Marifetli Eller Yarisiyor 7 "Oylama"

Konu sahibi son olarak 1033 gün önce görüldü

Marifetli Eller Yarışıyor!

• Nyctophilia

Kullanılan: 1 1.6%
  • Need

Kullanılan: 16 25.4%
  • yoSun

Kullanılan: 13 20.6%
  • Sezen

Kullanılan: 5 7.9%
  • Serçe

Kullanılan: 4 6.3%
  • Sanem

Kullanılan: 23 36.5%
  • ArifÇ.

Kullanılan: 1 1.6%

• Kullanılan toplam oy
    63
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serce Sanem
Sanem Serce
Sanem dedim

@Sanem 'e bak akşam yemeğiyle katılmış, bu nasıl bir rahatlık... annem lahana sarması yaptığı için az önce çemkiriyordum, gel de oy ver şimdi... canım anam beni affet...

@yoSun hangi pastaneden aldın cnm? bu kadar da gözümüze sokma bari... az çaktırmasan biz yine kanar gibi oluruz o kadar zeki değiliz... bir de kombine bileti boşuna gitmesin diye bütün yarısmalarda boy göstermişsin maşallah. @Melodram dilimize düşmemek için akıllı davranıp katılmamış en azından olsun...

@Serçe zaten urfa sıra gecesinden fırlamış. urfalılar yeterince antipatik değil gibi bir de meşhur çiğköftelerini mi oylayalım... güzel görünüyor sunum iyi, kargoyla yollarsan oy veririm...

@need babacım senin bu listede ne işin var? git sanatınla ilgilen gözünü seveyim...

serçecim o domatesler napıyo orda, ne işleri var? çiğ köfte kazanmıyor arkadaşlar artık arif'in başarısızlığından herkes biliyor. lütfen çiğ köfte ile katılmayın...

msa'da workshoplara katılıp düğün pastamla döneceğim... biliyorum beni unutamadınız... <3

yaaaa arkadaşlar ben yoSun ve Sanem hanımlar arasında kaldım, sonra düşündüm düşündüm ve Sanem hanıma oy vermeye karar verdim..
Şaka şaka kamkicilik böyle zamanlar için var ahah.
Tüm arkadaşların eline sağlık, zeytinyağlı yaprak sarması da yenir yani :)

yaaaa arkadaşlar ben yoSun ve Sanem hanımlar arasında kaldım, sonra düşündüm düşündüm ve Sanem hanıma oy vermeye karar verdim..
Şaka şaka kamkicilik böyle zamanlar için var ahah.
Tüm arkadaşların eline sağlık, zeytinyağlı yaprak sarması da yenir yani :)

kankacılığıda amma abartmışsın dostum, lahanaya da yaprak sarması demişsin. biraz daha gaf yaparsan söverim...

kankacılığıda amma abartmışsın dostum, lahanaya da yaprak sarması demişsin. biraz daha gaf yaparsan söverim...
Sanem katılmış yarışmaya, tencerenin içine taş koysa yine oy veririm.. kıskanma yahu, rakiplere oy ver sen..
Lahana da sarmanın ablası, aynı kabileden geliyorlar bir şey olmaz..

run'ın söylediklerine niye takılıyorsunuz yaaa. barbunyadan yemek konusundaki becerisi belli zaten..... üzülmeyin....

Oyumu kullandım yarışmacı arkadaslara başarılar diliyorum :emoji_hugging:

ay sonra ben duygusal ve kırılgan oluyorum ah Run ahhh hep bi yerden laf vurma peşindesin:D
yoSun hanım yani şimdi şu güzel cumartesi günü böyle vasat bir yarışmayı mı konuşacağız.
Forumun en güzeli yarışması olsa direkt oyumu sana veririm, ne yapacaksın şimdi marifetli elleri, daha önce yokluğum da kazanmış bulunmuşsun :)
Neyse bu ara çok tatlı diyorlar benim için, sen ne düşünüyorsun..
Biraz birbirimizi övme vakti artık, yarışmayı falan bırakalım.

bu kez arif ç'ye benden oy çıkmıyor..... salçalı makarnanın içinde marulla kapya biber ne alaka ya ıyyyörggg.... yosun dedim..... öleceksek rulokattan ölelelim......

Mercimek köfteye karşı koyamıyorum... Serçe hn. başarılar.....

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
run'ın söylediklerine niye takılıyorsunuz yaaa. barbunyadan yemek konusundaki becerisi belli zaten..... üzülmeyin....
Teşekkürler canım, özele bak video geliyor ahaha.
bence içlik de benimle birlikte forumun en tatlılarından. İkimiz de yoSun'un tatlısından daha tatlı.. o kadar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri