkçası ben senin 0 kalarak bir ilke imza atmanı isterim, neden? çünkü sen ilklerin ve enlerin görümcesisin... <3Konus gelin. Ben 0dayim. Sen oyunu kime verdin hesap ver!!
bana takılmak için attığı görseli ankete koymuşlar sjhjhs hani hangisi daha üzücü bilmiyorum ki...yönetim bunu dikkate alıp oylamayı tekrar yapmalı, haksızlık….
Ya sus kandiriyorsun zaten.. şu oylama bitsin 1 hafta protesto edip gelmicem zaten:/Sezen sen hâlâ forumu bırakmadın mı ya, ben olsam girmem. Kadın o kadar emek vermiş 1 puan bile alamamış, bekle ben multi nick ile girip geliyorum.
Arkadaşlara haber verdim, hepsi gelecek.
Icimden bi ses oyle bi kız diyoki. Yapamiyorum elim varmiyor... beni boylemi anacaktiniz. Puuuuuaçıkçası ben senin 0 kalarak bir ilke imza atmanı isterim, neden? çünkü sen ilklerin ve enlerin görümcesisin... <3
limonlu keki çok severim demiştim oy verirken, affet beni
@Hilal de böyle bir kek yapmıştı... siz ikinizi ayrı yarıştıralım bence sjhjhs
Valla ben oyumu kendime verecem. 0 cok agir geldi. Ekli dosyayı görüntüle 55200
Bir Devrimci asla Vedalasmaz..seni doğu perinçeğin yalnızlığına terk etmeyeceğiz sezen... umudunu diri tut, yarın nelere gebedir kim bilir...
Bir Devrimci asla Vedalasmaz..
Bastim oyu..
Heeeee.kendine mi bastın oyu gız... ne kadar mütevazi ahahah
ay onu ben yapmadıydım ya jdlfşdj kuzenimin popi olan kekiydi o. twitterda senin görmemen beni cok sasırttı jdlfjaçıkçası ben senin 0 kalarak bir ilke imza atmanı isterim, neden? çünkü sen ilklerin ve enlerin görümcesisin... <3
limonlu keki çok severim demiştim oy verirken, affet beni
@Hilal de böyle bir kek yapmıştı... siz ikinizi ayrı yarıştıralım bence sjhjhs
Evet ya nerdee goya beni sevenler. Yalanmis yalannnnnn@Sezen ben hiç yalan söylemembirazdan Gandalf gibi doğacak buraya birisi ve sana oyu verecek.. biz her masada varız merak etme, işçinin ve emekçinin her zaman yanında olduk. Forumda yokluğunu hissediyorum dediklerin nerede ha
sana kamkicilik oynamayı öğreteceğim.
Arkadaşlar benim oyu Sezen hanıma yazma şansımız var mı?
Heeeee.
Kesinlikle... yaptim 1 gunde bitti... ama sen dur direnise devam<3en iyisini yapmışsın, oy vermeyenler ne limonlu kekini, ne seni hak etmiyorlar zaten... aç yamyamlar ne anlar tatlıdan...
öyle bi kek görmüştüm de yine sen yaptın sanıyordum... yıkıldım neyse ki kolay toparlanırım sjhjh.ay onu ben yapmadıydım ya jdlfşdj kuzenimin popi olan kekiydi o. twitterda senin görmemen beni cok sasırttı jdlfj
Koca pastayi soktum gozunuze daha ne doymadin ac gozluuuuöyle bi kek görmüştüm de yine sen yaptın sanıyordum... yıkıldım neyse ki kolay toparlanırım sjhjh.
ayrıca pastalardan, keklerden bir dilim kesilmesi gerektiğine de katılıyorum. tadına bakamıyorsak gözümüz doymalı...