Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

sahadaki oyun üzerine konuşmak varken yapı, sistem, lig diyor.
ben kovulduktan sonraki açıklamalarını merak ediyorum. fenerbahçe hakkında neler diyecek hep beraber göreceğiz.
evet, ben dahil galatasaray taraftarının geneli yapmıştı. erden timur'a bu açıklamaları nedeniyle destek verdik ama bu açıklamaları yaptığında galatasaray taraftarı kötü oyundan bahsediyordu. hakemleri de yenmemiz gerektiği düşüncesi vardı. yeri geldi hakemleri de eleştirdik ligi de eleştirdik federasyon dedik o dedik bu dedik ama bu durumu başarısızlığı kamufle etmek için kullanmadık. bu durum ne kulüp politikası haline geldi, ne taraftarın zihniyetine işlendi. anladın?Erden Timurun sahadaki futbolu konuşmak yerine yapı var, bu ligi bitirtmeyiz dediğinde ne tepki vermiştin? Erden Timur için de sahadaki oyunu konuşmak varken yapı sistem lig diyor yorumu yapmış mıydın?
Yönetimi eleştirebiliriz, teknik direktörü eleştirebiliriz ama Fenerbahçe’nin hakkı yendiği zaman konuşuruz. Dünkü skandallardan sonra susacak mıyız? Konuşacaklar tabii ki.
Ne ala lan. Bir tek Galatasaray konuşsun. Bir tek Galatasaray yapıdan bahsetsin. Puan kaybettiğinde bir tek Galatasaray hakemi suçlasın. Bu hangi derece yüzsüzlüktür?
Ahahaha bırak allasen plesk. Hala da, ne zaman puan kaybetseniz başta Okan olmak üzere 7 düveliniz kamera karşısına geçip tff den mhk ye sallıyor, geliyorsun burada bana kötü oyundan bahsediyoruz diyorsun. Ne zaman puan kaybetseniz kamera karşısında sallamadığı kurum kalmıyor yöneticilerinizin, şakşaklıyorsunuz her yerde gelip burada mourinho gerçekleri konuşunca başarısızlığını örtmeye çalışıyor diyorsunuz. Öyle bir dünya yok.evet, ben dahil galatasaray taraftarının geneli yapmıştı. erden timur'a bu açıklamaları nedeniyle destek verdik ama bu açıklamaları yaptığında galatasaray taraftarı kötü oyundan bahsediyordu. hakemleri de yenmemiz gerektiği düşüncesi vardı. yeri geldi hakemleri de eleştirdik ligi de eleştirdik federasyon dedik o dedik bu dedik ama bu durumu başarısızlığı kamufle etmek için kullanmadık. bu durum ne kulüp politikası haline geldi, ne taraftarın zihniyetine işlendi. anladın?
ligin ilk haftasından beri her hafta zaten bu konuları konuşuyorsunuz, ne hakkından bahsediyorsun. ilk hafta diyorum, ilk hafta. yönetim ve teknik heyet olarak başarısızlık maç sonu açıklamalarla kapatılmak isteniyor, siz şak şak yapıyorsunuz. çok biliyorsunuz madem aynen devam..