Karavanımız Olsaydı Gideceğimiz Yerler

Konu sahibi son olarak 3946 gün önce görüldü
vayyy galaksiler arası seyahat muazzam. bizimde aklımıza gelmişti :umusama: neyse biz bi Türkiyeyi bitirelim de :hello:

Bizim bir tek karavan eksik ya, gerisi on numara.
Bildiğin gibi değil, otobanda karavan görüyorum, Parsa'yı biri tavlamış diye ödüm kopuyor, o biçim yani. İçine bakıyorum, çekik gözlü yakışıklı yoksa, yola devam ediyorum :D

Bildiğin gibi değil, otobanda karavan görüyorum, Parsa'yı biri tavlamış diye ödüm kopuyor, o biçim yani. İçine bakıyorum, çekik gözlü yakışıklı yoksa, yola devam ediyorum :D

hahah deli ya yerim seni :cici: o zaman tez zamanda bi karavana sahip olmalısınız sizde diğer türlüsü olmaz :umursama: karavan konvoyu yaparız :heyoo:

O zaten listenin başında, hangisi önce olursa.
Sizin oraya istasyon kursalar da uçsak az.
Dünya nasıl görünür oradan kim bilir, çok heyecanlı.
Gider dönmeyiz.
He bir de bence Mars'tan Merkür'e geçelim de,derdi neymiş öğrenelim :D

venüsle falan uğraşma kızar çarpar marsımıza :D dünya ordan minnacık görünüyo ben gittim baktım tam krallık kurulacak biyer kral benim :D

venüsle falan uğraşma kızar çarpar marsımıza :D dünya ordan minnacık görünüyo ben gittim baktım tam krallık kurulacak biyer kral benim :D

:D

Venüs değil ya, Merkür sürekli geri gidiyormuş ya :D Gerilen Merkür'e atıyor suçu. Belki ben de Merkür'ün Kraliçesi olurum, en azından geri gideceğime, ileri gideceğime senin oraya gelirim çay içeriz oğlum :o

piyatayla adımı çekik gözlüye çıkardınız valla ayıp :p

Kral olmasan herkes kral olmak istiyor, mesela Robin Hood ol sevdiceğin için daha romantik bence :umursama:

Ben bilmem Parsa bilir :D sadsfgdghfhd

:D

Venüs değil ya, Merkür sürekli geri gidiyormuş ya :D Gerilen Merkür'e atıyor suçu. Belki ben de Merkür'ün Kraliçesi olurum, en azından geri gideceğime, ileri gideceğime senin oraya gelirim çay içeriz oğlum :o

PaRSa kardeş bi biliver sana zahmet :cici:

gömü çalışmalarımız sürüyo arkadaşlar parayı bulunca roketli karavan yaptıracam hayrıma dünyadan bıkanları marsa Yek venüsde de merkürde de canavarlar varmış oralar sakıncalı marsda krallığı kurup sonra oraları istila etcez işimiz çok

bak ya daha ilk günden her iş bana kaldı :nee: kızların hiç biri yoks dümeni de Serene ye emanet ettik ama napıyorsa önde sesi soluğu çıkmıyor, Kocaeli'ne gelmemiz lazımdı çoktan :nee: bak terlik atcam öne doğru.

gömü çalışmalarımız sürüyo arkadaşlar parayı bulunca roketli karavan yaptıracam hayrıma dünyadan bıkanları marsa Yek venüsde de merkürde de canavarlar varmış oralar sakıncalı marsda krallığı kurup sonra oraları istila etcez işimiz çok

canavar mı :nee: benje dünya negzel ben bıkmadım bıkmicam da en azından burada canavar yoks :nee:

PaRSa kaç kaç buradan :D dfdsgdsfhdh

Tamam tamam Mars'ı halledelim ama şu Merkür'ü özellikle istiyorum. Canavarları bana bırak, ben hallederim :D

Geri