Kızılay'ın Ahbap'a çadır satması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şunu anlayamadım birisi bana izah etsin hükümet deprem bölgesine yardım çağrısı yapıyor . Eyt için de yasa çıkarıyor . 4 5 milyona emekli maaşı verecek para varsa niye deprem bölgesi için yardım istiyor .kasada para yoksa niye eyt yasası çıkardı
pomak bey paraların hepsinin deprem bölgesine mi kullanılacağını düşünüyorsunuz.. siz bizi tanımamışsınız..

Tekrara düşmemek için diğer arkadaşların söylediklerine ek bir şey demeyeceğim bu düpedüz kötülük, kanunu arkadan dolaşıp nertaraf etmeye çalışmak, kulağı tersten tutmaktır.

Burda can sıkıcı olan husus, Ahbap ın parasına "resmi yollarla" çökülmüş olması. Dümdüz çöktüler paraya, maliyet hesabı da miktarlar da sembolik ve fahiş ezcümle bildiğiniz vergisi, rüşveti, katkı payı, sakal artık adına ne derseniz alındı.

Haluk Levent isimli vatandaş da buna ses çıkarmadı günler geçtikten sonra basın bu bilgiyi edinince mecburen açıkladı ya fazla saf ve iyi niyetli yahut da kendini korudu şimdi bu parayı vermezsem yarın öbür gün bana patlarlar dedi ve toplanan paranın diyetini ödedi.

Ne Kızılaya ne Ahbap a güvenebiliyoruz yani. Kocaman bir bataklık.

e çadır almasaydı da millete çadır almadı gitti siyaset yaptı insanlar soğukta kaldı ne biçim yardım etmek bu diyecektiniz. tii size.

e çadır almasaydı da millete çadır almadı gitti siyaset yaptı insanlar soğukta kaldı ne biçim yardım etmek bu diyecektiniz. tii size.
ee biz de bundan bahsediyoruz, hem devlet görevini üstlenip hem devletten çadır alıyorsa hesap vermek zorunda. duygusal yaklaşılacak mevzular değil.
ha haluk efendi ne yapıyor? hem devletten çadır alıp, hem devleti aklıyor. yok öyle yağma.

ben yazdım diye "psi zaten devlet düşmanı" olarak algılanmasın. ahbap'in kendini konumlandırdığı yer ile öne sürdüğü şeyler arasında büyük çelişki var.

ee biz de bundan bahsediyoruz, hem devlet görevini üstlenip hem devletten çadır alıyorsa hesap vermek zorunda. duygusal yaklaşılacak mevzular değil.
ha haluk efendi ne yapıyor? hem devletten çadır alıp, hem devleti aklıyor. yok öyle yağma.

ben yazdım diye "psi zaten devlet düşmanı" olarak algılanmasın. ahbap'in kendini konumlandırdığı yer ile öne sürdüğü şeyler arasında büyük çelişki var.
Peki sen olsaydin nasil bir aksiyon alirdin?
Ayrica bana bildirim gelmiyor. Yonetim forumu bozmus.

Paraları toplayıp ta, hesap verebilirlik açısından boş oturup bağışları muhafaza etmek en doğrusu. Sizin bakış açınızdan tabi.

Peki sen olsaydin nasil bir aksiyon alirdin?
Ayrica bana bildirim gelmiyor. Yonetim forumu bozmus.
peki sen olsaydın* diye soru sorulmaz. oyun mu oynuyoruz. her eleştirdiğimiz kurum kuruluş ve kişiye empati mi yapalım. sorumluluk üstlenmişsen, rol çaldıysan yanlışlarının hesabını ve özeleştirisinide vermek zorundasın, olay bu kadar basit. kimse haluk leventi selimiye medyanina çikarip bacaklarindan asın demiyor. kimse depremzedeler çadırsız kalsında istemiyor. hoş bu kadar reaksiyona karşın halen çadır sorunu dahi çözülmüş değil.
tokatlanan sensin, tokatlanan eşin dostun. bir kez bağışçı isen iki kez enayilendin, mesele bu. buna aracı olanda belli, haluk. bunu itiraf etmemesini, ortaya ciktiktan sonra konuşmasini, ne bileyim hadi çadır aldi üzerine bir de konserve almasini ve kizilayin pişkin pişkin yardım kuruluşundan çok sermayeleşmesine göz yumup "abi biz yanlış yapıyoruz galiba" diyememesinide bir kenara birakiyorum...

peki sen olsaydın* diye soru sorulmaz. oyun mu oynuyoruz. her eleştirdiğimiz kurum kuruluş ve kişiye empati mi yapalım. sorumluluk üstlenmişsen, rol çaldıysan yanlışlarının hesabını ve özeleştirisinide vermek zorundasın, olay bu kadar basit. kimse haluk leventi selimiye medyanina çikarip bacaklarindan asın demiyor. kimse depremzedeler çadırsız kalsında istemiyor. hoş bu kadar reaksiyona karşın halen çadır sorunu dahi çözülmüş değil.
tokatlanan sensin, tokatlanan eşin dostun. bir kez bağışçı isen iki kez enayilendin, mesele bu. buna aracı olanda belli, haluk. bunu itiraf etmemesini, ortaya ciktiktan sonra konuşmasini, ne bileyim hadi çadır aldi üzerine bir de konserve almasini ve kizilayin pişkin pişkin yardım kuruluşundan çok sermayeleşmesine göz yumup "abi biz yanlış yapıyoruz galiba" diyememesinide bir kenara birakiyorum...
yine boş yaptı. görüyorsunuz. çözüm yok. daimi isyan. bıktım. git burdan.

Genç Kızılay ekibinde başkan yardımcısı ve Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Furkan Özdemir’in özgeçmişi gündem oldu. Özdemir'in özgeçmişinde 5.sınıfta okul başkan yardımcısı, 8.sınıfta da okul başkanı seçildiğine ilişkin bilgiler yer alıyor.​

BirGün

dur bir yere kaçma daha yargılanacaksın, kızılayı aile şirketi olarak kullanmak nedir adalet karşısında hesap vereceksin.

Geri