Kadınlar Neden Beta Erkekleri Tercih Ediyor

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Plesk kavga var diye fıstık çıkarmıştı mevzu kendisine döndü. Yemeyeceksen Elazığ a gönder

Gerçekten buradaki hiç bir kardeşimle ilgili en ufak negatif hissim yok. Süreyya dahil. (sezen hariç. O cezalı)

Hayat öyle bişey değil. Bakın hep duyarsınız "aslında çok sakinim ama sinirlenince.." falan diye. Kimse "ben öfke kontrolü bozuk bir zavalliyim" demez.

"Dışarıdan soğuk görünürürüm ama tanıyanlar çok sıcak kanlı bulur" deriz. "kendi ayakları üzerinde durabilen ve bunu tercih eden mücadeleci bir kadınım" deriz. Koca parası olsa da yesek demeyiz.

Yani ego maalesef hep kendini güzeller. Bahaneler bulur. Bir şekilde haklı çıkmaya çalışır ve kendini buna inandırır.

Kimse "ben sünepe bir betayım, alfalar tarafından delik deşik edilmiş kadınların faturalarını ödeyerek ihtiyacım olan ilgiyi bulabiliyorum kadınlardan" demez.

Kısaca hepsi boş. Her kadin yakışıklı saygın bir işi olan ve zengin koca ister. Yani bu ayıp değil ki. Yine her erkek alımlı ve kaprissiz ota boka arıza cikarmayan kafa ütülemeyen kadın ister etrafında. "ohhh ne şahane bir insan kaynakları müdüresi, höt diyince insanlar sıraya giriyor" diye tahrik olmaz. Tahrik yine memeyle, kalcayla olur.

Lütfen kırmayalim birbirimizi. İnsan doğası olarak farkımız yok birbirimizden.

sana dememiştim. senin yazdıklarından destekliyor anlamını çıkartmadım.
lefty'i kastetmiştim okları bana döndürmesin diye isim vermedim. bana mı öyle geldi bilmiyorum o tepki göstermeyenleri climax taraftarı olarak görüyor.
Yoo ben dedim, Lefty de hak verdi sadece. Yanlışa yanlış denir. Herhangi biri linç edilsin demiyorum asla, fakat aynı olay bir başkasının başına gelince farklı yorumlanmasi değişik. Buna laf ettim sadece, o kadar.

Climax ile hiçbir sorunum yok ama şu yorumun aynısını Klaus yapsa herkes taşlamaya geçerken climax yapınca o etki neden olmuyor?
çünkü climax; ılık götlü akvaryum ateisti yönünü baskın kılarak meşruluğunu yitirdi.
kısa ve öz oranı buranı oynatmadan da yorum yazabilirsin dedim, taşlamaya takatim kalmadı.
ben üzerime düşeni yaptım aze hanım : slslsji

@Plesk yaaa işte. Sen beni satıp Meriçlik yaparsam hatunlara yaranirim sandın. Noooldu, sille tokat girerler işte böyle üstelik hiç suçun yokken. İyi oldu. Yazdım seni
@Sux ılık sensin. Ateist de sana girsin. Teşekkür ederim.

çünkü climax; ılık götlü akvaryum ateisti yönünü baskın kılarak meşruluğunu yitirdi.
kısa ve öz oranı buranı oynatmadan da yorum yazabilirsin dedim, taşlamaya takatim kalmadı.
ben üzerime düşeni yaptım aze hanım : slslsji
Ateistlik ile ne ilgisi var ki. Vurun dedim öldürüyonuz ya siz de bir değişiksiniz......

Gerçekten buradaki hiç bir kardeşimle ilgili en ufak negatif hissim yok. Süreyya dahil. (sezen hariç. O cezalı)

Hayat öyle bişey değil. Bakın hep duyarsınız "aslında çok sakinim ama sinirlenince.." falan diye. Kimse "ben öfke kontrolü bozuk bir zavalliyim" demez.

"Dışarıdan soğuk görünürürüm ama tanıyanlar çok sıcak kanlı bulur" deriz. "kendi ayakları üzerinde durabilen ve bunu tercih eden mücadeleci bir kadınım" deriz. Koca parası olsa da yesek demeyiz.

Yani ego maalesef hep kendini güzeller. Bahaneler bulur. Bir şekilde haklı çıkmaya çalışır ve kendini buna inandırır.

Kimse "ben sünepe bir betayım, alfalar tarafından delik deşik edilmiş kadınların faturalarını ödeyerek ihtiyacım olan ilgiyi bulabiliyorum kadınlardan" demez.

Kısaca hepsi boş. Her kadin yakışıklı saygın bir işi olan ve zengin koca ister. Yani bu ayıp değil ki. Yine her erkek alımlı ve kaprissiz ota boka arıza cikarmayan kafa ütülemeyen kadın ister etrafında. "ohhh ne şahane bir insan kaynakları müdüresi, höt diyince insanlar sıraya giriyor" diye tahrik olmaz. Tahrik yine memeyle, kalcayla olur.

Lütfen kırmayalim birbirimizi. İnsan doğası olarak farkımız yok birbirimizden.
nakavt etmişsin wow

Ay koltukta icim gecmis..konuyu bitirmissiniz.
Olmadi.
Tartisacak baska bir konu bulalim bitakine canim @Lefty.

Temizlik yardimi esnasinda mutfak ve banyonunda temizlenmesi gerektigi direktifi gelir ve adam haykirir:

Alfa, beta , ılık , ateist , kezo , gafam acıdı neyse .S

Evet Alfa sevgili koca istiyorum çıngar cıkmasın lütfen .

benim tercihim çıtırlardan yana. tşk

herkes çıtır sever, çıtır sevmeyen yoktur. AZE ORTA YOL DİYE BUNA DENİR

• Beğen
Tepkiler: Sux
Geri