Sözlük Jose Mourinho

Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
şimdi değilse ne zaman? tazminatını hazırlayın.

Bence şuan erken.
2. Gs mağlubiyetini almadan giderse çok üzülürüm.

Süper Lig'in en iyi teknik direktörü ve Fenerbahçe'de olduğu için çok mutluyuz.:kalp:

Fenerbahçe, sezonun en önemli maçını bugün oynayacak ve tabii ki Dünya çapında isim yapmış, her tavrı ve konuşması spor camiasında olay olan, rakiplerin 24 saat attığı adımı takip ettiği bir teknik direktörümüz olunca işimiz daha da zorlaşıyor. Mourinho da Fenerbahçe de bu ortamda çok nazara geliyor ancak kendisine güvenimiz tam.:kalp:

gittiği takımların hiçbirinden istifa ederek ayrılmamış
hep tazminat almış
bir tazminatta koçtan mı dersinn : P

mourinho'yu tartışmaya açmak ve spekülasyon yaratmak bizim taraftarın artık sabrının kalmamasından ve en ufak tökezlemede adam yeme refleksi göstermesinden kaynaklanıyor. bu adam senin takımının başına koyabileceğin en yetkin adamdı ve bunu bir şekilde yapabildin. bundan sonrası bu adamın kuracağı takımı beklemek ve sabretmektir. kimsenin elinde sihirli değnek yok, ancelotti'yi de getirsen benzer süreçlerden geçeceksin. eğer kalıcı başarı ve istikrar istiyorsan yapman gereken şey bu. böyle hocalar kendilerini mourinho yapmış oyunlarından kolay kolay vazgeçmezler, o oyunu oynayabilmek için gerekli topçuları talep ederler. sana düşen şey bu adamın istediği kadroyu gücün yettiğince kurabilmek. kurulmuyorsa kuramayan yönetimine, başkanına tepki koymak.

öldü bitti, devri geçti denilen adama bu laflar guardiola'ya, klopp'a, ancelotti'ye karşı söyleniyor; aktif olarak dünyanın en iyi kadrolarına ve en yüksek bütçelerine sahip takımlarının hocaları bunlar. yoksa hala bu seviyeler için çok büyük hoca. salakça algılara kapılmamak lazım.

bu adamın son 4 senede 2 tane avrupa finali ve 1 tane avrupa kupası var. bunları da roma gibi kendi liginin 4. büyüğü olan takımla yapıyor. son 10 senede ise 1 tanesi premier lig şampiyonluğu ve 1 tanesi uefa şampiyonluğu olmak üzere toplam 5 tane kupası var. 7 tane finali var. bu takımlar öyle tek transfer döneminde, 3-4 ayda kurulmuyor. bu takım her şeye rağmen ligin en az pozisyon veren ve en az gol yiyen takımı. üstelik en kilit savunma oyuncusunu sakatlığa kurban vermiş olmasına rağmen. ayrıca gayet yeterli sayıda pozisyona da giriyor ama bitiricilik sorunu yaşıyor. bunlar adım adım alışacak şeyler. umarım büyük bir salaklık yapmazlar ve adama istediği kadroyu mümkün mertebe kurup bütün sözleşmesini bitirecek kadar burada tutmayı becerirler.

Uzun zamandır sağlık sorunları varmış ancak yine de takımın başında kalmaya devam etti. Ara tatilde ameliyat olmak için gitti ve bu durumu bile eleştiri konusu yapmaya çalışanlar var.

Mourinho, Fenerbahçe için çok büyük bir şans ve Aziz Yıldırım da geçen gün "Mouinho'ya, yönetime tam destek" diye mesaj verdi.

Uzun süre takımın başında kalmasını çok isterim ve dilerim öyle de olur.

Mourinho, ameliyat olmak için İstanbul'dan ayrıldı

Zor bir ameliyat değilmiş neyse ki ve başarılı geçmiş, bir an önce takımın başında görmekten mutlu olacağız.

Bizde merakla dönmesini bekliyoruz şayet şubattan öncesi gitmesi üzer.
Bir kez daha yenmeden yollamak ayıp olur.

Fenerbahçe'ye de böyle bir teknik direktör yakışıyor.

21. yüzyılın en iyi teknik direktörleri açıklandı​

İşte listenin ilk 25 sırasındaki isimler:
  1. Pep Guardiola
  2. Carlo Ancelotti
  3. Sir Alex Ferguson
  4. Jose Mourinho
  5. Jurgen Klopp
  6. Zinedine Zidane
  7. Diego Simeone
  8. Vicente del Bosque
  9. Luis Enrique
  10. Antonio Conte
21. yüzyılın en iyi teknik direktörleri açıklandı; Mourinho da listede!

sahadaki oyun üzerine konuşmak varken yapı, sistem, lig diyor.
ben kovulduktan sonraki açıklamalarını merak ediyorum. fenerbahçe hakkında neler diyecek hep beraber göreceğiz.

sahadaki oyun üzerine konuşmak varken yapı, sistem, lig diyor.
ben kovulduktan sonraki açıklamalarını merak ediyorum. fenerbahçe hakkında neler diyecek hep beraber göreceğiz.

Erden Timurun sahadaki futbolu konuşmak yerine yapı var, bu ligi bitirtmeyiz dediğinde ne tepki vermiştin? Erden Timur için de sahadaki oyunu konuşmak varken yapı sistem lig diyor yorumu yapmış mıydın?

Yönetimi eleştirebiliriz, teknik direktörü eleştirebiliriz ama Fenerbahçe’nin hakkı yendiği zaman konuşuruz. Dünkü skandallardan sonra susacak mıyız? Konuşacaklar tabii ki.

Ne ala lan. Bir tek Galatasaray konuşsun. Bir tek Galatasaray yapıdan bahsetsin. Puan kaybettiğinde bir tek Galatasaray hakemi suçlasın. Bu hangi derece yüzsüzlüktür?

Erden Timurun sahadaki futbolu konuşmak yerine yapı var, bu ligi bitirtmeyiz dediğinde ne tepki vermiştin? Erden Timur için de sahadaki oyunu konuşmak varken yapı sistem lig diyor yorumu yapmış mıydın?

Yönetimi eleştirebiliriz, teknik direktörü eleştirebiliriz ama Fenerbahçe’nin hakkı yendiği zaman konuşuruz. Dünkü skandallardan sonra susacak mıyız? Konuşacaklar tabii ki.

Ne ala lan. Bir tek Galatasaray konuşsun. Bir tek Galatasaray yapıdan bahsetsin. Puan kaybettiğinde bir tek Galatasaray hakemi suçlasın. Bu hangi derece yüzsüzlüktür?
evet, ben dahil galatasaray taraftarının geneli yapmıştı. erden timur'a bu açıklamaları nedeniyle destek verdik ama bu açıklamaları yaptığında galatasaray taraftarı kötü oyundan bahsediyordu. hakemleri de yenmemiz gerektiği düşüncesi vardı. yeri geldi hakemleri de eleştirdik ligi de eleştirdik federasyon dedik o dedik bu dedik ama bu durumu başarısızlığı kamufle etmek için kullanmadık. bu durum ne kulüp politikası haline geldi, ne taraftarın zihniyetine işlendi. anladın?

ligin ilk haftasından beri her hafta zaten bu konuları konuşuyorsunuz, ne hakkından bahsediyorsun. ilk hafta diyorum, ilk hafta. yönetim ve teknik heyet olarak başarısızlık maç sonu açıklamalarla kapatılmak isteniyor, siz şak şak yapıyorsunuz. çok biliyorsunuz madem aynen devam..

evet, ben dahil galatasaray taraftarının geneli yapmıştı. erden timur'a bu açıklamaları nedeniyle destek verdik ama bu açıklamaları yaptığında galatasaray taraftarı kötü oyundan bahsediyordu. hakemleri de yenmemiz gerektiği düşüncesi vardı. yeri geldi hakemleri de eleştirdik ligi de eleştirdik federasyon dedik o dedik bu dedik ama bu durumu başarısızlığı kamufle etmek için kullanmadık. bu durum ne kulüp politikası haline geldi, ne taraftarın zihniyetine işlendi. anladın?

ligin ilk haftasından beri her hafta zaten bu konuları konuşuyorsunuz, ne hakkından bahsediyorsun. ilk hafta diyorum, ilk hafta. yönetim ve teknik heyet olarak başarısızlık maç sonu açıklamalarla kapatılmak isteniyor, siz şak şak yapıyorsunuz. çok biliyorsunuz madem aynen devam..
Ahahaha bırak allasen plesk. Hala da, ne zaman puan kaybetseniz başta Okan olmak üzere 7 düveliniz kamera karşısına geçip tff den mhk ye sallıyor, geliyorsun burada bana kötü oyundan bahsediyoruz diyorsun. Ne zaman puan kaybetseniz kamera karşısında sallamadığı kurum kalmıyor yöneticilerinizin, şakşaklıyorsunuz her yerde gelip burada mourinho gerçekleri konuşunca başarısızlığını örtmeye çalışıyor diyorsunuz. Öyle bir dünya yok.

Ne güzel Galatasaray her türlü açıklamayı hak görsün, her puan kaybından sonra sallamadığı kurum kalmasın, lig bitirtmesinler, ellerinde belgeler bilgiler bulunsun. Bizim yöneticilerimiz gerçekleri konuşunca suç olsun. Ne yapsınlar? Dün Galatasaray’a verilen 3 puana, bugün bizim doğranmamıza sussunlar mı?

Geri