Karşı cinsle içki içmek

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 889 gün önce görüldü
Birçok farklı senaryo yazılabilir.

Karşı cinsle haram işlemenin bir yolu ..

Yobaz kafaların "HIAAA GARIYLA İÇKİ İÇECEEM KESİN AGŞAMA BENDE" mantığıyla yaklaştığı durumdur.

İçin arkadaşlar, kadın-erkek fark etmez. Güzel, sohbeti tatlı, kendini çok fazla dağıtmayan herkesle için.

ozellikle raki sofrasiysa cinsiyetin degil dillerden dusen sozcuklerin, hikayelerin onemi vardir.
olayi sekse getirenlere gelecek olursak alkol ereksiyonda problem cikarabiliyo, icmeden bi araya gelenlerin seksi basarili yapabilme ihtimali daha yuksek.

"Visky içersen herkese güzel görünürsün, vodka içersen herkesi güzel görürsün." Demiş bir bar filozofu...

meyhaneye gidiceksin rakı söyliceksin hafiften böyle içerken diğer taraftan sohbet vb. şeyler konuşucaksın

Karşı cinsle haram işlemenin bir yolu ..

Ne mantıksız bir yorum. Bu kadar dindar olmayın kardeşim. Haftada 4 kere bira 3 kere viski içen adamım ben ama her cuma namazımıda kılıyorum.

Ona bakıcak olursak yere tükürmekte günah yalan söylemekte günah oruç tutmamakta günah hırsızlık yapmakta günah . Şimdi sana soruyorum hayatın boyunca bu saydıklarımdan bir tanesini bile yapmadın mıı ?

bu kadar dindar olmayın ne demek baba.bize düşmez bunlar.bak ben imansızım ama bu kadar dindar olma demedim kimseye şimdiye kadar.ancak "inandığın dini doğru öğren" derim

bu kadar dindar olmayın ne demek baba.bize düşmez bunlar.bak ben imansızım ama bu kadar dindar olma demedim kimseye şimdiye kadar.ancak "inandığın dini doğru öğren" derim

O zaman sizin tabirinizle Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önden Mustafa Kemal Paşa da çok haram işledi.

Valla ben aşırı dindar olacağıma aslanlar gibi ölmeyi tercih ederim.

Kiz Arkadaslarimdan Biri Normal erkek arkadaslariyla icmis sarhos olmus sonrasi tabi rezillikm bidaha ne burhan ne emre kizla gorusmedi
asdgdjfl

Bize ters:p

İçenlere de saygımız var elbet. (:

Söyle düşünmek lazım bide kız yada erkek arkadaşınız karşı cinsten biriyle başbaşa içki içse tepkiniz ne olur ?:)

hep bel alti vurulacak konudur.
bkz. icinizde nasil bi pislik var olum?

Birileri alıntı yapmış yorumumu ama silinmiş .. Ne dediğini bilemiyorum ama NEYE İNANIYORSAM ONU YORUMLADIM ..

Alkol kullanmıyorum ama bazı kızlar var ki ictiginde tamamen kendini kaybediyor onlarla Icilmemeli

Geri