Kızılay'ın Ahbap'a çadır satması

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Valla pes.
Deniz hanimla aynisiniz.
Yani Deniz hanim da seninle ayni düsünüyorsa, o kadin hakkinda olan düsüncelerimi revize edeyim diyorum..
Pavkirma hemen.
an itibariyle deniz hanımı instagramdan takibe aldım. haluk levent mağdurları derneği adında bir kuruluşa önayak olması icin tavsiyede bulunacağım, tesekkürler...

Ya biraz araştırın, her yalana, iftiraya balıklama atlamayın kardeşim.
Her doğruyu biz mi göstereceğiz. Alın kapağı
Afad da, eczacılar da maliyetine üretilen kızılaya para ödüyor

Ya biraz araştırın, her yalana, iftiraya balıklama atlamayın kardeşim.
Her doğruyu biz mi göstereceğiz. Alın kapağı
Afad da, eczacılar da maliyetine üretilen kızılaya para ödüyor

La olum konu Kızılay'ın elindeki malzemeleri satması. Oysa Kızılay o çadırları kendisi dağıtmakla sorumlu, görevi diğer yardım kuruluşlarına ticari olarak bir şylwr satmak değil. Ne zamandan beri Kızılay tedarik sağlayan bir anomim şirket?

haluk levent'in bu zamana kadar cesurca konuşamamasını o zaman yardımları engellerler diyerek açıklanıyordu, ne yalan söyleyeyim ben de kısmen katılıyordum. ama bence o sınır aşıldı. binlerce depremzedeyi yalancı yerine koymak, yalakalık yapmak "yardımları engellerler" kaygısıyla açıklanamaz.
haluk levent büyük vebal almıştır boynuna. çok uyuz oldum bu adama

Çadırları da matah olsa.
İsviçre'nin çadırlarını gördükten sonra utandılar mı acaba.( Hem de ücretsiz.)

bir insan omurgasız da nasıl yaşayabilir, bazıları bize bunu çok iyi örneklerle gösteriyor.

kızılayın var oluş sebebi ticaret yapmak değildir, yardım yapmaktır. halkın bağışları ile yapılan çadırları halka yine para ile satıyorlar, bir de utanmadan pişkin pişkin bu etik bir olaydır diyorlar. yahu en koyu iktidar yanlısı bir adam olsam yine de şu kızılayı savunmaya utanırım. hayır çadırlar benim kamp çadırımdan bile dandik olmasına rağmen sattıkları paralar astronomik derecede fazla ahbap'a 25 bin küsür liraya, türk eczacılar birliğine tanesi 130 bin liraya çadır mı satılır, bu fiyatlara çadır mı olur ? millet o paralara karavan satın alıyor lan ahahah. ahbap satın almasaydı o çadırları götürüp kurmayacaklardı yani, satmak için ellerinde tutacaklardı, bekleteceklerdi. bunları tarihin tozlu yapraklarına not edin şekerler.

@Psinoza 'ya yaranmak yerine deveye hendek atlatıp çay ısmarlatsak daha mantıklı. hiçbir şeyi beğenmiyor..

@Psinoza 'ya yaranmak yerine deveye hendek atlatıp çay ısmarlatsak daha mantıklı. hiçbir şeyi beğenmiyor..

ahbap-çavuş adında kar amacı güden, ticaret yapan bol yardımlaşmalı bol dayanışmalı dernek kuracağım... biraz da biz milleti tokatlayalım ne olacak...
iban için dm...

Son düzenleme:
ahbap-çavuş adında kar amacı güden, ticaret yapan bol yardımlaşmalı bol dayanışmalı dernek kuracağım... biraz da biz milleti tokatlayalım ne olacak...
iban için dm...
Bende zaten begenmiyosan kalk kendin yap demeye gelmistim. Ama sana kimse para atmaz..

Şunu anlayamadım birisi bana izah etsin hükümet deprem bölgesine yardım çağrısı yapıyor . Eyt için de yasa çıkarıyor . 4 5 milyona emekli maaşı verecek para varsa niye deprem bölgesi için yardım istiyor .kasada para yoksa niye eyt yasası çıkardı

Geri