Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
birkaç sayfa önce paylaşılan harita ve il listesi sanırım?listede ankara yok…
birkaç sayfa önce paylaşılan harita ve il listesi sanırım?
"Türkiye Deprem Haritasına göre deprem riskinin en az olduğu dördüncü ve beşinci grupta yer alan iller ise Sinop, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Kırklareli, Ankara, Edirne, Adana, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Konya ve Karaman'dır."
dışlıyorlar.

Yozgatla ilgili fikir alabilir miyiz @Raskolnikov senden..karadeniz’in sel olayları unutulmaz..güneydoğunun terörü… artvin’e gittim, merkezine. sadece bi dağ olarak kaldı hafızamda, dağın tepesinde de bi avm:m her yer uçurum.. listeye bakıyorum da yozgat’a mı yerleşilir ardahan’a mı djfl. sinirler bozuk…
258 saat sonra enkazdan çıkarılan neslihan’ı izlerken yazıyorum….
çevresinden fay geçmeyen il mi var.
çevresinden fay geçmeyen il mi var.
yozgat, çorum, karaman gibi şehirleri geçin. kimse gitmez oralara. imkan ve büyük şehir olsun tercihleri için bence en ideal şehir. (ankara'yı ne övdük, birkaç ay önce köy diyorduk)
yozgat'ın tamamı doğal afetlerden uzak cennetten bir köşe adeta ama çekerek barlar sokağı'nda inanılmaz güzel evler var ve hayat çok hızlı yaşanıyor oralarda. şehirden gidenlere ilk tavsiyem orasıYozgatla ilgili fikir alabilir miyiz @Raskolnikov senden..
aynen sadenin paylaştığı liste ve benimde ilk gözüme çarpan ankara'nın yokluğuydu. dışlıyorlar mı yoksa insanlar gitmesin diye saklıyorlar mı bilemedim... hayır gidilecek yer değil diye diye 6 sene oldu ankara’ya geleli ve bu deprem olayından sonra yumuşamadım diyemembirkaç sayfa önce paylaşılan harita ve il listesi sanırım?
"Türkiye Deprem Haritasına göre deprem riskinin en az olduğu dördüncü ve beşinci grupta yer alan iller ise Sinop, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Kırklareli, Ankara, Edirne, Adana, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Konya ve Karaman'dır."
dışlıyorlar.
Cok mükemmel anlattın memleketini..yozgat'ın tamamı doğal afetlerden uzak cennetten bir köşe adeta ama çekerek barlar sokağı'nda inanılmaz güzel evler var ve hayat çok hızlı yaşanıyor oralarda. şehirden gidenlere ilk tavsiyem orası
peki yozgat'ın bunlardan haberi var mı.......yozgat'ın tamamı doğal afetlerden uzak cennetten bir köşe adeta ama çekerek barlar sokağı'nda inanılmaz güzel evler var ve hayat çok hızlı yaşanıyor oralarda. şehirden gidenlere ilk tavsiyem orası
Çorum da bile deprem olmuş mecbur yıllarca soğuk bulduğum içimin almadığı Ankara'ya gidicem...... bekle beni tüm sıcaklığımla geliyorum......
Var olmaz mı ben 99 depreminde oraya gidip kaçanlardanım ama en güvenilir yer olduğundan hepimiz gideriz napalım:=)bana da yer var mı…..