Marifetli Eller Yarisiyor 7 "Oylama"

Konu sahibi son olarak 1034 gün önce görüldü

Marifetli Eller Yarışıyor!

• Nyctophilia

Kullanılan: 1 1.6%
  • Need

Kullanılan: 16 25.4%
  • yoSun

Kullanılan: 13 20.6%
  • Sezen

Kullanılan: 5 7.9%
  • Serçe

Kullanılan: 4 6.3%
  • Sanem

Kullanılan: 23 36.5%
  • ArifÇ.

Kullanılan: 1 1.6%

• Kullanılan toplam oy
    63
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kez arif ç'ye benden oy çıkmıyor..... salçalı makarnanın içinde marulla kapya biber ne alaka ya ıyyyörggg.... yosun dedim..... öleceksek rulokattan ölelelim......
tek oy aldığım kişi bile oy vermiyorsa Doğu Perinçek'ten daha az oy alma yolunda ilerliyorum...

Bu sanatsal calışmanız için sizi tebrik ediyorum yoSun hanım...

Arkadaşa haber verdim @Sezen hanıma oy atacak, lafa geldi mi söyle güzelisin böyle tatlısın.. bu kadın bir daha yarışmaya katılır mı sıfır oy alırsa..
Forum yöneticileri herkesi yarışa dahil edecek şekilde profesyonel oy kullanmalı ahaha.
Desteğim seninle Sezen..

Yarışmaya katılan arkadaşlara başarılar.
Oyumu @need den yana kullandım.
Keşke 2 oy hakkım daha olsaydı, 2 kişinin yaptığı yemekler de çok güzel ve lezzetli görünüyordu :)

Makarna>barbunya
Sarma varken başka bir seçeneğe elim gitmez.

Ben ve sercenin adini ayni yere yazmislar ya. Ya bana oy verirken milletin eli yanlislikla ona giderse?? Hiiii ya giderseeee
Senden görümce olmaz, daha bir oy bile toplayamadın. Merak etme Run koca yürekli bir adam ve bu duruma kayıtsız kalamaz.. geliyor birazdan oylar, yağmur gibi gelecek.

need'in pastası hazır pasta gibi olmuş cidden kendisi mi yaptı acaba? eğer öyleyse oyum need'den başkasına olamaz. sanat güneşi burda da fark atacak gibi duruyor xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri