Kadınlar mı daha çok aşk acısı çeker yoksa erkekler mi?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Kadınlar daha talihsiz bu konuda. Biz erkekler yarım saat sonra farklı bir boyuta geçer unuturuz. Umursamayız pek. Kadınlar öylw değil. Çok üzülüyorlar...

Sevgili boyutun da düşünmemek gerekiyor bu konuyu.Sevgi olarak bakacak olursak evet kadınlar uzun süreli severler ayrıldıktan sonra da uzun süre unutamazlar,başkalarıyla beraber olsalar da.Ancak aşk üzerinden baktığımız zaman eğer ki erkek severse ve kadın tarafından bırakılır veya reddedilerse aşk acısını kadınlardan daha çok acı çektiği düşüncesindeyim.Ama dediğim gibi sorulan soru acı çekilen zaman mı yoksa acının büyüklüğümü,bilemedim.

cinsiyet ayrimi yoktur sevgide. her ikiside aci çeker. reddedilen taraf daha çok içerler.

Kadınlar daha yoğun çeker ama kısa sürer.
Erkekler daha sakindir ama uzun sürer.

Kadın belli eder,erkek belli etmez.Erkeğin acısı sessiz ve derinden sürer.

kendi adıma bıktım bu tartışmalardan.bi taraf daha fazla acı çeker diye kanıtlanınca ona daha çok saygı mı duycaz yani nedir? herkesin acısı içindedir.

Acı kime göre ve neye göre?
Kadınlar daha fazla acı çekmezler, kadınlar sadece daha fazla dışa vururlar.
Erkekler en az kadınlar kadar çektikleri acıyı içlerinde yaşarlar.

çok seven çok acı çeker cinsiyeti olacağını sanmıyorum bu durumun.

Kadınlar ayrıldıktan ilk 1 ila 6 ay arasında acı çeker,
Erkekler Ayrıldıktan 6 ila 12 ay arasından sonra acı çekmeye başlar,

Erkek unutur gider erkeğe ne var üzülen kadınlar oluyor hep.

jsksk sen hem Karadenizli olup hem de nasıl bu kadar hassas olabildin ya
ahahah vurdumduymaz derler forum dışı tanıyanlar bi içimizi buraya döktük diye hemen hassas dkdkdkd bu sene pek iyi gelmedi diyelim onun harici rebekanın yerine bile içerim eğlenirim xd

ahahah vurdumduymaz derler forum dışı tanıyanlar bi içimizi buraya döktük diye hemen hassas dkdkdkd bu sene pek iyi gelmedi diyelim onun harici rebekanın yerine bile içerim eğlenirim xd
reis ben son yazdığına ithafen yazdım.
yoksa eğlence adamisin belli.

Geri