o ne ki ben icince kopugunu burnumdan çıkarabiliyorum. ama bira icince. bira amele ickisii yea s.sen çok Mastor içiyormuş beyler.sizin içki diye içtiğinizi ben kulağıma damlatırım diyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o ne ki ben icince kopugunu burnumdan çıkarabiliyorum. ama bira icince. bira amele ickisii yea s.sen çok Mastor içiyormuş beyler.sizin içki diye içtiğinizi ben kulağıma damlatırım diyor.
çok liberal gördüm seni
cumhurbaşkanı adayım sensin :cici:
Ne mantıksız bir yorum. Bu kadar dindar olmayın kardeşim. Haftada 4 kere bira 3 kere viski içen adamım ben ama her cuma namazımıda kılıyorum.
Ona bakıcak olursak yere tükürmekte günah yalan söylemekte günah oruç tutmamakta günah hırsızlık yapmakta günah . Şimdi sana soruyorum hayatın boyunca bu saydıklarımdan bir tanesini bile yapmadın mıı ?
Karşı cinsle bi kaç kez alkol içtim yada içtiğimi zannettim ben içiyorumda o içmiyormuş megersem 112 yi aradım her seferinde o yüzden ben karşıyım bünye zayıf olduğundan kaldıramıyorlar bence..
112yi herseye aramayin iste, ona gelirken bi kalp krizini hastaneye yetistiremiyebiliyor.
kızın dişi kitlendi 3 bira sonra dili geriye gitmemesi için parmagımı agzına zorla soktum sokmasaydım dili arkaya gidiyodu bu sekilde yarım saat ambulans bekledim parmagım kopuyodu çağırmasaydım iyimiyi yani ?
her seferinde mi kizin dili geriye gitti?
yok sadece bi kaç kez diğerleri baygınlık kusma zehirlenme gibi çok zeki olup antibiyotik içmiş bide unutmuş içtiğini sonrada alkol içti böyle arkadaşlarımda oldu gerisi malum..
Hastayım bu cahil cesaretine![]()
climax reçetemi yaz hocam ..
Günah işlemem günahı rededdetmem manasına gelmez ..
ALLAH " haram " kılmış benim için konu kapanmıştır ..
İçkinin haram olmadığını düşünüyorsan Ayeti dolayısıyla Kuran'ı reddediyorsun demektir .. Kuran'ı reddeden de İmanın şartına uymamış dolayısıyla mürted olmuş olur ..
Bu tür hassas konularda bin düşün bir cevapla ..
Yani hayatım boyunca yalan söylemedim , zina yapmadım , tüm gördüğüm kadınları bacım olarak gördüm diyorsun ?
Saygı duyuyorum
Çarpıtma .. Bu konularda çatacak en son adama çattın ..
Mesajında cuma namazı kıldığından bahsettin .. Demek ki Müslümansın .. O halde ALLAH'ın indirdiği kitaba Kuran'a iman etmişsin demektir ..
Ey iman edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar), fal ve şans okları birer şeytan işi pisliktir; bunlardan uzak durun ki kurtuluşa eresiniz. Şeytan içki ve kumar yoluyla ancak aranıza düşmanlık ve kin sokmak; sizi, Allah'ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık (bunlardan) vazgeçtiniz değil mi? (Maide, 5/90,91)
Bende senin gibi bir Müslüman olduğum için Müslüman gözüyle yorum yaptım konuya ve HARAMDIR dedim ..
DEĞİLDİR DİYEBİLİR MİSİN ?
Bende sana içki içmek haram evet ama benım dediğim şeylerde günah diyorum.
Haram-Günah = ?
Sen hayatın boyunca haram diye içki içmemiş olabilirsin ama yere tükürdüğün zaman yalan söylediğin zaman zina yaptıgın zaman EVLİ OLDUGUN HALDE KIZLARA ASILDIĞIN ZAMAN. Senın tüm hayatın boyunca yaptıgın dualar tam tersine döner beddua ya dönüşür diyorum.