benimkinide sen tutsana kanka defterimi yanifero git defter tutla la bi git. .D elimde kalıcan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benimkinide sen tutsana kanka defterimi yanifero git defter tutla la bi git. .D elimde kalıcan
Noluyor kiz define bulmuş gibi kjkjVay be vay vay vay ..
Şey zana nasil söylesemNoluyor kiz define bulmuş gibi kjkj
Çekinme söyle yollarıma çık yürekli ollll kjkjŞey zana nasil söylesem
Canim zana boşverelim bunu şimdilikÇekinme söyle yollarıma çık yürekli ollll kjkj
Amber seni en iyi ben anlarim yillarimi aldi bu durum. Yapilani surekli yiktirip yeniden yaptik. Ustalardan biri kocaman tas koymus gider borusunun icineGülüyosunuz da ben burda çıldırıyorum yalnız :/
@angie dur bakalım, bataryalar takılsın, daha banyoda su testi yapıcam. Hangi yöne gidecek diye. Eminim eğimi çamaşır makinesinin dolabın altına falan da vermiştir bu ustacık hdfjjsjd
Selamun kavlen.
Çizgi film -_-Bomboş bi kafaya ancak bomboş şeylerle meşgale olunca ulaşırız o yüzden anime izlemeye karar verdim. Bekle beni jujutsu kaisen. Ganbare ganbare ckcncnvncnxnbcbccn
YaAmber seni en iyi ben anlarim yillarimi aldi bu durum. Yapilani surekli yiktirip yeniden yaptik. Ustalardan biri kocaman tas koymus gider borusunun icineinsan bu kotulugu niye yapar ? suyun neden gitmedigini ogrenmis olduk duvarlar su cekmeye baslayinca. Eve temizlige gelen kadin tuvalete el bezlerini atmis. Ben de diyorumki kendi kendime el bezlerim kayboluyor kadinlar heves edip eve mi goturuyor. Sonra tuvalet tasinca anladik olayin ne oldugunu. Ve bu bahsedilen kisiler hep tanidik yuzler tanidik ustalar. Ayip olmasin diye parasi pesin verilen insanlar
![]()