Sözlük Jose Mourinho

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Takım da Mourinho da toparlanmaya başladı.

Mosmourinho diye yorum atan Evil İQ birisi vardı,ne yarılmıştım...

Katılıyorum ve çoğu isim hiç tanınmıyor.

benfica'dan kovulacağını anlayınca büyük takımlara son bir tazminat vurgunu için göz kırpıyor.

Jose Mourinho: “Bu galibiyetin bana kazandırmasını istediğim tek şey biraz saygı. Bu insanların bir kısmının intihar etmemesini ya da balkonlardan atlamamasını rica ediyorum. Sakin olsunlar. Benfica kaybedecek ve yine bizi öldürecekler. Tek istediğim Benfica’ya ve oyunculara biraz saygı.”

Mourinho da birlikteliği bitince arkadan kötü konuşanlara dönüştü iyice ancak yine de severim kendisini!:)

Son düzenleme:
Ne yazık ki değeri anlaşılamadı ve sezon sonuna geldik ancak ona laf edenler gördü ki sorunun kaynağı teknik direktör değilmiş.

Jose Mourinho, Real Madrid’in yeni teknik direktörü oldu.

(Kaynak: Record)

Fenerbahçe için çok önemli bir fırsattı ancak ne yazık ki ikinci sezonda oyuncu seçimlerini kendisi yaptığı halde, ani bir kararla yollar ayrıldı oysaki Mourinho ile devam edilmiş olsaydı, durum farklı olabilirdi.

Jose Mourinho: "Hiçbirimiz saf değiliz. Burada birbirimizi kandırmayalım. Evet bir şeyler oluyor ama henüz ortada sözleşme yok. Menajerim ile Real Madrid görüşüyor. Ancak menajerim, Benfica'nın yaptığı yeni sözleşme teklifinin de mükemmel olduğunu söyledi."

Geri