Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
en uzun ilişkiyi senin yasadim saniyordum
mehersem en uzun ilişki kendimle yasamisim

Çoğu zaman acımızı, derdimizi paylaşanların peşindeyiz. Zor anlarımızda yanımızda olanlara gereğinden fazla sorumluluk yüklüyoruz. Mutluluğumuzu paylaşabilenlere ihtiyacımız olduğunu görmezden geliyor, bizler de çevremizdekilerin mutluluğunu paylaşmayı bilmiyoruz. Üzerine gözyaşı damlamamış mektupların da oldukça değerli olduğunu artık farketmeliyiz…

Beklentilerin bitmesi de bir veda..

Hiç canını sıkma. Kaf dağının gecesine düşen ışık bizim de gecemize yağmıştır. Düşmez kalkmaz bir Allah… Her tepenin başından yepyeni bir gün doğacak. Allah birdir ama kapısı bin… Kul sıkışmayınca Hızır yetişmez. Hızır babamız da bir ak güvercin donunda gelir. Gamlanma, hangi günü gördün akşam olmamış?

_ İnce Memed2

bileti buluyorum oteli bulamıyorum, oteli tam buldum diyorum bilet çok pahalı oluyor nan belamısın bana mı garezin var şurada 10 gün kafa dinleyeceğiz

@Nyctophilia bu doğru mu? Kızın son alıntısını ben rüyalar bağlamında yaşıyorum hepsinde olmasa da…

@Nyctophilia bu doğru mu? Kızın son alıntısını ben rüyalar bağlamında yaşıyorum hepsinde olmasa da…

Doğru.
Yay Astrolojinin en önemli evi olan 9. Evin sahibidir. Bu ev tanrının evi olarak da tanımlanır. En uğurlu dharma evidir. Kişinin tanrı ile olan ilişkisinin sırları, hayattaki genel talihi bu evde saklıdır. Vedikte Navamsa chart olarak mikroskobik açılımı vardır; özel çalışma konusudur 9.ev.
Her benim diyen astrolog yorumlayamaz.
Fakat bu Yay enerjisi ile alakalı bir şey, her Güneş Yay çok özeldir sonucu çıkmamalı yani klasik final; harita kompozisyonu önemli.

bir şeyler anlatmalı diyorsun, kendilerinden başlıyorlar.

"Gerçekliği görmezden gelebilirsin ama gerçekliği görmezden gelmenin sonuçlarını görmezden gelemessin."

Bu senenin masterchef’ini izliyorum. 4 jenerasyonu birbiriyle yaristiriyorlar. Baby boomers, gen X, gen Z ve millenials. Hep cok acikiyorum su programi izledikce :d

Geri