Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Gülüyosunuz da ben burda çıldırıyorum yalnız :/
@angie dur bakalım, bataryalar takılsın, daha banyoda su testi yapıcam. Hangi yöne gidecek diye. Eminim eğimi çamaşır makinesinin dolabın altına falan da vermiştir bu ustacık hdfjjsjd
Selamun kavlen.
Amber seni en iyi ben anlarim yillarimi aldi bu durum. Yapilani surekli yiktirip yeniden yaptik. Ustalardan biri kocaman tas koymus gider borusunun icine :) insan bu kotulugu niye yapar ? suyun neden gitmedigini ogrenmis olduk duvarlar su cekmeye baslayinca. Eve temizlige gelen kadin tuvalete el bezlerini atmis. Ben de diyorumki kendi kendime el bezlerim kayboluyor kadinlar heves edip eve mi goturuyor. Sonra tuvalet tasinca anladik olayin ne oldugunu. Ve bu bahsedilen kisiler hep tanidik yuzler tanidik ustalar. Ayip olmasin diye parasi pesin verilen insanlar :)

Bomboş bi kafaya ancak bomboş şeylerle meşgale olunca ulaşırız o yüzden anime izlemeye karar verdim. Bekle beni jujutsu kaisen. Ganbare ganbare ckcncnvncnxnbcbccn

İcten pazarlıkli nsandan bir de düdüklü tencereden çok korkuyorum .

• Beğen
Tepkiler: ne
Amber seni en iyi ben anlarim yillarimi aldi bu durum. Yapilani surekli yiktirip yeniden yaptik. Ustalardan biri kocaman tas koymus gider borusunun icine :) insan bu kotulugu niye yapar ? suyun neden gitmedigini ogrenmis olduk duvarlar su cekmeye baslayinca. Eve temizlige gelen kadin tuvalete el bezlerini atmis. Ben de diyorumki kendi kendime el bezlerim kayboluyor kadinlar heves edip eve mi goturuyor. Sonra tuvalet tasinca anladik olayin ne oldugunu. Ve bu bahsedilen kisiler hep tanidik yuzler tanidik ustalar. Ayip olmasin diye parasi pesin verilen insanlar :)
Ya :( çok üzüldüm.
Anlamlandıramıyorum, insan neden işini hakkıyla yapmak istemez? Seninkiler bildiğin kötülük yapmak istemiş. Korkunç, herşey beklenir bu insanlardan. Her zaman söylenen bir söz vardır. Dost ile ye iç, alışveriş etme. Çok doğruymuş gerçekten. Belki bunlar sadece görüp şahit olduklarındır W, adamlar evimize giriyor, görmediğimiz neler yapıyorlar kim bilir. :s
Tek isteğim şu süreci bir an önce atlatmak artık. teşekkür ederim :bahar:

• Öpücük
Tepkiler: W

Sabahlarin gece , gecelerin yine gece olduğu zamanlarda.

İstanbul çok eğlenceli, her köşesinde bir şey buluyorum geziyorum tozuyorum ama benim aradığım bir köşesinde.

kasvetli bi pazar günü. 2016 yılında çok bunaldığım bi akşama benziyo bu akşam. ama 2016 yılını yıllar sonra çok özlemiştim.

Semicenk in meme uçları var bu beni biraz üzdü.(

Çok uzun süre görüşmediğim insanlarla bir şekilde görüşmek zorunda kalma düşüncesi beni her zaman rahatsız etmiştir. Bugün de bir çocukluk arkadaşımın düğünü vesilesiyle böyle bir durumun içine düştüm. En son 10-11 yaşlarında gördüğüm insanları bugün yanlarında 10 yaşlarındaki çocuklarla görmek garip hissettirdi. Geçen onlarca yılı bir veya birkaç dakikaya sığdırmaya çalışmak, kelimeleri yerli yerine oturtup onlarca yılı bir iki cümle ile çarçabuk özetleyip muhatabının aslında pek de merak etmediğin o yıllarını uzun uzun anlatmasına maruz kalmak falan epey bir yorucu ve huzursuz edici. Karşılık bekler gözlerle yapılan "Hiç değişmemişsin" yorumlarına ehehekiki deyip konuyu değiştirmeye çalışmak ama beceremeyip yeniden geçmişin anlamsız bir noktasında kürek mahkumu gibi saplanıp kalmak..... Hayır, bu insanlarla bir sorunum da olmadı. Birlikte oynadığımız, sırlarımızı paylaştığımız, kavgaya karıştığımız insanlardı bunlar ama karşımdaki seyrek saçlı herif o sırrımı paylaştığım, ağaca tırmandığım, yorgunluktan geberene kadar oynadığım çocuk değil. Zaten ben de o minik glu değilim. Berbat bir senaryoyu berbat oyunculukla taçlandıran birkaç berbat aktör gibi rollerimizi yapıp olaysız dağıldık ama şimdi elimde ilkokul sınıf fotoğrafı ve o minik glu ve etrafındakilere bakıyorum. İleride böyle manasız dertler edineceğinden habersiz muhtemelen dertsiz, tasasız bir uykudadır şu an.

Geri