Oyun Karalama Defteri

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
@Shinigami & @W GPT4 neredeyse nalları dikmek üzere. Derinliği olmayan saçma sapan chatbotlara döndürdüler ne yaptılarsa. o1-mini kullandığım kadarıyla hem hız hem de cevapların doyuruculuğu bakımından beni oldukça tatmin etti. Aylık 15 dolar gibi bir fiyata değer mi? Şu yeni Canvas özelliği vs. düşünüldüğünde değer diye düşünüyorum.
Evet ben de onu farkettim glu, son derece jenerik, ekstra hicbir ogretisi olmayan bir cevaba donusturuyor. Uzerine gidip spesifik soru sorsam bile malesef tatmin edici yanitlar alamadim. O1-miniyi kullanmadim, bir de onu deneyeyim

• Beğen
Tepkiler: glu
@Shinigami & @W GPT4 neredeyse nalları dikmek üzere. Derinliği olmayan saçma sapan chatbotlara döndürdüler ne yaptılarsa. o1-mini kullandığım kadarıyla hem hız hem de cevapların doyuruculuğu bakımından beni oldukça tatmin etti. Aylık 15 dolar gibi bir fiyata değer mi? Şu yeni Canvas özelliği vs. düşünüldüğünde değer diye düşünüyorum.
01 mini neymis bir kurcalayim bakim

Dün birşeyler olmuş, ben bi düğündeydim o sıra. Zaten hep böyle olur. Ben mutfakta bulaşık yıkarken herkes içeriye geçmiş sülalenin dedikodusunu bitirmiş olur, çay servisi yaparken işte şu gün şu program var denilir. Ben mutfakta olduğumdan hiç duymam bunları. Sonra aradan birkaç gün geçer yarın şu saatte buluşalım denilir, ben saf gibi kalırım, birşey bildiğim yok. Sonra kabahat benim olur xjxjsjdj ben dalgınmışım dinlemezmişim. Hay yalanınıza. Neyse nereden nereye geldi yine konu. Burda en azından okuyorum geçmiş mesajları :/

Biliyor musun Tarık, benim adım hiçbir zaman nöbetçi öğrenciler tarafından tahtaya işlenmedi dantel gibi. Geçen biri daha dedi, neden hiç konuşmuyorsun sen? Tanıyanlar sufisin sen, haklısın bir yerde diyor, gülüp geçiyorum. Neyin perdelerinde arka perde ağzı temsil edermiş ve o perdeden pek fazla ses elde edemezsin. O yüzden de pek açamazsın, benim de arka perdeyi sevmem bu yüzden olabilir.

Gideyimde raporlara kaldığım yerde devam edeyim :emoji_unamused:

Geçen salonda kitap okuyorum, eşim de çalışma odasında kendi kişisel işleriyle ilgileniyor. Koridorumuzun büyük bir kısmı boydan boya ayna ve yansımada birinin geçtiğini bir an gördüm ama algılayamadım. O an ne oldu bilmiyorum bir kocam olduğu gerçekliği aklımdan çıktı kfjf alışkanlıkla yalnız yaşadığım düşüncesi hakim oldu ve korkuyla elimde telefon dikeldim kanepede kfjf (o dikelmeyi sadece uzun süre yalnız yaşayanlar anlar kfjd) sonra kocam ince beliyle mavi şortuyla salona girdi :d kocammış o yansıma… ona anlattım, hem güldü hem bozuldu hem korktuğum için üzüldü kdjd evdetekdeğilimkocamvarevdetekdeğilimevlendim böyle tekrarlıyom ki unutmayayım
Uzun süre bekar kalmayınız, bu yazının özü buydu:d

Geçen salonda kitap okuyorum, eşim de çalışma odasında kendi kişisel işleriyle ilgileniyor. Koridorumuzun büyük bir kısmı boydan boya ayna ve yansımada birinin geçtiğini bir an gördüm ama algılayamadım. O an ne oldu bilmiyorum bir kocam olduğu gerçekliği aklımdan çıktı kfjf alışkanlıkla yalnız yaşadığım düşüncesi hakim oldu ve korkuyla elimde telefon dikeldim kanepede kfjf (o dikelmeyi sadece uzun süre yalnız yaşayanlar anlar kfjd) sonra kocam ince beliyle mavi şortuyla salona girdi :d kocammış o yansıma… ona anlattım, hem güldü hem bozuldu hem korktuğum için üzüldü kdjd evdetekdeğilimkocamvarevdetekdeğilimevlendim böyle tekrarlıyom ki unutmayayım
Uzun süre bekar kalmayınız, bu yazının özü buydu:d

sözünde durmak bu kadar zor olmamali gercekten ya.

Kediler nankördür, kara kedi uğursuzluk getirir, besle kargayı oysun gözünü vb. İnsanlar tarih boyu hukmedemedigi, güçlü karaktere sahip canlıları tehdit olarak görmüş ve boklama eğiliminde olmuştur.
Bu sebeple köleleştiremediği canlıyı bile sevebilen insanın yeri bir başkadır bende.
Köpek seven bi insanla kedi seven bi insanı aynı kategoride görmem mesela.

Kediler nankördür, kara kedi uğursuzluk getirir, besle kargayı oysun gözünü vb. İnsanlar tarih boyu hukmedemedigi, güçlü karaktere sahip canlıları tehdit olarak görmüş ve boklama eğiliminde olmuştur.
Bu sebeple köleleştiremediği canlıyı bile sevebilen insanın yeri bir başkadır bende.
Köpek seven bi insanla kedi seven bi insanı aynı kategoride görmem mesela.
Hehehe
Kedi sahiplendiğimi soyledigimde, sana hükmedecek demiştin.
Aynen öyle oldu ama ben onun kölesi olmaktan çok memnunum.

İlk defa birşey isteyeceğim arkadaşlar.
X kullanan arkadaşlar bu tweet'i favlayabilir mi lütfen ?

Bugün bu adam geldi Konya'ya, tesadüf eseri arkadaşımla festivale geldiğimde farkettik. Beni en iyi bilen dostum, en iyi bildiğim dostum. Bir dönem beraber dinleyip beraber ağlıyorduk Cemin şarkılarına, özellikle seçkiler2 albümündeki türkülerine :)) konser alanının dışında kalınca göremedik tabi ama kaldırım taşına oturup çok net dinledik Külü. Meğer son parçasıymış, o gazla dönerken son ses Cem açtık, söyleyerek geldik.
Günün sonunda da duyduğum bir şey bir tık etkiledi beni. Mutlu oldum mu, ne hissettim bilmiyorum ama bu şarkının bugünün şarkısı olduğuna karar verdim.

Canım arkadaşım :* bize gelsin.

Geri