İSTANBUL'da olacak deprem hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
En azından şu siteden PGA 475 Değerine bir bak :

Eğer 0,250 'den yüksekse ve ikamet ettiğin bina da eskiyse bir yolunu bulup oturduğun yeri değiştir.

bizim evin konumu bu renk...... iyi sanırım ama maraştaki 2 depremde de hissettik....... :/

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2023-02-21 22.25.22.png
    Ekran Resmi 2023-02-21 22.25.22.png
    15.7 KB · Görüntüleme: 22
çok veri var. nedir ne değildir bir bakmak lazım. üstünkörü baktım, 0,310'lu bir şey çıkıyor. tabii evi doğru seçebildiysem : /

Sol üst tarafta "Adres Sorgulama" kısmından mahalle olarak bakabilirsin. Adresi girdikten sonra adres sorgulanan pencereyi kapat ve sol yandaki menüden "Bilgi Al" butonuna bas. Akabinde haritadan ev konumunu seç.
Eğer haritayı yakınlaştırmak, uzaklaştırmak gerekirse mouse tekerleğini kullanırsın. Kaydırman gerekirse de sol menüde "kaydır" butonuna tıklarsın.
Baktım baktım 41 kusur..
İzmir de zaten 40 altına düşecek bir yer bulmak zor gibi..

Göktürk’teyim, sağlam bir sitede oturuyorum. Şişli’den buraya taşınmamım tek sebebi depreme dayanaklı bir ilçe ve suri/afgan free, güvenli bir ortam olması.

Bu yaza kadar bir tiny house köyünden de yer alacağım. Planım şu; ev muhtemelen yıkılmayacak ve biz yürüyerek çıkacağız, bu dediğim kısım gerçekleşirse değerli eşyaları alıp havalimanına arabayla, arabayla gidemezsek 3-4 saat ormandan yürüyerek gideceğiz, oradan da karadenize.

havalimanı çalışmazsa, bir kaç gün yürüyerek, ormanda falan konaklayarak, vapura, denize otobüsüne binerek, araç falan bulmaya çalışarak, tiny house köyüne. Her türlü silah, ekipman, çadır, tulum, su, bok püsür hazır. İş yerinde olduğumuz, telefonların çekmediği senaryolarda da buluşma noktaları planladık.

Daha ne yapılır bilmiyorum.

candaş tolga ışık'ın celal şengör'e semt semt sağlam yerleri sorduğu bi videoyu izledim şimdi. sonra senin bu mesajı aratıp buldum. göktürk çok sakat, şişli sağlam diyor. :d senin bu mevzu tam benim başıma gelebilecek türden bi olay yani bdhfjhk

Binanın sağlam olması önemli olan değil mi? semt semt mi değişiyor

Geri