Sözlük Jose Mourinho

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kıskançlık yaratan on numara bir isim. :kalp:

Yıldırma politikası bunlar ve Mourinho'nun hiçbir şekilde dikkate almaması gerekiyor.

ismail hocanın oynattığı topun yarısını oynatamıyor konuşuyor. bu lig sana fazla.

Son yıllarda ilk kez bir teknik direktör Fenerbahçe'ye bu kadar yakıştı, kalitemize çok uygun ve ayrıldığında tıpkı Dzeko gibi en çok ben üzüleceğim.:kalp:

Tahmini ne zaman sövmeye başlarsınız? Rez alalım.

Futboldan çok anlamıyorum.
Bir soru sorucam. Morinho gelmeden öncesi ve sonrası arasında başarı skalası nedir?

Futboldan çok anlamıyorum.
Bir soru sorucam. Morinho gelmeden öncesi ve sonrası arasında başarı skalası nedir?
Henüz çok erken çünkü sezon başındayız, Fenerbahçe'den bağımsız olarak oldukça iyi bir teknik isim ancak takıma ne fayda sağladığını ancak sezon sonuna doğru konuşabiliriz. İyi olması yetmiyor, oyuncularla uyum yakalaması da çok önemli.

Avrupa maçları için çok büyük avantaj çünkü takımları tanıyor, Avrupa futbolunu iyi biliyor.

tazminatı yakın arkadaşı fatih terim ile bodrum'da yiyecek diyorlar.

NE ZAMAN YOLLARSINIZ TAHMİNİ???? xd

HİÇBİR ZAMAN!!!

CgTA.gif

Dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birisi olduğu için tabii ki onu anlamaları mümkün değil, yapması gereken ise kimseye kulak asmadan bildiği yoldan ilerlemesidir. Kimse ona işini öğretemez ve keşke bunu açıkça söyleyip böyle konuşanları sustursa...

"SÜREKLİ BUNUN İÇİN AĞLIYORSUNUZ"
Jose Mourinho: "Oğuz neden oynamadı, İrfan neden kulübedeydi, her gün bu tarz sorular soruyorsunuz. Kostic neden sol bekte değil dediler, Jayden oynadı, Levent niye oynamadı dediler. Cevap vermesi benim için zor. İrfan kulübedeydi. Tadic oynadı. Sürekli bunun için ağlıyorsunuz. Şimdi de Oğuz diyorsunuz. Şunu tavsiye ederim. Maçları efektif şekilde analiz edip anlayabilirsiniz. En harika oyuncu da kritik hata yapabiliyor."

Pu
Dünyanın en iyi teknik direktörlerinden birisi olduğu için tabii ki onu anlamaları mümkün değil, yapması gereken ise kimseye kulak asmadan bildiği yoldan ilerlemesidir. Kimse ona işini öğretemez ve keşke bunu açıkça söyleyip böyle konuşanları sustursa...

"SÜREKLİ BUNUN İÇİN AĞLIYORSUNUZ"
Jose Mourinho: "Oğuz neden oynamadı, İrfan neden kulübedeydi, her gün bu tarz sorular soruyorsunuz. Kostic neden sol bekte değil dediler, Jayden oynadı, Levent niye oynamadı dediler. Cevap vermesi benim için zor. İrfan kulübedeydi. Tadic oynadı. Sürekli bunun için ağlıyorsunuz. Şimdi de Oğuz diyorsunuz. Şunu tavsiye ederim. Maçları efektif şekilde analiz edip anlayabilirsiniz. En harika oyuncu da kritik hata yapabiliyor."

ahhahahahahahhahaha adam önce kendi futbolcularına vizyonsuz, bilgisiz dedi, sonra da taraftara ağlamayın dedi, helal sana jose. Febe camiasının hakettiği muamele işte bu :dd

Milli ara nedeniyle tam kadro çok az çalışmışlar o nedeniyle olumsuz etkilendiklerini söylemiş. Kendisi daha önce milli takımlara oyuncu gönderen takımlarda hiç çalışmadığından alışık değil tabi. O da haklı.

Geri