Kadınlar Neden Beta Erkekleri Tercih Ediyor

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Alfa olsaydın tercih edilmeyi beklemez ve istediğin kadının seni seçmesini sağlardın. Bu konuyu çok uzun zaman önce forumda yazmıştım ve tekrar yazmayacağım.

Eee yine seçiliyoruz. Ne değişti?
Beni seçmeyin, ben canım isteyince sizi seçerim erkeği ne oluyor .dd

Eee yine seçiliyoruz. Ne değişti?
Beni seçmeyin, ben canım isteyince sizi seçerim erkeği ne oluyor .dd
Öyle değil aslında. Sen seçersen kadının doğası gereği seçiciliğini elinden almış oluyorsun ve o da sen onu seçtiğinde karşılık vermeyebilir oysaki kadın seçerse çok daha sağlıklı bir ilişkinin adımı atılır. Kadın seçimi kendi yapmalı ve kendi içgüdülerine göre seçmelidir.
Toplumsal açıdan bakınca bu tabii ki mümkün değil çünkü bizde adım atan kadına çirkin yakıştırmalar yapılıyor yani doğasını mahvediyorlar.

Bu forumda en saf erkeklerden biri Climax @Lefty cigim.
Betaligin has örneklerinden.
Takmayiniz.

Bu forumda en saf erkeklerden biri Climax @Lefty cigim.
Betaligin has örneklerinden.
Takmayiniz.
Doktor olup da biyoloji bilmiyorsa hayret ederim çünkü evrimsel biyolojinin konusu bu.
Gerçi kendisi sinir etmek için de yazıyor olabilir çünkü zaman zaman böyle tavırları olmuştu.

Öyle değil aslında. Sen seçersen kadının doğası gereği seçiciliğini elinden almış oluyorsun ve o da sen onu seçtiğinde karşılık vermeyebilir oysaki kadın seçerse çok daha sağlıklı bir ilişkinin adımı atılır. Kadın seçimi kendi yapmalı ve kendi içgüdülerine göre seçmelidir.
Toplumsal açıdan bakınca bu tabii ki mümkün değil çünkü bizde adım atan kadına çirkin yakıştırmalar yapılıyor yani doğasını mahvediyorlar.

Ya sen de bir karar ver seçiyor musunuz, seçmiyor musunuz .dd
Seçme ve seçilme hakkımı sonuna kadar kullanırım. Boş verelim doğayı fln Darwin miyiz biz :)

Seçme ve seçilme hakkımı sonuna kadar kullanırım. Boş verelim doğayı fln Darwin miyiz biz :)
Seçtirmeyi başarmalısın yoksa istediğin gibi birisi bile olsa ömrünü yer karşındaki kadın.:) Tercih senin.

Seçme valla kaç. Kadınlar peşinden koşan erkeği önemsemiyor baktı kimse yok seçenek oluyorsun çünkü kötünün eh idare ederi gibi.

Doktor olup da biyoloji bilmiyorsa hayret ederim çünkü evrimsel biyolojinin konusu bu.
Gerçi kendisi sinir etmek için de yazıyor olabilir çünkü zaman zaman böyle tavırları olmuştu.
Günde 100 kirbac yese yarabbi sükür der.
Itiraf edemiyor.
Kendi haline birakalim. Yavrucak.

Oh be! Sonunda ben tercih ediyorum .dd
Özgeçmişleri dm atın kızlar, ben size dönerim :)
Hayır o seçecek ama sen de seçileceksin yani seçilmeye uygun olacaksın ki bunun için alfa olman gerekiyor.:) Alfa olunca istediğin gibi bir kadın sana atım atar zaten ve kimseyi seçmene gerek kalmaz.

Günde 100 kirbac yese yarabbi sükür der.
Itiraf edemiyor.
Kendi haline birakalim. Yavrucak.
Sen daha iyi tanıyorsun elbette ve ben ona baştan beri olumlu yaklaştım fakat her seferinde cinsiyetçi bir söylemle ortamı germeye çalıştı ancak şunu da gördüm, doğrudan yazamıyor, lafı ortaya atıyor ki bu da ilginç. Her neyse senin de dediğin gibi kendi haline bırakalım.

Seçme valla kaç. Kadınlar peşinden koşan erkeği önemsemiyor baktı kimse yok seçenek oluyorsun çünkü kötünün eh idare ederi gibi.

Kaçacak olsam yolda yanlış erkeği bulur kadınlar. Çok pisler :)
Bu arada çok doğru yazmışsın. Bin erkekle konuşup da kendini ulaşılmaz sanan kadınların canı cehenneme.

@Lefty bak meseleyi hemen çözdük .d Seçilen bir erkek alfa olamaz. Evde kalırız valla alfa beta diye diye, matematik mi bu sevişeceğiz altı üstü .d

Kaçacak olsam yolda yanlış erkeği bulur kadınlar. Çok pisler :)
Bu arada çok doğru yazmışsın. Bin erkekle konuşup da kendini ulaşılmaz sanan kadınların canı cehenneme.

@Lefty bak meseleyi hemen çözdük .d Seçilen bir erkek alfa olamaz. Evde kalırız valla alfa beta diye diye, matematik bu sevişeceğiz altı üstü .d
Türkiye şartlarında alfalar da betaya dönüşmek zorunda kalıyor yoksa kadın seçecek diye beklerken 100 yaşını görebilirler.:) Bize uymuyor bazı gerçekler maalesef.

Türkiye şartlarında alfalar da betaya dönüşmek zorunda kalıyor yoksa kadın seçecek diye beklerken 100 yaşını görebilirler.:) Bize uymuyor bazı gerçekler maalesef.

Bin kadınla konuşurum, binini de seçerim. Dediğime bakma tabi :) Nerede bin kadını idare edecek para döner mi yiyecek elin kızı .d
Ay ben 100 yaşımı da göremem, 55 olmadan seçme ve seçilme hakkımı doldurup hakkın rahmetine kavuşmak istiyorum :)

Su forumun yorum akisina hastayim .d

Konu secme ve secilmeye geldi.

Akp ye ne zaman baglanir acaba bakalim gorelim .d .d

Değerli Romalılar. Alfa beta meselesi biyoloji ile ilgili bir konu değil. Dolayısıyla "doktor olmuş bir boktan haberi yok" demek yanlış. Kaldı ki bu alfa meselesini foruma ilk getiren benim. Takipçilerim hatırlayacaktır. Ha bir de kadının alfasi olmaz. Bazı feminik zavallılar ve fistanli kezolar, megaloerotomanik hezeyanlar ile kaprisi kadın tavrını alfalık sanabilir. Oysa dediğim gibi bu konu eril cinsiyet için geçerli. Tekrar ediyorum, kadın alfa olmaz. Ha son kez, foruma bir şey yazınca "bana mı dedin isim ver" tavrını anlamıyorum. Yani şimdi sebze halleri ve kabzimallikla ilgili konuşsam ve biriniz bu işle uğraşıyor olsa "bağa mı didin yiğenim" dememeli.

Son düzenleme:
Değerli Romalılar. Alfa beta meselesi biyoloji ile ilgili bir konu değil. Ha bir de kadının alfasi olmaz. Bazı feminik zavallılar ve fistanli kezolar, megaloerotomanik hezeyanlar ile kaprisi kadın alfaligi sanabilir. Oysa dediğin gibi bu konu eril cinsiyet için geçerli. Tekrar ediyorum, kadın alfa olmaz. Ha son kez, foruma bir şey yazınca "bana mı dedin isim ver" tavrını anlamıyorum. Yani şimdi sebze halleri ve kabzimallikla ilgili konuşsam ve biriniz bu işle uğraşıyor olsa "bağa mı didin yiğenim" dememeli.
O diplomayı yırt at ve biyolog ile görüş de sana kahkahalarla gülsün.
Kimseye kezo falan deme hakkın yok, düzgünce eleştiri yapamıyor musun? Doktor olduğuna emin misin?

Geri