İş ve İşyeri Dertlenme Yeri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
arkadaş!!!
daha dün kemerdeydim ben bir hafta önceden işlerinizi-müşterilerinizi toparlayın diye de geleceğimi bildirdim... şimdi kalkıp sabahın köründe irem kemere gelebilir misin acil demek? plansız işin çıkmıştır anlarım ama bu işini bir aydır takip ediyoruz... dün bari deseydin gelmişken kısa da olsa uğrasaydık...şimdi ben kalkıp gelemiyorum desem patron arar beni geçiver iş aksamadın der... yol çektiğime mi üzüleyim , iş bilmezliğinize mi plansızlığınıza mı...
dediğim de oldu bakın paşa paşa nasıl kemere gidiyorum bne

İşi gücü bıraktım, ne stres var ne sıkıntı.. şu çalışma hayatı şöyle güzel böyle iyi diyenlere gülüyorum.
İnsanlarla uğraşmak, onları menmun etmek kolay değil..
Artık burada dertlenenleri okuyacağım bir süre.. bolca yazın çocuklar :)

Yeni stajyer canımı sıkıyor. Hiç bir şey bilmiyor torpilli gelmiş. İş öğreteyim diye bana emanet ettiler ama öğrenmeye niyetide yok.

Yoğun çalışmak dışında bir sorunum kalmadi... düzen oturdu neyse ki. Sadece eve her akşam bilgisayarı götürmek ve gece raporları halletmek yoruyor ama bir sonraki gün gündüz gelir gelmez raporla uğrasmamak da güzel... durum iyi mi kötü mü anlamadım.

günaydıııınnn, şu bir ara bahsettiğim kadın çalışan (zorbalık yapan yani) bir insan bir varlık sürekli olumsuz olumsuz olumsuz olamaz ya olmamalı... 3 lafından 2si olumsuz bir cümle kadının gerçekten nasıl dayanıyor acaba böyle yaşamaya? bir cümle söylüyorsun sana on katı olumsuzlukla geliyor şaka gibi

BENİM PROJEDE ÇİZDİĞİM BÜTÜN ELEKTRİK DETAYLARINI SADECE 1 SAAT ŞANTİYEDEN AYRILMAMI FIRSAT BİLİP DEĞİŞTİRMEK NEDİR?
ŞİMDİ HEPSİNİ SÖKTÜRÜP İPTAL ETTİRİP BAŞTAN YAPTIRMAZ MIYIM? YAPTIRIRIM..
BUYRUN TEKRAR BAŞLAYIN ŞİMDİ SİZE 4 SAATE MAL OLSUN İNANIN UMRUMDA DEĞİL MESAİYE KALIR BİTİRİRSİNİZ KÖR KARANLIKTA.
MÜHENDİSİ AYRI KAFADA , USTASI AYRI KAFADA. BENİ DE SALON KADINI ÇİZGİMDEN ÇIKARDINIZ HADİ BAKALIM

BENİM PROJEDE ÇİZDİĞİM BÜTÜN ELEKTRİK DETAYLARINI SADECE 1 SAAT ŞANTİYEDEN AYRILMAMI FIRSAT BİLİP DEĞİŞTİRMEK NEDİR?
ŞİMDİ HEPSİNİ SÖKTÜRÜP İPTAL ETTİRİP BAŞTAN YAPTIRMAZ MIYIM? YAPTIRIRIM..
BUYRUN TEKRAR BAŞLAYIN ŞİMDİ SİZE 4 SAATE MAL OLSUN İNANIN UMRUMDA DEĞİL MESAİYE KALIR BİTİRİRSİNİZ KÖR KARANLIKTA.
MÜHENDİSİ AYRI KAFADA , USTASI AYRI KAFADA. BENİ DE SALON KADINI ÇİZGİMDEN ÇIKARDINIZ HADİ BAKALIM
Hissediyorum ayağı kaydırılacak birileri var HİSSEDİYORUM…

Isyerinde farklı farklı 7 tane wp grubundayim telefon artik surekli bildirim yuzunden öhö telefonu gibi olmustu arşive attım işle alakalı şeyler zamanı günde 638282 kere baksam da. Tam biraz rahatladım derken bi de günaydın trafiği var mecbur yazmak zorundasın... Her sabah ama her sabah herkesin günaydın yazması... pazar haric allahtan oglen uyandigimi gormeleri hos degil... isyerinde rahat 90 100 kisi var en az ve her sabah ilginç şekilde en erken kim yazacak yarışı var hdjshdhs çok ilginç ya her isyerinde değişik değişik şeyler görüyorum

günaydın ahali günayyydınnn hafta yeni başladı ama sağ olsun müşteriler de başladıııı....
Özel hattım nereden bulduysa (!) 08:30 da beni arama cüretine tutulmuş sevgili müşterim...
Tabii ben açmayınca mesajlara boğmuş beni...
Ben çok sabırlı bir kadınım...
tüm olumlu enerjiler benimle 77778888 artık hangi rakamlar beni sakinleştirirse o rakamlar <333
sabııırrr
sabıııırrrr

iranlı bi kadın geldi normal ve 4 tane de HİJABIMLA fotoğraf çekinebilir miyim diyo...
icabında hijabınla fotoğraf çekebilirim bajım...............

Saat 11:56 büroya ilk gelen benim… Hadi gelmediniz eyvallah, ama stajer? Stajer burda olmalıydı… Sıçtım bacağına şimdi onun.

Hemen bir altından kalkamayacağı kendini kötü hissedeceği hataya sürükleneceği bir dosya vereyim de ; yetersiz olduğunu hissedip daha düzgün gelsin işe.

dert demeyelim de bugün saçma, komik bir durum yaşadım. yemekhanede yemek alırken sebze çorbası sevmediğimden onu almadım diğer yemeklere yöneldim, aşçı çorba almadınız dedi, sevmediğimi belirttim. tam diğer yemeği aldım yana doğru gidiyordum yanımdaki avukat çorba almamışsınız dedi, ona da sevmediğimi söyledim, bir iki adımla bir yana daha kayıp yemekler için sos, baharat, yağ alıyordum orada bulunan güvenlik de çorba almamışsınız dedi. bir çorba almadım devlet meselesi gibi oldu. bir kişi daha sorsa atacaktım tepsiyi.

@Ophelia ve @Aze varken bu konu boş kalmaz, keyifle okuyorum :)
Ulan çalışmak çok kötü bir şey.. maalesef yakında yeni bir iş ve proje ile buralarda olacağım..
Dikkat ettim de ağlayanlar hep özel sektör.. memurlar rahat..

alex güya 1 hafta bizimle kalacaktı, 2. haftayı deviriyoruz. her sabah gel, ilk önce işet, kakasını yaptır; sonra yemini, suyunu ver. bir daha işet, tekrar suyunu ver; sonra yine işet. akşama doğru bir daha yemini, suyunu ver; sonra tekrar kakaya çıkar ve işet...... bir de bunun temizlemesi var... evet, kaka temizlemesi... en iyisi maaşa zam istemek, böyle olmayacak.......

1759306481446.png

alex güya 1 hafta bizimle kalacaktı, 2. haftayı deviriyoruz. her sabah gel, ilk önce işet, kakasını yaptır; sonra yemini, suyunu ver. bir daha işet, tekrar suyunu ver; sonra yine işet. akşama doğru bir daha yemini, suyunu ver; sonra tekrar kakaya çıkar ve işet...... bir de bunun temizlemesi var... evet, kaka temizlemesi... en iyisi maaşa zam istemek, böyle olmayacak.......

Ekli dosyayı görüntüle 118211
Çok asil duruyor ya öyle böyle değil...

250metre Kare gizli bahcemde otururken yorumlari okuyorum

Geri