İSTANBUL'da olacak deprem hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
kıymet verdiğin kişilerle ormanda konaklamak kolay uğraş değil, köpeğiniz dikkat çeker. araçsız, yaya yahut otostop ile boğazı geçmeyi çok basite indirgemişsin, bildiğim kadarıyla 2 yetişkinsiniz bir de köpeğiniz var. enduro ya da cross motosiklet ile en geç 45 dakikada 3. köprüden anadolu yakasına geçersiniz. bir depo benzin sizi karasu'ya kadar götürür yakıt takviyesi ile devamınıda getirirsiniz. motosiklet kullanmayı bilmiyorsan 2 saate öğrenirsin, öğrenincede artçılı pratik yapman gerekir. karadeniz sahil şeridinden sarp sınır kapısına kadar yol var.

asker adamsın mevcut plandan çok daha iyisini yapabilirsin.
Motor aklımda evet, ama otoparktan motor çıkarda araba da çıksr diye düşündüm sonradan bilmiyorum ahahha belki kamp dürtülerim ağır basıyor :d

• Beğen
Tepkiler: Sux
haftanın dört günü bursa'da, üç günü yalova'dayım. yalova'da kaldığım ev denize sıfır ve tam adaların karşısında, yani en çok etkilenecek yerlerden birisi. muhtemelen ya depremde ölürüm ya da tsunamide ahahah.

bir an önce olsa da ölüp ölmeyeceğimizi görsek de ona göre yolumuza devam etsek. ölmek sorun değil de, şimdi üstümüze kiriş miriş bir şey düşer falan durduk yere acı çekmeyelim. temiz bir ölüm istiyorum tanrım !

Son düzenleme:
Elbette üzülüyorum neymiş Ankara deprem riski taşımıyormuş ne yani buna sevinmelimiyim cidden ? İstanbul da olsa da bizimde canımız yanacak. Umarım olmaz.. Tedbirler alınıyor ama sağlam olmayan inşaalar ne olacak nasıl tedbir alınır bilmiyorum.. Allahım korusun herkesi.

o değilde ben daha çocukken, istanbul’u henüz görmeyen varsa gidip görsün deprem olacak yok olacak haberleri dönüyordu. kaç yaşıma geldim hâlâ istanbul’da deprem… umarım haber olarak kalır hep

• Beğen
Tepkiler: Aze
Prof. Dr. Celal Şengör, olası Marmara Depremi öncesi İstanbul'dan taşınma kararı aldı:

"Depremden sonra İstanbul'un ne hale geleceğini biliyorum. 14-15 bin bina akordiyon gibi olacak ama 60-70 bin bina tamamen olmasa da yıkılacak. Sokaklara girilemeyecek.

Kent dışından yardım gelemeyecek. Bugün deprem bölgelerine giden yardım ve kurtarma ekiplerinin yüzde 60’ı İstanbul’dan gidiyor. İstanbul yıkılınca İstanbul’a zaten çok ez ekip gelebilecek, gelenler de kente giremeyecek.

Birkaç gün içinde kentte açlık başlayacak. Yağmalar başlayacak. Bunu salgın hastalıklar takip edecek. Enkazlar uzun süre kaldırılamayacak. Kenti ağır bir koku saracak, nefes alınmaz hale gelecek." (Fatih Altaylı)

Geri