Karşı cinsle içki içmek

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 890 gün önce görüldü
Mecbur musunuz konuyu dine bağlamaya.

Ha bu arada bende çok günahlar işledim ve hala da işliyorum .. Ama bunu senle ya da bir başkasıyla paylaşıp ahrette tanıklarımı çoğaltacak değilim .. Rabbim hepsini biliyor zaten .. Haddimizi hududumuzu bilelim sevgili kardeşim ..

Katılıyorum sana sevgili Mavi ama ne yaparsın ki etraf bu çocuk gibi ilmi olmadan fikri olanlarla dolu ..
Beni güya sıkıştıracak :)

İslamiyet'in güzelliklerinden bahsetmezler hiç.
Barış ve huzurdan bahseden dinimizin sadece günah ve haram olan kısmından konuşuyorlar.
Günah ama neden günah ? Düşünmezler.
-İnsana ve insanlığa zarar verdiği için günah.
Hani yazıyorum ama işlerine gelmedikleri için düşünmezler.

Arkadaşlar; konu İslam'da içkinin yeri değil, lütfen dağıtmayalım.. Yoksa mesajlarınız konuyu dağıttığı için silinecektir..

Arkadaşlar; konu İslam'da içkinin yeri değil, lütfen dağıtmayalım.. Yoksa mesajlarınız konuyu dağıttığı için silinecektir..

Aynen. Ben içerim diyorum. Adam haram içmeyin diyor. Abi sizene içen içer içmeyen içmez. Bir tek sizin Allahınız peygamberiniz yok.

Mecbur muyuz bağlamamaya ? Benim hayata bakışım İslami çizgide yorumlarım da elbet öyle olacak ?

Senin bakış acın İslamsa, Allah ile kul arasına kimsenin girmeyeceğini hala anlayamamışsın. Bir sen mi müslümansın burada? Herkes kendinden sorumlu. Cidden yeter, her konunun sonu dine bağlanıyor bu ne yahu.

Karşı cinsle içilen içki "Zina" ile sonuçlanır.

Aynen. Ben içerim diyorum. Adam haram içmeyin diyor. Abi sizene içen içer içmeyen içmez. Bir tek sizin Allahınız peygamberiniz yok.

Adam haram demiyor. Allah'u Teala öyle diyor.

"O, pis olan bütün şeyleri insanlara haram kılar." (el-Â'râf, 7/157)

Senin bakış acın İslamsa, Allah ile kul arasına kimsenin girmeyeceğini hala anlayamamışsın. Bir sen mi müslümansın burada? Herkes kendinden sorumlu. Cidden yeter, her konunun sonu dine bağlanıyor bu ne yahu.

Bir o değil bu ülkenin çoğunluğu Müslüman.
Hayatını İslamiyet'e göre yaşayan insanların yorumu İslami olur.
İşinize gelse de gelmese de.

nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz zina ile sonuclanacagi konusunda?
tecrübelerinizi paylassaniza bi xd

Sevgili Mavi, konuyu okursanız neden tepki verdiğimi de anlarsınız.
Sizinle bir alakası yok.

sıkıldım bu başlıktan.epi topu iki geyik yapılacak bir konu.hemen allah kitap peygambere çevirdiniz olayı.kapatın yok size konu monu içki miçki hatun falan

İçki içmem tadını sevmiyom xd Ama muhabbet güzelse yancılık yapabilirim. sdfhsg

Konu tekrar açıldı ve konuda yazılan mesajların tamamı güncellendi.

İyi tartışmalar.

Ben sevgilim olucak insanla karsılıklı içerim. Ne bileyim şarap olur viski olur fena olmaz.

alayını silmişler ya :D:D:D:D neyse afiyet olsun :P

Özet geçeyim ..
Karşında biri olsun, ya da yanında veya arkanda ..
Tek ol, iki kişi ol ya da daha fazla ..
Neresinden bakarsam bakayım .. Haramdır ..
Karşılıklı olarak haram işlemektir ..

Geri