aloneboy1903
Gümüş Üye
Galiba ben alfayım. Çünkü beni tercih etmiyorlar 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seni döverim hocam.Hahaha. Şunlara bak yakoca bulmuşlar da alfa mi beta mi olsun diye tartışıyorlar
kezban ya
Alfa olsaydın tercih edilmeyi beklemez ve istediğin kadının seni seçmesini sağlardın. Bu konuyu çok uzun zaman önce forumda yazmıştım ve tekrar yazmayacağım.Galiba ben alfayım. Çünkü beni tercih etmiyorlar![]()
Alfa olsaydın tercih edilmeyi beklemez ve istediğin kadının seni seçmesini sağlardın. Bu konuyu çok uzun zaman önce forumda yazmıştım ve tekrar yazmayacağım.
Öyle değil aslında. Sen seçersen kadının doğası gereği seçiciliğini elinden almış oluyorsun ve o da sen onu seçtiğinde karşılık vermeyebilir oysaki kadın seçerse çok daha sağlıklı bir ilişkinin adımı atılır. Kadın seçimi kendi yapmalı ve kendi içgüdülerine göre seçmelidir.Eee yine seçiliyoruz. Ne değişti?
Beni seçmeyin, ben canım isteyince sizi seçerim erkeği ne oluyor .dd
Doktor olup da biyoloji bilmiyorsa hayret ederim çünkü evrimsel biyolojinin konusu bu.
Öyle değil aslında. Sen seçersen kadının doğası gereği seçiciliğini elinden almış oluyorsun ve o da sen onu seçtiğinde karşılık vermeyebilir oysaki kadın seçerse çok daha sağlıklı bir ilişkinin adımı atılır. Kadın seçimi kendi yapmalı ve kendi içgüdülerine göre seçmelidir.
Toplumsal açıdan bakınca bu tabii ki mümkün değil çünkü bizde adım atan kadına çirkin yakıştırmalar yapılıyor yani doğasını mahvediyorlar.
Seçtirmeyi başarmalısın yoksa istediğin gibi birisi bile olsa ömrünü yer karşındaki kadın.Ya sen de bir karar ver seçiyor musunuz, seçmiyor musunuz .dd
Seçme ve seçilme hakkımı sonuna kadar kullanırım. Boş verelim doğayı fln Darwin miyiz biz![]()
Seçtirmeyi başarmalısın yoksa istediğin gibi birisi bile olsa ömrünü yer karşındaki kadın.Tercih senin.
Seçme valla kaç. Kadınlar peşinden koşan erkeği önemsemiyor baktı kimse yok seçenek oluyorsun çünkü kötünün eh idare ederi gibi.Ya sen de bir karar ver seçiyor musunuz, seçmiyor musunuz .dd
Seçme ve seçilme hakkımı sonuna kadar kullanırım. Boş verelim doğayı fln Darwin miyiz biz![]()
Günde 100 kirbac yese yarabbi sükür der.Doktor olup da biyoloji bilmiyorsa hayret ederim çünkü evrimsel biyolojinin konusu bu.
Gerçi kendisi sinir etmek için de yazıyor olabilir çünkü zaman zaman böyle tavırları olmuştu.
Hayır o seçecek ama sen de seçileceksin yani seçilmeye uygun olacaksın ki bunun için alfa olman gerekiyor.Oh be! Sonunda ben tercih ediyorum .dd
Özgeçmişleri dm atın kızlar, ben size dönerim![]()
Sen daha iyi tanıyorsun elbette ve ben ona baştan beri olumlu yaklaştım fakat her seferinde cinsiyetçi bir söylemle ortamı germeye çalıştı ancak şunu da gördüm, doğrudan yazamıyor, lafı ortaya atıyor ki bu da ilginç. Her neyse senin de dediğin gibi kendi haline bırakalım.Günde 100 kirbac yese yarabbi sükür der.
Itiraf edemiyor.
Kendi haline birakalim. Yavrucak.
Seçme valla kaç. Kadınlar peşinden koşan erkeği önemsemiyor baktı kimse yok seçenek oluyorsun çünkü kötünün eh idare ederi gibi.
Türkiye şartlarında alfalar da betaya dönüşmek zorunda kalıyor yoksa kadın seçecek diye beklerken 100 yaşını görebilirler.Kaçacak olsam yolda yanlış erkeği bulur kadınlar. Çok pisler
Bu arada çok doğru yazmışsın. Bin erkekle konuşup da kendini ulaşılmaz sanan kadınların canı cehenneme.
@Lefty bak meseleyi hemen çözdük .d Seçilen bir erkek alfa olamaz. Evde kalırız valla alfa beta diye diye, matematik bu sevişeceğiz altı üstü .d
Türkiye şartlarında alfalar da betaya dönüşmek zorunda kalıyor yoksa kadın seçecek diye beklerken 100 yaşını görebilirler.Bize uymuyor bazı gerçekler maalesef.
O diplomayı yırt at ve biyolog ile görüş de sana kahkahalarla gülsün.Değerli Romalılar. Alfa beta meselesi biyoloji ile ilgili bir konu değil. Ha bir de kadının alfasi olmaz. Bazı feminik zavallılar ve fistanli kezolar, megaloerotomanik hezeyanlar ile kaprisi kadın alfaligi sanabilir. Oysa dediğin gibi bu konu eril cinsiyet için geçerli. Tekrar ediyorum, kadın alfa olmaz. Ha son kez, foruma bir şey yazınca "bana mı dedin isim ver" tavrını anlamıyorum. Yani şimdi sebze halleri ve kabzimallikla ilgili konuşsam ve biriniz bu işle uğraşıyor olsa "bağa mı didin yiğenim" dememeli.