Sözlük Jose Mourinho

Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
En Nesyri: Mourinho çok büyük bir teknik direktör. Çalışmaları çok iyi, ekibi çok iyi ve kuvvetli. Oyunculara çok yardım ediyorlar. Biz de onlara yardım etmek için buradayız. Kendisinden beni şaşırtan bir şey olmadı; ama onunla burada çalışmak çok hoşuma gidiyor. Gelmeden önce, bana kulübün ne kadar büyük olduğunu, şehrin ne kadar güzel olduğunu ve mutlaka gelmem gerektiğini söylemişti. Bana ‘Birbirimize yardım edeceğiz’ demişti. Ben de ona yardım etmek için buraya geldim ve onun için her şeyi vermek istiyorum."

ilginç bir video. merak etme hocam tazminat + hırka olarak alırız ilerde.

Maç bitiminde rakip takımın genç oyuncularını tebrik edip saha ortasında konuşma yapan adam gibi adam

Kaliteli bir teknik isim ve nerede nasıl davranması gerektiğini çok iyi biliyor.

bizim maça kadar kovulmamasını çok çok istediğim yıkık teknik direktörümsü......
bekle, şubatta senin kariyerini bitireceğiz.......

Gg2MapmWgAAD-UO.jpg

Fenerbahçe'nin kalitesine de böyle bir isim yakışırdı ve dilerim Türk futbolunu düzeltmeden bir yere gitmez. Kendisini buraya ait gibi hissedip sorunları da sahiplendi ve tabii ki gücünü de kendisinin marka olmasından alıyor. Dünya listelerinde teknik direktör olarak ilk 4'te yer almak büyük başarı ve Fenerbahçe için de büyük şans.

Asalete bak. Yakışıklı adam.
Fener gibi hayal dünyasına dalmış.
Sezon sonunda uyandırırlar.

Geri