Sözlük Jose Mourinho

Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Milli ara nedeniyle tam kadro çok az çalışmışlar o nedeniyle olumsuz etkilendiklerini söylemiş. Kendisi daha önce milli takımlara oyuncu gönderen takımlarda hiç çalışmadığından alışık değil tabi. O da haklı.
Bir de şey; oyuncuları vizyonsuz ve bilgisizmiş, dün öyle dedi.. belki onun da etkisi olmuştur xd xd xd xd

Sipeşıl van bir insan olduğu için Anadolu takimina karşı savunma oynatıyor hazret :D lan sen kime oynayacaksın hücum futbolunu peki

Bu işten en kârlı Morinho çıkacak :emoji_nerd:

Sipeşıl van bir insan olduğu için Anadolu takimina karşı savunma oynatıyor hazret :D lan sen kime oynayacaksın hücum futbolunu peki
Bir takım veya oyun kültürünüz yok ki. Bu adamı getirmeden önce kimse baktı mı bu herif ne futbolu oynatıyor, hangi oyuncularla oynatıyor? Bu futbol, bu lige olur mu? Bu futbol, mert müldürle, cengizle, şımanskiyle, milf topçularla olur mu? Bu lige uyar mı?

Bir takım veya oyun kültürünüz yok ki. Bu adamı getirmeden önce kimse baktı mı bu herif ne futbolu oynatıyor, hangi oyuncularla oynatıyor? Bu futbol, bu lige olur mu? Bu futbol, mert müldürle, cengizle, şımanskiyle, milf topçularla olur mu? Bu lige uyar mı?
Bana ne bağırıyon ben Ali Koç muyum :D

Dünya üzerinde kendisinden herkes övgü ile bahsedip onunla tanışmaya can atıyor, Fenerbahçe'ye de böyle bir isim yakışırdı.

Kırmızı kart da alsa takıma verdiği değer / katkı tartışılmaz. İşini çok önemsiyor ve sahipleniyor. Bu aidiyet duygusu ile keşke çok daha uzun süre bizimle kalsa ve gittiğinde tıpkı Dzeko gibi üzüleceğim bir isim olacak.

Kararlı duruşu ve çalıştırdığı takıma karşı bağlılığı takdire şayan!:kalp:

Hakkında sürekli asılsız ayrılık haberleri yapıp kendisini huzursuz etmeye çalışanlar var ve kulüp de sürekli açıklama yapmak zorunda kalıyor.

Kimseyi dikkate almadan işine odaklanması çok önemli ve az çok neyin ne olduğunu öğrendiğini tahmin ediyorum.:kalp:

Kararlı duruşu ve çalıştırdığı takıma karşı bağlılığı takdire şayan!:kalp:

İleride göreceğiz söylediklerinin ne kadarı gerçek. Bu gidişatla ben fazla bir zaman vermiyorum, kışı zor çıkarır gibi. Rakip takımların teknik direktörlerini küçümseyen sözler kulkanmaktan, kendini beğenmişlikten, hakemlerle uğraşmaktan,...... takımı çalıştırmaya zaman bulamıyor.

şöyle bir iddia var. taraftar ikiye bölünmüş, semih camianın çocuğu, severiz, o da bizi sever, yalan söylemez diyenler bir tarafta.. kulüple ilişkisi biten eski futbolcular kulübü kötülüyor diyenler bir tarafta. ne kadar doğrudur bilinmez. yıllardır bu camiaya hizmet etmiş biri durduk yere böyle bir iddia ortaya atmaz herhalde. ailesini getirmemesi, otelde yaşaması, transfer listesinde olan oyuncuyu ileride gideceği kulübe göndermesi, yabancı basında newcastle united haberleri dolaşması vs. vs. tablo az çok belli aslında. böyle süslü sözlerle edebiyat yapmaya gerek yok, bu kulübe bir aidiyet duymadığı belli oluyor, yarın çantamı alır çeker giderim kafasında.

Fenerbahçe'ye böyle bir teknik direktör yakışıyor. :kalp:

Geri