Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
2 gündür aşırı sinirli ve gerginim biran önce ctesi olsun diye erkenden uyuyorum konuşacağım şeyleri sinirden unutmayayım diye not aldım.. :dd

2 gündür aşırı sinirli ve gerginim biran önce ctesi olsun diye erkenden uyuyorum konuşacağım şeyleri sinirden unutmayayım diye not aldım.. :dd
Sdfdffghggj önceden kurduğum konuşmalar günü gelince hiç hayal ettiğim gibi gitmiyor umarım istediğin gibi geçer :d

Çok şaşkınım heyecanliyim çok tuhafim ahah

Bu aralar her güne kendimi yeni bir başlangıç olduğu zırvasına inandırarak uyanıyorum.
Sonra bi bakıyorum, sil baştan. :emoji_unamused:

Üni.den önce tam bir kitap kurduydum. Stephen King en sevdiğim yazardır ve istisnasız tüm kitaplarını okudum. Yeşil Yol'u 3 ve O'yu 2 kez okudum. Bilhassa kadın arkadaşlarıma güzel bir kitap önermek isterim bu kötü dönemde.
Evet o kitap: "O"
Üff Murat ne sacmaladin demeden önce bitirmemi bekleyin. Stephen King'e basit bir korku yazarı denmesine hep kizmisimdir; çünkü King, size bir klasik yazarın katabileceği bakış açısını korku temasıyla kazandırabilen dahiyane bir sanatçıdır.
Peki neden "O" yu önerdim?
Filmi izlediyseniz ve almanız gereken mesajı aldıysanız, korkuyla beslenen canavar bir palyaçoyu anlatır. Ne kadar korkarsınız Pennywise (palyaço) O kadar büyür ve sizi ele geçirir. Finalde bi grup arkadaş korkmayarak o ölümsüz zannedilen palyaçoyu öldürdüler. Ne anlatırsam anlatayım basit kalacak. Tüm canavarların, tüm zorbaların aslında birer korkak olduğunu bir Palyaço üzerinden imgeliyor eser. Korku duygusunu çesitli benzetmelerle cok güzel ameliyat ediyor.Korkunu yenersen, Pennywise'ı yenersin. Palyaço kılığına girebilen o devasa canavar büzüşür,küçülür ve paramparça olur.
Korkmayın, hiçkimseden.

Chatgpt ile agir kavga ediyoruz jklhfj
O kadar genel cevap veriyor ki cildirtti beni. Diyorum iyi de bunun klinik calisma sonucu zaten cikti, durdurulmadi mi bu calisma? Soylesene neymis yan etkisi? Hala daha bu yontem iyi olabilir diye niye israr ediyorsun. Aa evet haklisin diyor zirtopoz .p

Chatgpt ile agir kavga ediyoruz jklhfj
O kadar genel cevap veriyor ki cildirtti beni. Diyorum iyi de bunun klinik calisma sonucu zaten cikti, durdurulmadi mi bu calisma? Soylesene neymis yan etkisi? Hala daha bu yontem iyi olabilir diye niye israr ediyorsun. Aa evet haklisin diyor zirtopoz .p
Senin de duraklama yapiyor mu bazen, 4 5 soru sonrasi kilit

En cok excel formulu soruyorum ben genelde hep basarili
Scientific thinking tarzi seyleri cok iyi yapamiyor, iyi ki de yapamiyor. Onu da yapsa zaten isimiz elimizden alinacak, bi 5-10 sene idare edebiliriz belki ;d

• Kahkaha
Tepkiler: W
@Shinigami & @W GPT4 neredeyse nalları dikmek üzere. Derinliği olmayan saçma sapan chatbotlara döndürdüler ne yaptılarsa. o1-mini kullandığım kadarıyla hem hız hem de cevapların doyuruculuğu bakımından beni oldukça tatmin etti. Aylık 15 dolar gibi bir fiyata değer mi? Şu yeni Canvas özelliği vs. düşünüldüğünde değer diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: W
anlatsam
yarısında izin alıp gideceğiniz bir hikâyedir
burası burası dünya
bizi nasıl kırdıysa öyle de gönlümüzü almamayı bildiği yerdir

Geri