Karşı cinsle içki içmek

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 890 gün önce görüldü
Hemcinsimle içip karşı cinsle sevişmeyi tercih ediyorum. Zira karşı cinsin içme raddesi bir iki duble yahut şişe oda bana ters.

Sonunun pek hayra yorulmadığı eylemdir. Şayet hatun kısmı içkiyi içince cinsel dürtülerine sahip çıkamıyo.

İçmesini bilen ve kendini bilen adamla içilir.
Adamın ya da hatunun aklında başka işler varsa elinde sonunda olur, bide ayıkken de yapılır o illa bu olayı oralara buralara bağlamayınız. Ama tabii fantezi dünyası bu.
Bakınız: Sarhoşken çok tatlı oluyorsun.

Alkol insanın içindeki şehveti dışarı çıkartır sonu sekse gidecek yol

( ben şimdi çağdaşlara göre aklı oraya çalışan biri oldum çok utanıyorum)

karşı cinsiyle içki içen kızlar çok tatlı.

Konuda çok fazla alıntı ve etiketleme olduğundan konu tartışma bölümüne kaydırıldı arkadaşlar.

Silinen mesajlar geri getirildi.

Cinsiyetin alkol alımında farketmediğini düşünenlerdenim ben de.. Alkol beyni rahatlatır, uyuşturur... Bağımlılık aşamasında olmayanlar için de sırf bu nedenle tercih edilir.. Kimse haramından, günahından, vebalinden hatta bünyedeki zararlarından bahsetmesin, ki konumuz bunlar hiç değil.. Abartılmadığı sürece, kendini bildiğin sürece alkol eşliğindeki muhabbetler daha tatlı geçer..

Lan burada alkolden bahsedenlerin hepsini bir araya toplasan içtikleri bir vagon içki yapmaz, birde gelip konulara bilmiş bilmiş yazıyorlar, hadi lütfen.

Lan burada alkolden bahsedenlerin hepsini bir araya toplasan içtikleri bir vagon içki yapmaz, birde gelip konulara bilmiş bilmiş yazıyorlar, hadi lütfen.
Ne kadar çok içeceğiz diye yarış mı yapıyorduk yoksa?:)

Mevzu alkol ise çok tüketen çok bilir, başka birşeye benzemez. Alkolün a'sından, meşrebinden anlamadan konuşmamak gerekir, yanlış vesselam.
Eyvallah usta..!!! Bu konuda senin eline su dökemem ben.. Sustum..

Guzeldir. Rakisina meze olursun :-P

vaktimiz olsa biz de alkolik oluruz heralde!!!!11 .s.s

abi ne gerek var böyle şeylere. adam akıllı oturun yemek yiyin müzik dinleyin film izleyin..

en çok Mastor içiyormuş beyler.sizin içki diye içtiğinizi ben kulağıma damlatırım diyor.

Ben alkol kullanmıyorum. Dinen yasak, günah olmasa yine içmezdim. İçen de içer. Kimsenin yaptıklarını yargılama hakkını kendimde görmüyorum. Hemcinsle ya da karşı cinsle içebilir.

Ben alkol kullanmıyorum. Dinen yasak, günah olmasa yine içmezdim. İçen de içer. Kimsenin yaptıklarını yargılama hakkını kendimde görmüyorum. Hemcinsle ya da karşı cinsle içebilir.
çok liberal gördüm seni :D
cumhurbaşkanı adayım sensin :cici:

Geri