Kadınlar Neden Beta Erkekleri Tercih Ediyor

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Hahaha. Şunlara bak ya :D koca bulmuşlar da alfa mi beta mi olsun diye tartışıyorlar :D kezban ya
Climax ile hiçbir sorunum yok ama şu yorumun aynısını Klaus yapsa herkes taşlamaya geçerken climax yapınca o etki neden olmuyor? Ayrıca evlilik yani senin deyiminle koca/karı bulmak bir başarı değil. Alfa beta olması çok dert değil, s.kafali olmasın kafi.

Lefty'nin kafası karışık. Alfa erkek tercih ettiğini söylüyor. Ama beni cinsiyetçi olmakla suçluyor. İyi de arkadaşlar. Alfa cinsiyetçidir. Feminik alfa olmaz. Ona Meriç denir en fazla. Alfayi alfa yapan testosterondur. Testosteron eşitlik yada rekabet kabul etmez.
Biyoloji okumalısın ve daha fazla yazma çünkü sen doktorsun, lütfen kendine bu kötülüğü yapma. Evrimsel biyolojiyi hiç bilmiyorsun ve şu an yazdıkların tamamen safsata.

Yahu benim alfa seçmem seni niye bu kadar gerdi de saldırdın? Niye bir kadının alfa olması seni bu kadar geriyor?

Kafam karışık falan değil fakat sen haklı çıkmak uğruna konuları allak bullak ettin, tebrik ederim, büyük başarı bu...

Climax ile hiçbir sorunum yok ama şu yorumun aynısını Klaus yapsa herkes taşlamaya geçerken climax yapınca o etki neden olmuyor? Ayrıca evlilik yani senin deyiminle koca/karı bulmak bir başarı değil. Alfa beta olması çok dert değil, s.kafali olmasın kafi.
Cinsiyetçi aşağılamalara tavır almayı kişiye göre yapıyorlar maalesef. Aşağılanan kişi şayet sevmedikleri bir üye ise seviniyorlar ama kendi grup arkadaşları ise kaplan kesilirler.

Bir kadının hayatta tek amacı eş bulmak sanan zihniyetlere bu konuları anlatamazsın.

Neyse çok da uzatmadan konudan çekiliyorum çünkü bu tartışma bir yere varmaz.

Gönül bu çok da şapmayın alfaya da konabilir betaya da b…

diyorumya samimiyetsiz ve kolpa çoğu,

Cinsiyetçi aşağılamalara tavır almayı kişiye göre yapıyorlar maalesef. Aşağılanan kişi şayet sevmedikleri bir üye ise seviniyorlar ama kendi grup arkadaşları ise kaplan kesilirler.

Bir kadının hayatta tek amacı eş bulmak sanan zihniyetlere bu konuları anlatamazsın.

Neyse çok da uzatmadan konudan çekiliyorum çünkü bu tartışma bir yere varmaz.
Bazen insanlara anladıkları dilden konuşmak lazım. Açıkçası ben de bu sebeple o kelimeyi yazdım. Çoğunluk zaten yanlış olduğunu söylese geri çekilecek bir iki dandik destek ile haklıyım ben gerinmesi yaşanıyor. Bu tartışma bir yere varmaz doğru Lefty hanımcım, he deyip geçmek lazım bu saatten sonra, gerekli açıklamalar yapılmış zaten.

Valla ben size ne diyim. Alfa kadın diye bişey yok. Alfaya sahip olma derdinde olan kadın vardır. Aksini iddia eden cahildir. Daha da bişey demem ben.

@Aze gudurma guzum. Elbette sözler ve yazılanlar yazanın özgül ağırlığına bağlı olarak farklı reaksiyonlar doğuruyor. Ya ne olacak saniyordun.

• Beğen
Tepkiler: Aze
konuda climax'i destekleyen yorumlar mı var. tepki göstermiyoruz diye desteklediğimiz anlamını çıkardı biri.
izliyoruz sadece.

Valla ben size ne diyim. Alfa kadın diye bişey yok. Alfaya sahip olma derdinde olan kadın vardır. Aksini iddia eden cahildir. Daha da bişey demem ben.

@Aze gudurma guzum. Elbette sözler ve yazılanlar yazanın özgül ağırlığına bağlı olarak farklı reaksiyonlar doğuruyor. Ya ne olacak saniyordun.
BeautyPlus_20210613184113998_save.jpg

konuda climax'i destekleyen yorumlar mı var. tepki göstermiyoruz diye desteklediğimiz anlamını çıkardı biri.
izliyoruz sadece.
Biri kim? Aze desene.
Üstüne alınması gereken iki kişi alınmıyor sen alınıyorsun... Yav neyse ne çorba oldu konu, herkesin tuttuğu kendine hayırlı işler....

@Lefty hocam paylaştığınız makale rol çalan lider vasıflı kadınlarla ilgili. Kaldı ki şöyle başlıyor;

"...sexual experience, initiates sex, enjoys sex and playing a dominant role in sexual encounters, with alpha females.."

Ne ayıp. Sırf yatakta üstte olmayı arzulayan kadınlar için toplumsal rol biçmek gibi bir yanlışa düşmüşler. Vallahi kaybedeceksiniz :)

Aman ne tartışıonuz hepsiiii odunnn işteeee..çam yarmaları

@Lefty hocam paylaştığınız makale rol çalan lider vasıflı kadınlarla ilgili. Kaldı ki şöyle başlıyor;

"...sexual experience, initiates sex, enjoys sex and playing a dominant role in sexual encounters, with alpha females.."

Ne ayıp. Sırf yatakta üstte olmayı arzulayan kadınlar için toplumsal rol biçmek gibi bir yanlışa düşmüşler. Vallahi kaybedeceksiniz :)
Makalenin başına bakma sadece ve sonuna kadar oku ayrıca bilimsel kaynaklar da var.

Özetle alfa dişi, ilkel kabilelerden günümüze gelen bir tanımdır yani senin alfa dişi yok demen evrimsel açıdan mümkün değil, kısaca evrime de karşı çıkmış oluyorsun.

Yahu ilkel kabilelerdeki alfa dişiyi de mi bilmiyorsun? Sen biyoloji okumadan mı mezun oldun?

• Beğen
Tepkiler: Aze
Biri kim? Aze desene.
Üstüne alınması gereken iki kişi alınmıyor sen alınıyorsun... Yav neyse ne çorba oldu konu, herkesin tuttuğu kendine hayırlı işler....
sana dememiştim. senin yazdıklarından destekliyor anlamını çıkartmadım.
lefty'i kastetmiştim okları bana döndürmesin diye isim vermedim. bana mı öyle geldi bilmiyorum o tepki göstermeyenleri climax taraftarı olarak görüyor.

sana dememiştim. senin yazdıklarından destekliyor anlamını çıkartmadım.
lefty'i kastetmiştim okları bana döndürmesin diye isim vermedim. bana mı öyle geldi bilmiyorum o tepki göstermeyenleri climax taraftarı olarak görüyor.
Hayır, seni hedef almadım ve kimseden taraf olmasını da beklemiyorum çünkü o zaman ortalık karışır ancak biraz adil olunmasını bekliyorum yani ortama ve kişiye göre tavır değil de her yanlışa aynı şekilde karşı durmak diyelim fakat bunun için kavga etmeye gerek yok elbette.

Geri