T
Tuğra
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Kadınlar daha talihsiz bu konuda. Biz erkekler yarım saat sonra farklı bir boyuta geçer unuturuz. Umursamayız pek. Kadınlar öylw değil. Çok üzülüyorlar...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
balik burcu erkekleri?3. tekil kişi
ya bizim acı çekmek için aşka meşke ihtiyacımız mı var adshfshdfbalik burcu erkekleri?
jsksk sen hem Karadenizli olup hem de nasıl bu kadar hassas olabildin yaya bizim acı çekmek için aşka meşke ihtiyacımız mı var adshfshdf
ahahah vurdumduymaz derler forum dışı tanıyanlar bi içimizi buraya döktük diye hemen hassas dkdkdkd bu sene pek iyi gelmedi diyelim onun harici rebekanın yerine bile içerim eğlenirim xdjsksk sen hem Karadenizli olup hem de nasıl bu kadar hassas olabildin ya
reis ben son yazdığına ithafen yazdım.ahahah vurdumduymaz derler forum dışı tanıyanlar bi içimizi buraya döktük diye hemen hassas dkdkdkd bu sene pek iyi gelmedi diyelim onun harici rebekanın yerine bile içerim eğlenirim xd
bi gün beraber olsun broreis ben son yazdığına ithafen yazdım.
yoksa eğlence adamisin belli.