Karşı cinsle içki içmek

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 891 gün önce görüldü
Alkol kullanmıyorum.
Bir iki kez içmeyi saymıyorum,bir iki yudum da sarhoş olan şapşal biriyim.
O yüzden tövbeliyim.
İçen istediğiyle içebilir,sorun değildir.Sonuçta içtikten sonra nasıl bir ruh haline girdiğini kişi bilir ona göre de kiminle içilip içilmeyeceğine kendisi daha iyi karar verir.

Ne mantıksız bir yorum. Bu kadar dindar olmayın kardeşim. Haftada 4 kere bira 3 kere viski içen adamım ben ama her cuma namazımıda kılıyorum.

Ona bakıcak olursak yere tükürmekte günah yalan söylemekte günah oruç tutmamakta günah hırsızlık yapmakta günah . Şimdi sana soruyorum hayatın boyunca bu saydıklarımdan bir tanesini bile yapmadın mıı ?

Hastayım bu cahil cesaretine :)
climax reçetemi yaz hocam ..
Günah işlemem günahı rededdetmem manasına gelmez ..
ALLAH " haram " kılmış benim için konu kapanmıştır ..
İçkinin haram olmadığını düşünüyorsan Ayeti dolayısıyla Kuran'ı reddediyorsun demektir .. Kuran'ı reddeden de İmanın şartına uymamış dolayısıyla mürted olmuş olur ..
Bu tür hassas konularda bin düşün bir cevapla ..

Karşı cinsle bi kaç kez alkol içtim yada içtiğimi zannettim ben içiyorumda o içmiyormuş megersem 112 yi aradım her seferinde o yüzden ben karşıyım bünye zayıf olduğundan kaldıramıyorlar bence..

Karşı cinsle bi kaç kez alkol içtim yada içtiğimi zannettim ben içiyorumda o içmiyormuş megersem 112 yi aradım her seferinde o yüzden ben karşıyım bünye zayıf olduğundan kaldıramıyorlar bence..

112yi herseye aramayin iste, ona gelirken bi kalp krizini hastaneye yetistiremiyebiliyor.

112yi herseye aramayin iste, ona gelirken bi kalp krizini hastaneye yetistiremiyebiliyor.

kızın dişi kitlendi 3 bira sonra dili geriye gitmemesi için parmagımı agzına zorla soktum sokmasaydım dili arkaya gidiyodu bu sekilde yarım saat ambulans bekledim parmagım kopuyodu çağırmasaydım iyimiyi yani ?

kızın dişi kitlendi 3 bira sonra dili geriye gitmemesi için parmagımı agzına zorla soktum sokmasaydım dili arkaya gidiyodu bu sekilde yarım saat ambulans bekledim parmagım kopuyodu çağırmasaydım iyimiyi yani ?

her seferinde mi kizin dili geriye gitti?

her seferinde mi kizin dili geriye gitti?

yok sadece bi kaç kez diğerleri baygınlık kusma zehirlenme gibi çok zeki olup antibiyotik içmiş bide unutmuş içtiğini sonrada alkol içti böyle arkadaşlarımda oldu gerisi malum..

yok sadece bi kaç kez diğerleri baygınlık kusma zehirlenme gibi çok zeki olup antibiyotik içmiş bide unutmuş içtiğini sonrada alkol içti böyle arkadaşlarımda oldu gerisi malum..

o zaman olay karsi cins olmaları ile alakali degil de cins olmaları ile alakali xdxd

Alkol kullanmadığım için konu beni aşar deyip kaçıyorum :)

Hastayım bu cahil cesaretine :)
climax reçetemi yaz hocam ..
Günah işlemem günahı rededdetmem manasına gelmez ..
ALLAH " haram " kılmış benim için konu kapanmıştır ..
İçkinin haram olmadığını düşünüyorsan Ayeti dolayısıyla Kuran'ı reddediyorsun demektir .. Kuran'ı reddeden de İmanın şartına uymamış dolayısıyla mürted olmuş olur ..
Bu tür hassas konularda bin düşün bir cevapla ..

Yani hayatım boyunca yalan söylemedim , zina yapmadım , tüm gördüğüm kadınları bacım olarak gördüm diyorsun ?

Saygı duyuyorum

İçki içmek kavramı çok içmekle eşit tutulmamalı. Çok içen adam içki içiyor da az içen ne içiyor yahu. Arada ince bir çizgi var çok içen sürekli yapıyordur rutinidir de bizi ilgilendirmez o kısım.
Bir de sevgiliniz yapsa ne düşünürdünüz diye bir yorum var. Konu başlığı sevgilisi olan karşı cinsle içki içebilir mi değil.
Karşı cinse gelince salak salak bir duruma sokmayacaksa kimse kendini sorun yok.

Yani hayatım boyunca yalan söylemedim , zina yapmadım , tüm gördüğüm kadınları bacım olarak gördüm diyorsun ?

Saygı duyuyorum

Hayatımda gördüğüm en cahilce yorum buydu :)

İnsanın nefsi vardır.Önemli olan nefsine hakim olabilmektir.
İnsanlar düşüncelerini harekete geçirmediği taktirde günah işlemiş olmazlar.

Çarpıtma .. Bu konularda çatacak en son adama çattın ..
Mesajında cuma namazı kıldığından bahsettin .. Demek ki Müslümansın .. O halde ALLAH'ın indirdiği kitaba Kuran'a iman etmişsin demektir ..

Ey iman edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar), fal ve şans okları birer şeytan işi pisliktir; bunlardan uzak durun ki kurtuluşa eresiniz. Şeytan içki ve kumar yoluyla ancak aranıza düşmanlık ve kin sokmak; sizi, Allah'ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık (bunlardan) vazgeçtiniz değil mi? (Maide, 5/90,91)

Bende senin gibi bir Müslüman olduğum için Müslüman gözüyle yorum yaptım konuya ve HARAMDIR dedim ..
DEĞİLDİR DİYEBİLİR MİSİN ?

Çarpıtma .. Bu konularda çatacak en son adama çattın ..
Mesajında cuma namazı kıldığından bahsettin .. Demek ki Müslümansın .. O halde ALLAH'ın indirdiği kitaba Kuran'a iman etmişsin demektir ..

Ey iman edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar), fal ve şans okları birer şeytan işi pisliktir; bunlardan uzak durun ki kurtuluşa eresiniz. Şeytan içki ve kumar yoluyla ancak aranıza düşmanlık ve kin sokmak; sizi, Allah'ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık (bunlardan) vazgeçtiniz değil mi? (Maide, 5/90,91)

Bende senin gibi bir Müslüman olduğum için Müslüman gözüyle yorum yaptım konuya ve HARAMDIR dedim ..
DEĞİLDİR DİYEBİLİR MİSİN ?

Bende sana içki içmek haram evet ama benım dediğim şeylerde günah diyorum.

Haram-Günah = ?

Bende sana içki içmek haram evet ama benım dediğim şeylerde günah diyorum.

Haram-Günah = ?

Sen hayatın boyunca haram diye içki içmemiş olabilirsin ama yere tükürdüğün zaman yalan söylediğin zaman zina yaptıgın zaman EVLİ OLDUGUN HALDE KIZLARA ASILDIĞIN ZAMAN. Senın tüm hayatın boyunca yaptıgın dualar tam tersine döner beddua ya dönüşür diyorum.

İyi de bu söylediklerinin benim ilk yorumumu alıntılamakla alakası ne kardeşim ?
Yahu deki haddi aştım şaşırdım eyvaALLAH der uzatmam ..
İlk yorumumda içki içmek karşılıklı haram işlemektir dedim ..
YALAN MI ?

Geri