Kadınlar Neden Beta Erkekleri Tercih Ediyor

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Of kaliteli kavganin hali bile baska.

Biyolojinin konusu olduğu için aslında yorum yapmak zaman kaybı olacaktı çünkü bu konular ancak bilim formunda tartışılabilir fakat karşımızdaki doktor olunca cidden ne diyeceğimi şaşırdım, biyoloji bilmeyen bir doktor olabilir mi? Normalde olmaması gerekiyor.

@Lefty her zamanki gibi çok gerginsin :)

Bak konu nasıl başlamış

"Hâlâ sevgili olmak için bir alfa erkeği arıyorsanız yeniden düşünün.."

Böyle popcorn bir konuyu nasıl akademik ortama taşıdın anlamak mümkün değil. Bunlar magazin. Çok da takılma. Yoksa astroloji ile astronomiyi karıştırır ve Edwin Hubble'ı başak burcu hakkında yorum yapmadığı için ayiplayabilirsin.

Of kaliteli kavganin hali bile baska.
Bilimsel konulara bile normal yorum yazıyorum ki kimse bilimle bizi boğuyorlar demesin yoksa bu konularda asla kaynaksız yorum yazılmaz fakat anladım ki bir daha geyik muhabbeti dışında bu forumda yorum yazmamak gerekiyor çünkü hem tartışma kültürü yok hem de cinsiyetçi söylemlerle yorum yapan kişi hedef alınıyor. Neyse bu son olsun diyelim, yapacak bir şey kalmadı.

Bak konu nasıl başlamış

Böyle popcorn bir konuyu nasıl akademik ortama taşıdın anlamak mümkün değil. Bunlar magazin. Çok da takılma. Yoksa astroloji ile astronomiyi karıştırır ve Edwin Hubble'ı başak burcu hakkında yorum yapmadığı için ayiplayabilirsin.
Eklediğim videoyu izledin mi? Biyoloji okudun mu? Evrimsel biyoloji bilir misin?

Beni kızdıran karşı çıkman değil ancak kezo gibi cinsiyetçi saldırıların insanı geriyor yoksa karşıt görüşe sözüm yok fakat bilimsel kanıt sunman gerekiyor şayet yok diyorsan.

Her neyse çok da uzatmayacağım.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Ne bilimi biliyorsun @Lefty allasen ya. Kaç makalen var? Geç bunları. Ego altı doldurulmazsa utandırır insanı. Gerek yok.

Ne bilimi biliyorsun @Lefty allasen ya. Kaç makalen var? Geç bunları. Ego altı doldurulmazsa utandırır insanı. Gerek yok.
Arkadaşım bilimsel makale yazmama gerek yok çünkü sen önce bugüne kadar yazılanları okumalısın. Ego savaşı içinde olan sensin çünkü bilim insanıyım deyip bilimsel olana karşı çıkıyorsun hem de kanıtsız...

Hahaha. Şunlara bak ya :D koca bulmuşlar da alfa mi beta mi olsun diye tartışıyorlar :D kezban ya
qwşlqawejklqrafqafkolqwerjqrwejkrqweokjreqwkmafsdmşklkmfşadslşkmfdalşmkfadslmkadskqwekqkwekqwjwjkqşreljşkreqljşkwrqelşjkwqrelşjkwqrelşjwrqejşlwqrejşlkwrqejşlwreqşjlwqreşljwqrellfdaskşjlfakjdsmlmkadsadsölşsqwer

Bak konu nasıl başlamış

Yahu konunun içeriğinin özüne yorum yazıyorum, ne yapayım konu başlığı ve içerik magazinsel ise...

Sen haklı çıkmak için ne yazacağını şaşırdın bence ve bir de aşağılama çaban cidden anlaşılmaz çünkü tüm bunlar zaten bilim insanı tavrı ile örtüşmüyor.

Alfa erkek kavramını biyoloji bililimine bağlamak istersek, alfa çiftleşme şansı bulur ve dişi tarafindan tercih edilir. Dolayısıyla dölünü devam ettirir.

Lakin bu günümüzde işe yaramayabilir.
Sen kıllı kaslı iki metre olabilirsin. Ama kel şişman göbekli kredi kartını koyar masaya. Onun dölü devam eder.

Yani günümüz insanı için alfa beta gama bunlar eski biyolojik kafa üzerinden yürümez.

"Smith wesson kare astan büyüktür"

Capito?

Alfa erkek kavramını biyoloji bililimine bağlamak istersek, alfa çiftleşme şansı bulur ve dişi tarafindan tercih edilir. Dolayısıyla dölünü devam ettirir.

Lakin bu günümüzde işe yaramayabilir.
Sen kıllı kaslı iki metre olabilirsin. Ama kel şişman göbekli kredi kartını koyar masaya. Onun dölü devam eder.

Yani günümüz insanı için alfa beta gama bunlar eski biyolojik kafa üzerinden yürümez.

"Smith wesson kare astan büyüktür"

Capito?
Günümüz şartlarında bu yazdıkların bir ölçüde geçerli olabilir ancak yine de insanın içgüdülerini tamamen kaybettiği anlamına gelmez ayrıca her kadında etkili olmayacaktır.

çekirdek olmaz bu kavgada. memleketten getirdiğim fıstığı zuladan çıkardım. climax'e değer.
Süreyya bende engelli o nedenle görmüyorum yazdıklarını. Çünkü gerçekten kendisine saygı çerçevesinde cevap vermek çok zor. Bak lefty öyle değil. O gariban.

Süreyya bende engelli o nedenle görmüyorum yazdıklarını. Çünkü gerçekten kendisine saygı çerçevesinde cevap vermek çok zor. Bak lefty öyle değil. O gariban.
Üzücü bir durum. Ne yaşadın da bu hale geldin acaba? Hakkında hayırlısı olsun diyeceğim fakat pek umudum yok.

Lefty'nin kafası karışık. Alfa erkek tercih ettiğini söylüyor. Ama beni cinsiyetçi olmakla suçluyor. İyi de arkadaşlar. Alfa cinsiyetçidir. Feminik alfa olmaz. Ona Meriç denir en fazla. Alfayi alfa yapan testosterondur. Testosteron eşitlik yada rekabet kabul etmez.

Geri