Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cazgırlık alfa'lık sanılmamalı desen yeterdi.Değerli Romalılar.
Bilimsel konulara bile normal yorum yazıyorum ki kimse bilimle bizi boğuyorlar demesin yoksa bu konularda asla kaynaksız yorum yazılmaz fakat anladım ki bir daha geyik muhabbeti dışında bu forumda yorum yazmamak gerekiyor çünkü hem tartışma kültürü yok hem de cinsiyetçi söylemlerle yorum yapan kişi hedef alınıyor. Neyse bu son olsun diyelim, yapacak bir şey kalmadı.Of kaliteli kavganin hali bile baska.
hayır hayır hayır olamaz olamazzz..Neyse bu son olsun diyelim
Eklediğim videoyu izledin mi? Biyoloji okudun mu? Evrimsel biyoloji bilir misin?@Lefty her zamanki gibi çok gerginsin
Bak konu nasıl başlamış
"Hâlâ sevgili olmak için bir alfa erkeği arıyorsanız yeniden düşünün.."
Böyle popcorn bir konuyu nasıl akademik ortama taşıdın anlamak mümkün değil. Bunlar magazin. Çok da takılma. Yoksa astroloji ile astronomiyi karıştırır ve Edwin Hubble'ı başak burcu hakkında yorum yapmadığı için ayiplayabilirsin.
Arkadaşım bilimsel makale yazmama gerek yok çünkü sen önce bugüne kadar yazılanları okumalısın. Ego savaşı içinde olan sensin çünkü bilim insanıyım deyip bilimsel olana karşı çıkıyorsun hem de kanıtsız...Ne bilimi biliyorsun @Lefty allasen ya. Kaç makalen var? Geç bunları. Ego altı doldurulmazsa utandırır insanı. Gerek yok.
qwşlqawejklqrafqafkolqwerjqrwejkrqweokjreqwkmafsdmşklkmfşadslşkmfdalşmkfadslmkadskqwekqkwekqwjwjkqşreljşkreqljşkwrqelşjkwqrelşjkwqrelşjwrqejşlwqrejşlkwrqejşlwreqşjlwqreşljwqrellfdaskşjlfakjdsmlmkadsadsölşsqwerHahaha. Şunlara bak yakoca bulmuşlar da alfa mi beta mi olsun diye tartışıyorlar
kezban ya
Yahu konunun içeriğinin özüne yorum yazıyorum, ne yapayım konu başlığı ve içerik magazinsel ise...@Lefty her zamanki gibi çok gerginsin
Bak konu nasıl başlamış
"Hâlâ sevgili olmak için bir alfa erkeği arıyorsanız yeniden düşünün.."
Böyle popcorn bir konuyu nasıl akademik ortama taşıdın anlamak mümkün değil. Bunlar magazin. Çok da takılma. Yoksa astroloji ile astronomiyi karıştırır ve Edwin Hubble'ı başak burcu hakkında yorum yapmadığı için ayiplayabilirsin.
çekirdek olmaz bu kavgada. memleketten getirdiğim fıstığı zuladan çıkardım. climax'e değer.Of kaliteli kavganin hali bile baska.
Günümüz şartlarında bu yazdıkların bir ölçüde geçerli olabilir ancak yine de insanın içgüdülerini tamamen kaybettiği anlamına gelmez ayrıca her kadında etkili olmayacaktır.Alfa erkek kavramını biyoloji bililimine bağlamak istersek, alfa çiftleşme şansı bulur ve dişi tarafindan tercih edilir. Dolayısıyla dölünü devam ettirir.
Lakin bu günümüzde işe yaramayabilir.
Sen kıllı kaslı iki metre olabilirsin. Ama kel şişman göbekli kredi kartını koyar masaya. Onun dölü devam eder.
Yani günümüz insanı için alfa beta gama bunlar eski biyolojik kafa üzerinden yürümez.
"Smith wesson kare astan büyüktür"
Capito?
Kendisinin cinsiyetçi aşağılamalarına da çözüm bulursun belki.çekirdek olmaz bu kavgada. memleketten getirdiğim fıstığı zuladan çıkardım. climax'e değer.
Süreyya bende engelli o nedenle görmüyorum yazdıklarını. Çünkü gerçekten kendisine saygı çerçevesinde cevap vermek çok zor. Bak lefty öyle değil. O gariban.çekirdek olmaz bu kavgada. memleketten getirdiğim fıstığı zuladan çıkardım. climax'e değer.
Üzücü bir durum. Ne yaşadın da bu hale geldin acaba? Hakkında hayırlısı olsun diyeceğim fakat pek umudum yok.Süreyya bende engelli o nedenle görmüyorum yazdıklarını. Çünkü gerçekten kendisine saygı çerçevesinde cevap vermek çok zor. Bak lefty öyle değil. O gariban.